:-]
C certified.woke Well-known member ביום רביעי ב- 19:31 #3 נכתב ע"י רוב הזמן נח: דרך הפיגור והטמטום לקראת סיום בבית הלבן. לחץ כדי להרחיב... ...נותר רק להמתין ארבע שנים ולראות באיזה מצב קוגניטיבי יסיים טראמפ את כהונתו...
נכתב ע"י רוב הזמן נח: דרך הפיגור והטמטום לקראת סיום בבית הלבן. לחץ כדי להרחיב... ...נותר רק להמתין ארבע שנים ולראות באיזה מצב קוגניטיבי יסיים טראמפ את כהונתו...
רוב הזמן נח Well-known member ביום רביעי ב- 21:37 #4 נכתב ע"י certified.woke: ...נותר רק להמתין ארבע שנים ולראות באיזה מצב קוגניטיבי יסיים טראמפ את כהונתו... לחץ כדי להרחיב... תמשיך לפנטז..
נכתב ע"י certified.woke: ...נותר רק להמתין ארבע שנים ולראות באיזה מצב קוגניטיבי יסיים טראמפ את כהונתו... לחץ כדי להרחיב... תמשיך לפנטז..
C certified.woke Well-known member ביום רביעי ב- 21:48 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: תמשיך לפנטז.. לחץ כדי להרחיב... אינני מפנטז על דמנציה לאיש. אני גוער בך על מזגך הרע, ונפשך העכורה...
נכתב ע"י רוב הזמן נח: תמשיך לפנטז.. לחץ כדי להרחיב... אינני מפנטז על דמנציה לאיש. אני גוער בך על מזגך הרע, ונפשך העכורה...
רוב הזמן נח Well-known member ביום רביעי ב- 21:50 #6 נכתב ע"י certified.woke: אינני מפנטז על דמנציה לאיש. אני גוער בך על מזגך הרע, ונפשך העכורה... לחץ כדי להרחיב... אתה משליך את עצמך על אחרים.
נכתב ע"י certified.woke: אינני מפנטז על דמנציה לאיש. אני גוער בך על מזגך הרע, ונפשך העכורה... לחץ כדי להרחיב... אתה משליך את עצמך על אחרים.