החרדים לא מסתפקים בהשתמטות ובחזירות

Cranio

Well-known member
עכשיו הם גם מטילים חרם על מחללי שבת.

חבורת מצחינים גלותיים ,
לחילונים נמאס מכם .
הנהלת ביג היא הסנונית הראשונה שמצפצפת עליכם ואם לא תרגעו ומהר , שערי הגיהנום יפתחו עליכם .
ואם פספסתם נדווח,
שהמתחם היה מפוצץ בקונים בסופ"ש הנוכחי, הפדיון עלה ב-15% והיה החזק ביותר מאז פתיחתו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

חבורת מצחינים גלותיים ,
לחילונים נמאס מכם .
הנהלת ביג היא הסנונית הראשונה שמצפצפת עליכם ואם לא תרגעו ומהר , שערי הגיהנום יפתחו עליכם .
ואם פספסתם נדווח,
שהמתחם היה מפוצץ בקונים בסופ"ש הנוכחי, הפדיון עלה ב-15% והיה החזק ביותר מאז פתיחתו.

רק היום קיבלתי טלפון מישיבת החולירה x שביקשו השתתפות (כספית) עבור תפילה לעילוי הסבא של הסבתא שלי. כמובן שנעניתי (בטריקת אפרכסת). שום בושה אין להם!

evglev1

Well-known member
מנהל
רק היום קיבלתי טלפון מישיבת החולירה x שביקשו השתתפות (כספית) עבור תפילה לעילוי הסבא של הסבתא שלי. כמובן שנעניתי (בטריקת אפרכסת). שום בושה אין להם!
כן לא חשבתי על זה לא מספיק שהם בראש סדר העדיפויות בתקציב המדינה, הם גם מבקשים תרומות כאילו הם לא קיבלו כסף מתקציבי החינוך, הבריאות והרווחה.

דגלמנגל

Well-known member
יש לך כנראה צפי לשיחות חשובות, שאם לא כן, אני מציע לך לנהוג כמוני ולייבש אותם על הקו. ענה להם בנימוס ובקש מהם להמתין, הנח את הטלפון ופנה לעיסוקיך. ככה נפטרתי מחבורת סוקרים, שהתעקשו לשתף אותי בסקרים, כל שני וחמישי. בשלב כלשהו, הסברתי לאחדים מהם, שהתקשרות אלי, לא רק שלא תניב היענות, אלא שיהיה זה בזבוז של זמן מצדם. הם הבינו.

certified.woke

Well-known member

חבורת מצחינים גלותיים ,
לחילונים נמאס מכם .
ואם פספסתם נדווח,
"שערי גהינום יפתחו" הוא בטוי של טראמפ.
חרם צרכני, "הצבעה ברגלים", הוא איום שגור.
אני למשל, מחרים מוצרים ושרותים של חברות בשטחים ומשתדל להמנע מרכישת שרותים של חברות הפועלות גם בשטחים.
אפקטיבי?
תלוי...

Cranio

Well-known member
אני למשל, מחרים מוצרים ושרותים של חברות בשטחים ומשתדל להמנע מרכישת שרותים של חברות הפועלות גם בשטחים.
אפקטיבי?
תלוי...
אתה מסיט את הנושא כי
זה לא סתם חרם של צרכנים .
מדובר על החוצפה של החרדים שדווקא עכשיו בזמן המלחמה הם המשתמטים במקום לשבת בשקט עסוקים בכפייה דתית ומאיימים בחרמות.
ונכון, זה ביטוי של טראמפ ובכוונה השתמשתי בו. זו בעייה מבחינתך?

evglev1

Well-known member
מנהל
אפקטיבי?
תלוי...
שערי הגהינום גם ייפתחו עליהם מרוב החזירות, שקודם הם סחטו את הציבור החילוני במידה ועכשיו הם ממש הצליחו להפוך את החילוניים לאזרחים סוג ב' וזה יעלה להם ביוקר העובדה שהחינוך, הבריאות והרווחה נגזלים מהציבור החילוני כדי לממן ישיבות שמלמדות איך להשתמט משירות צבאי.

lemner40

Well-known member

חבורת מצחינים גלותיים ,
לחילונים נמאס מכם .
ואם פספסתם נדווח,
אויב ישראל נתניהו יתן גם במתנה את ירושלים
או תל אביב
או כל דבר אחר שהם ירצו

evglev1

Well-known member
מנהל
אויב ישראל נתניהו יתן גם במתנה את ירושלים
או תל אביב
או כל דבר אחר שהם ירצו
ויש גם את שר האוצר של סמוטריץ' שחושב שכל שירות שניתן בעיקר לגלויי ראש הוא לא חשוב וצריך להיות בתחתית סדר העדיפויות של תקציב המדינה.

Cranio

Well-known member
ויש גם את שר האוצר של סמוטריץ' שחושב שכל שירות שניתן בעיקר לגלויי ראש הוא לא חשוב וצריך להיות בתחתית סדר העדיפויות של תקציב המדינה.
שמוטריץ המשיחי העביר את התקציב הנבזי ולכן בסקרים האחרונים הוא שוב מתחת לאחוז החסימה.

evglev1

Well-known member
מנהל

חבורת מצחינים גלותיים ,
לחילונים נמאס מכם .
ואם פספסתם נדווח,
השתן עלה להם לראש מרוב שביבי נותן להם כל מה שהם מבקשים/דורשים על מגש.

למעלה