לחלום זה לא רע...
במקום לבקש שוויון עדיף להתנות זכויות בחובות.
למה לא ? אם להרוס את המדינה, אז בוא ונהרוס אותה עד הייסוד.אין בעיה. אבל כדאי להבין את המשמעות של דרישתך...
זה אומר:
* לימודי יהדות מוגברים אצלך (השוואה למגזר החרדי).
* הפיכת הצבא לכזה שפועל נטו על-פי כללים הלכתיים (בנות בקרבי? הצחקת).
* עבודה ממילא יש אצל כולם כך שהדרישה לא ברורה.
וזאת רשימה חלקית בלבד. נו, עדיין מעוניינת?
אני דווקא בעד לחזק אותה יותר, אבל כל אחד ומאווייו.למה לא ? אם להרוס את המדינה, אז בוא ונהרוס אותה עד הייסוד.
ומדוע זה בדיוק? לימודי יהדות גורמים לסמרטוטיזציה? נא לא להשליך מעבר אישי על הכלל במתן התשובה...* לימודי יהדות מוגברים [על חשבון לימודי ליבה], יגרמו שממדינת סטארטאפ נהפוך למדינת סמרטוטאפ.
בדיוק להיפך. ממליץ לעיין קצת בדיני המלחמה והצבא על-פי היהדות. סיכוי יותר גבוה שבמקרה כזה (אם כי אני לא כתבתי מכהן "עם רבנים כמפקדים") תוך כמה חודשים לא תהיה חיזבללה, חמאס וג'יהד איסלמי.* צבא שפועל על פי ההלכה עם הרבנים כמפקדים - תוך כמה חודשים מדינת ישראל נכבשת על ידי חיזבללה, חמאס והג'יאד המוסלמי.
אם כבר חברת לאנטישמים שתי נקודות אחורה, נראה שכדאי שתישאר בקרבם. דבריך אלו נראים כלקוחים היישר מדר שטירמר.* מאחר והם גם מאוד דתיים יש לי תחושה שהם יתחילו לאנוס דווקא את הנשים החרדיות לפני שיעברו לחילוניות.
כנ"ל.* עבודה יש אצל כולם, אבל אצל החרדים בכוללים בד"כ זה עבודה בעיניים.
חחחח הגברת לימודי יהדות ע"ח לימודי ליבה וצבא של רבנים יחזקו את המדינה.אני דווקא בעד לחזק אותה יותר, אבל כל אחד ומאווייו.
אתה אולי חזק במילים אבל חלש מאוד במעשים.
ומדוע זה בדיוק? [הגברת ]לימודי יהדות [ע"ח לימודי ליבה] גורמים לסמרטוטיזציה? [בהחלט] !!
אתה בטוח שהם חושבים שהיהודים שומרי המסורת והמצוות [?] הם חכמים ? מדוע אם כך אתה מכנה אותם אנטישמיים.....???????אולי כדאי לעדכן את האנטישמים אם זה המצב לאשורו. הם דווקא טוענים שיהודים (ודווקא שומרי המצוות והמסורת) הם החכמים ביותר ברוב התחומים.
נו טוב, זה שאתה פאשיסט קטן אני כבר יודע. גם ברוך גולדשטיין חשב כמוך....בדיוק להיפך. ממליץ לעיין קצת בדיני המלחמה והצבא על-פי היהדות. סיכוי יותר גבוה שבמקרה כזה (אם כי אני לא כתבתי מכהן "עם רבנים כמפקדים") תוך כמה חודשים לא תהיה חיזבללה, חמאס וג'יהד איסלמי.
ואני האנטישמי כאן ......כה אמר הפאשיסט הקטן ונשאר בחיים.אם כבר חברת לאנטישמים שתי נקודות אחורה, נראה שכדאי שתישאר בקרבם. דבריך אלו נראים כלקוחים היישר מדר שטירמר.
אולי זה אומר ללא חיילים, כולנו נהייה תלמידי ישיבות..אין בעיה. אבל כדאי להבין את המשמעות של דרישתך...
זה אומר:
למה דווקא כך?אולי זה אומר ללא חיילים, כולנו נהייה תלמידי ישיבות..
אולי. רעיון לא רע בכלל.אולי זה אומר ללא חיילים, כולנו נהייה תלמידי ישיבות..
הצחקתי?! יש בנות בקרבי( זה שאינך יודע) לא אומר שאין.אין בעיה. אבל כדאי להבין את המשמעות של דרישתך...
זה אומר:
לא יהיו כשהצבא יתנהל על-פי ההלכה. לכך התכוונתי. אגב, גם לא כשהצבא יתנהל ע"פ ההגיון, אבל זה כבר דיון אחר .הצחקתי?! יש בנות בקרבי( זה שאינך יודע) לא אומר שאין.
לא כתבתי בשום מקום בחורי ישיבה. גם תלמידי תיכון לא עובדים. זולת חלקם, אבל זה נכון בשני המקומות.בחורי ישיבה עובדים? סליחה ממש הצחקת
לא אפשרי.אותם זכויות וחובות
אבל זה אחלה בתור סיסמה . עובדה, רץ כבר שנים.לא אפשרי.
כשאין שכל לא יודעים מה לדרוש...אבל זה אחלה בתור סיסמה . עובדה, רץ כבר שנים.
לדעתך בלבדשוויון כשלעצמו אינו ערך, שוויון בפני החוק הוא ערך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.