החצי האפל

ענבל90

New member
החצי האפל

מישהו יכול לספר לי על מה הסדרה הזאת? תודה מראש...

axnholic

New member
../images/Emo26.gif

הסבר על הסידרה+ הסבר על העונה השלישית החדשה: עונה שלישית לסדרת המתח והמיסתורין עפ"י סטיבן קינג, העוקבת אחר קורותיו של ג`וני סמית (אנתוני מייקל הול), גבר המתעורר מתרדמת לאחר שש שנים ומגלה כי הוא ניחן בחושים על-טבעיים, המאפשרים לו לראות לתוך חייהם של אנשים אחרים וחושפים אותו לחזיונות שונים. גם בעונה החדשה ממשיך ג`וני להיות מעורב במקרים שונים ומשונים, בעקבות החזיונות שנגלים בפניו. בחלק מהמקרים הוא מסייע לאחרים ובחלקם ההתרחשות היא סביבו: תיקים בלתי פתורים מהעבר, דמויות שרודפות אחריו וניסיון לנהל חיים נורמליים ולשמור על השפיות בצל החזיונות. "החצי האפל", אחת הסדרות הנצפות ביותר בכבלים בארה"ב, שומרת ביציבות על אחוזי צפייה נאים, ולאחרונה הופקה העונה הרביעית שלה. בפרק הפותח את העונה השלישית, ג`וני נאבק למלא את הפערים בזכרונו ולחבר את חזיונותיו, כדי לברר מה עלה בגורלה של יועצת במסע הבחירות של הסנטור המושחת סטילסון, שנעלמה באורח מסתורי. המידע נלקח מהאתר של ערוץ 3

darklighter

New member
השקעת../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שחר

../images/Emo27.gif

לא... אין לי מושג. אישית אין לי קאזה או אימיול אז ככה שאין לי מושג, גם השם של הסידרה באנגלית הוא שונה

axnholic

New member
אין לדבר על הורדות לא חוקיות

על גבי הפורום. "צנזורה" של המילים לא תעזור
. אנא המשיכי את שיחותיך על הורדות במסרים.

חשוב להזכיר...

שעלילת הרקע של החצי האפל היא משולש האהבה בין ג'וני לבין ארוסתו לשעבר שרה ולבעלה וולט השריף המקומי, כשג'וני היה בתרדמת, שרה שהייתה בהריון ממנו התחתנה עם וולט והם מגדלים ביחד את בנו של ג'וני(ג'י ג'י) שאינו יודע שוולט הוא לא אביו האמיתי (הם מספרים לו במהלך העונה השנייה), כשג'וני מתעורר שרה (כצפוי) מגלה שעוד יש לה רגשות כלפיו, נשמע כמו קלישאה טלויזיונית רגילה אבל המשולש הזה דווקא כתוב לא רע, במקום שג'וני ווולט יהיו אויבים הם דווקא נהפכים לידידים, מה שנותן לג'וני גישה למשטרה (משרד השריף, זה אותו הדבר) ועוזר לו לפתור הרבה תעלומות. ואולי כדיי להגיד, שזו יופי של סדרה אולי בימנו רצופי העל-טבעי לא מאוד מקורית, אבל דווקא מתמודדת יפה עם הנושא.

למעלה