החצאיות מיקרו מיני- איןי או אאוט? סקסי או זנותי? מה דעתכם ודעתכן?
I i l0ve u New member 19/5/03 #2 לדעתי אין היי היי אבל תלוי עד כמה מיקרו.... וגם לפי דעתי חצאית לא צמודה אלא כמו קפלים נו איך קוראים לזה...זה יותר יפה ויותר סקסי חצאית צמודה ועוד מיקרו זה גם אאוט לדעתי וגם זנותי....
לדעתי אין היי היי אבל תלוי עד כמה מיקרו.... וגם לפי דעתי חצאית לא צמודה אלא כמו קפלים נו איך קוראים לזה...זה יותר יפה ויותר סקסי חצאית צמודה ועוד מיקרו זה גם אאוט לדעתי וגם זנותי....
I i l0ve u New member 20/5/03 #5 שיווווו אני מתה לאחת מישו יודע איפה יש אחת שאאאווה במיוחד???? זה כזה יפה <רק שההורים שלי לא יהרגו אותי כי מיני בשבילם אפילו קצת ארוך בשבילם זה עדין מיקרו חח>
שיווווו אני מתה לאחת מישו יודע איפה יש אחת שאאאווה במיוחד???? זה כזה יפה <רק שההורים שלי לא יהרגו אותי כי מיני בשבילם אפילו קצת ארוך בשבילם זה עדין מיקרו חח>
A Adi15 New member 20/5/03 #6 בכל מקום... ובכל רשת עכשיו יש את החצאיות האלו...הן ממש באופנה עכשיו. נסי בקסטרו, רנואר, מנגו.....
M M e T u K o N e T New member 20/5/03 #7 הן ממש יפות.... הייתי אומרת שזה אין, ויש כמה סוגים של המירו מיני,יש את הסקסיות ויש את הזנותיות... אני מעדיפה את הסקסיות
הן ממש יפות.... הייתי אומרת שזה אין, ויש כמה סוגים של המירו מיני,יש את הסקסיות ויש את הזנותיות... אני מעדיפה את הסקסיות