החרדים מתחילים להתנתק מחבל טבורו של נתניהו?

שמלת תחרה1

Well-known member

תרעומת במפלגות החרדיות על תגובת נתניהו על הורדת דירוג האשראי במהלך השבת: "מיותר לגמרי"​

השר יצחק גולדקנופף יצא נגד נתניהו: "לא מדובר בפיקוח נפש, לא בנושא חירום" • השר גפני תקף: "אני לא מבין למה ראש הממשלה היה צריך להוציא את ההודעה בשבת. לאיזה צורך?"​

משתפרת1

Well-known member

תרעומת במפלגות החרדיות על תגובת נתניהו על הורדת דירוג האשראי במהלך השבת: "מיותר לגמרי"​

השר יצחק גולדקנופף יצא נגד נתניהו: "לא מדובר בפיקוח נפש, לא בנושא חירום" • השר גפני תקף: "אני לא מבין למה ראש הממשלה היה צריך להוציא את ההודעה בשבת. לאיזה צורך?"​

מה פתאום? נזפו בו ולא יתנתקו מעטינה של הפרה החולבת.

Harrington

Well-known member
מנהל

לא משהו שלא נצפה בעבר. משני ׳הצדדים׳ למשוואה. כל פעם מחדש עלתה גם שאלת הכותרת. כל פעם התשובה הנכונה הייתה שלילית וכך היא גם הפעם.

אבי בן 1231

Well-known member

אם כך מצבי טוב!
אני אכלתי סנדביץ' עם נקניק חזיר עם גבינה צהובה מחלב נוכרי ביום כיפור תוך כדי נהיגה ולא ננזפתי!!;):sneaky:

SupermanZW

Well-known member
ממש לא, החרדים לא יתנתקו מנתניהו כל עוד הוא משרת את האינטרסים שלהם, זו הצגה.

raya

Well-known member
זה מה שמפריע להם? הוציא הודעה בשבת?
נו באמת.......... ואני לא ידעתי שהוא חילל שבת .
די עם הצביעות הזו.
הם לא יעשו כלום, כי מי ייתן להם כספים קואליציוניים בכמות כפי שזה כיום?
הכסף עונה על הכל.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מה שמפריע להם? הוציא הודעה בשבת?
נו באמת.......... ואני לא ידעתי שהוא חילל שבת .
די עם הצביעות הזו.
הם לא יעשו כלום, כי מי ייתן להם כספים קואליציוניים בכמות כפי שזה כיום?
הכסף עונה על הכל.
אין כל סיבה שלא יגיבו להוצאה המיותרת של הודעה רשמית בשבת. כך בדיוק עשו גם בעבר במקרים דומים. אין לזה שום קשר לכספים כאלה או אחרים ואם מדובר היה בחילול שבת גורף או בוטה יותר, חזרה שבהחלט היו ננקטים צעדים, עם או בלי כספים (שלהזכירך, כל הצדדים הפוליטיים מציעים למפלגות החרדיות בהמוניהן, ללא יוצא מהכלל).

אבי בן 1231

Well-known member
אין כל סיבה שלא יגיבו להוצאה המיותרת של הודעה רשמית בשבת. כך בדיוק עשו גם בעבר במקרים דומים. אין לזה שום קשר לכספים כאלה או אחרים ואם מדובר היה בחילול שבת גורף או בוטה יותר, חזרה שבהחלט היו ננקטים צעדים, עם או בלי כספים (שלהזכירך, כל הצדדים הפוליטיים מציעים למפלגות החרדיות בהמוניהן, ללא יוצא מהכלל).
היכן מוזכר שאסור להוציא הודעהרשמית בשבת??
האיסור המטופש הוא לא תעשה כל מלאכה, או משהו דומה!!

וכל זה בגלל שריבונו של עולם ברא עולם מחורבן בשישה ימים וכעבור כמה דורות התחרט הרס אותו ובנה משהו הרבה יותר מחורבן!!

Harrington

Well-known member
מנהל

וכל זה בגלל שריבונו של עולם ברא עולם מחורבן בשישה ימים וכעבור כמה דורות התחרט הרס אותו ובנה משהו הרבה יותר מחורבן!!
כך נהגו מנהיגי ישראל מאז ומתמיד ואין כל סיבה שלא להמשיך נוהג מכבד ומכובד זה.

Harrington

Well-known member
מנהל

כך נהגו מנהיגי ישראל מאז ומתמיד ואין כל סיבה שלא להמשיך נוהג מכבד ומכובד זה.
צודק, אין סיבה אך יש סיבות, אבל חבל על הזמן לנהל וויכוח זה ביניינו!
לומר ״יש סיבות״ מבלי לפרטן, אכן לא מאפשר קידום דיון יעיל או ענייני.

למעלה