החצר האחורית הזו ממש מפתה כמשחקייה

זושי1

New member
החצר האחורית הזו ממש מפתה כמשחקייה

שיחקתי כבר בכל המשחקים כאן...מיחזרתי חלק מהבדיחות כאן..עכשיו בא לי לעשות משהו אחר..יש למישהו רעיון איך מעבירים את הזמן כשיש הרבה מה לעשות אבל ממש ממש לא בא לעשות דווקא את זה?

r66

New member
זושיה, לכי לישון.. כך תשכחי

את כל מה שצריך לעשות, ואולי זה יֶעשה מעצמו. דבר שני, קחי סלסלה עם אוכל ולכי לך לבריכה, תשכבי על כסא נוח וקראי ספר. ובכלל... למה את גרה כל-כך רחוק?? הייתי שמחה לארח אותך ולהעביר לך את הזמן. שלא תחשבי, אני בדיוק בסיטואציה שלך... הולכת-עושה משו-עולה למחשב וחוזר חלילה.. יש כל-כך הרבה מה לעשות וכל-כך מעט חשק לעשות
ומה יותר טוב מלהתבטל, אה?! ("לשכב על הגב, לת'הפך על הבטן..")

pickit

New member
../images/Emo42.gif הנה בא הקיץ

וכולם בים מתמכרים-מתפנקים על החול החם אחד חושב על בית, אחד על עבודה הלוואי שלכולנו תהיה שבת יפה

זושי1

New member
חשבתם אולי שכדאי לשנות כאן את

השם של הפורום לפורום שירה בציבור...וכל השירשורים האחרים מקומם בפורום אחר? כל פעם שקוראים פה הודעה מזמזמים כל הדרך למטבח.. סיימתי להכין את הג'חנונים....הם נראים כמו הצרות שלי.. וגם כמו משהו אחר...אבל זה לפורום אחר...ולשעה אחרת ביום... ובכל אופן...מה אני יעשה עם העצות שלך רנה...הן כל כך מקסימות אך אנין רלוונטיות...הייתי מתה לגור קצת יותר למעלה במפה...אבל אני תקועה כאן...כמו הרבה דרומיים אחרים..ואין לי כסף לדלק לעלות..למעלה..או אפילו ידע מספיק בקרוא וכתוב כדי לעלות על האוטובוס הנכון לצפון.. הבעייה איתנו...האמת שאנחנו לגמרי לא אזרחי המדינה..אנחנו צוענים כאלה שתקועים כבר המון זמן בעיירה מאביקה..לא נורא..בעוד שנתיים שלוש ...יקראו לנו מתנחלים ויעיפו אותנו מכאן...רק הפעם יבנו אי כזה באמצע הים התיכון ויקראו לו ישראל ...נשחה לשם בששון ובשמחה..ועד שנגיע אליו מן הסתם יאכלו אותנו הכרישים..או אולי איזה קאניבל רעב..וואוו כמה הזיות בכניסה אחת...מעניין איזה כדור בלעתי ....לורד...מה נתת לי? איך קוראים לזה...זה טוב...שכחתי לחלוטין מערימות הכלים הכביסה הספונג'ה והחובות שיש לי והתחלתי לדמיין...תן לי דלי מזה...כי זה עושה לי טוב...

pickit

New member
הנה...הנה...הנה...

מנגינה שמתחילה נ מ ו ך (!) מנגינה, שמתחיל-ה במי במול - אבל רוצה – אבל רוצה לגדול (!) לל-ה במול פ-ה מינור, מחפשת לה מוצא(...) והנה היא עולה – עולה (נגמר לי האויר
)

נירהמ1

New member
יש לי רעיון בשבילך!../images/Emo39.gif

מכיוון שחם היום, ולא כל כך בא להיות במטבח. לוקחים כוס גדולה של משקה קר - כמו לימונענע (עם הרבה קוביות קרח), קערה של גלידה טובה (סורבה מרענן יותר), יושבים במרפסת ונהנים מהאוויר הצח של ערד.

זושי1

New member
נו טוב, כמה אוויר כבר אפשר לנשום...

מ ש ע מ ם לי... והפורום הזה לא מקפיץ...מעמוד שלוש אני מנסה להקפיץ הודעה והיא לא קופצת...אז תקפצו לי ...למה המקפצה לא חזקה בפורום הזה? הודעה שכבר הקפצתי חמש פעמים לא זזה משם ...והיד כבר כואבת לי מההקפצות...כל כך משעמם ועבודות ומטלות לימודיות רובצות לי על המצפון כמו משקולות של חדר כושר.. הצילו...מי יצילנו???? ערד עליכם פלישתים.. היו היה איש מערד...אבל גם הוא מת משעמום.. אני גם יקרה לי אותו דבר אם לא יקרה פה משהו אבל מיייייייייייייד

nani nani

New member
זושי, זה גם לא יקפוץ...

כי ההודעה הראשונה נכתבה לפני יותר מ72 שעות, ולכן לא תצליחי להקפיץ

א אוהל

New member
../images/Emo176.gifפיקיייייית!../images/Emo175.gif

מה שלומך? מה שלום הלובסטר? איך היה היום כייף בת"א? מזמן לא נראית במחוזות הצ'אט.

pickit

New member
א' ! ../images/Emo23.gif

לובובסקי כזה נושנושון
כבר הגיע לגודל של כמעט חפיסת סיגריות ארוכות (לא כולל המחושים
) אקווריום קטנצ'יק נייד שכזה, עד שלא אחליף לו הוא כמעט ולא יגדל עוד/כ"כ (גדלים בקנה מידה אחד עם המרחב שלהם
אשים אותו באמבטיה: תוך חודש יגדל למצוות ולמעשים טובים, יגיע למינימום 40 ס"מ
). רציתי לקנות לו לובובסקית קטנה ואדומה (שלא יהיה לו משעמם), אבל אמרו לי שהם יריבו/ינסו לאכול אחד את השני
לא הבאתי לו קוביות גזר חדשות היום. עצבן אותי. לא גמר אתמול את הכל אז עכשיו שיחנק איתם עד שיגמור!. אח"כ אני צריכה לנקות את האקווריום לא הוא! מעצבן אותי קצת הצבע שלו, התכלת נראה לי טיפהלה דהוי שכזה, האדומים יותר יפים שהם קטנים
יאלה, היום/מחר שורצת די הרבה על יד המחשב
תרגיל מגעיל (אבל ה(!)אחרון
נשאר עוד אחד תאורטי לסוף החודש), ששינו לנו ברגע האחרון, אם בא לך לעזור לי אז כנסי לפה
קבלנו עליו הארכה עד ליום שני ב-12:00
יאלה, תנו קריאה אחרי שהצאט יפתח, אגיע להציק לכם היום קצת
ושניה אני אצלם לך את הנושנוש

pickit

New member
../images/Emo10.gif

לובי מתחבא לי כל הזמן מאחורי הסלעון
אפשר בקושי לראות את המחושים שלו ובתמונה גם אותם רק אם ממש מתאמצים , אנסה יותר מאוחר עוד פעם

נירהמ1

New member
יוּ - את באמת נואשת עד כדי כך?../images/Emo12.gif

אין לך ספר טוב לקרוא? אולי מוסיקה טובה? סרט? משהו...

למעלה