החרדית שלי..

yaron522

New member
החרדית שלי..

את האישה החרדית פגשתי באקראי ונדברנו להיפגש לשיחה על עניינים שונים כדי להיות לה "כתף תומכת" כדבריה, דבר שהפתיע וסיקרן אותי מאוד.
השיחה נערכה אצלה בבית ביום בו הייתה לבד בעוד הבעל נמצא בישיבה בירושלים דבר שהותיר אותה בודדה לכמה ימים.
השיחה התנהלה על מגוון נושאים שונים ובכללם אורח החיים החילוני לעומת הדתי וכל מה שבינהם.

במהלך השיחה שלנו כאמור התחלנו לגלוש לכיוון המיניות ואני שאלתי אותה אם באמת הם עושים סקס עם סדין
היא צחקה ואמרה שלא אבל הם עושים רק תנוחה מיסיונרית והיא לא מכירה דברים אחרים והיא חושבת שזה חטא לעשות דברים אחרים
הם היו נשואים כשנתיים אבל היא לקחה גלולות בגלל המחזור שלה ולכן לא נכנסה להריון.

אני שאלתי אותה בצורה הכי גלויה מה היא חושבת על סקס והיא ענתה שהיא לא מבינה מה העניין הגדול כי היא לא מרגישה שזה משהו מיוחד והיא רק מחכה שבעלה ייגמור כי הוא מייד נרדם ומשחרר אותה.
שאלתי אותה אם היא דברה עם חברות שלה על זה והיא אמרה שלא כי היא חושבת שזו בושה לדבר על זה וגם ככה איתי היא מרגישה נבוכה וכשהצעתי לה שנפסיק לדבר על זה היא סירבה ואמרה שדווקא איתי השיחה מעניינת והיא מוצאת עניין במה שאנחנו מדברים
שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה אורגזמה והיא אמרה שהיא שמעה על זה אבל אף פעם לא חושבת שחוותה....הקשתי עליה ושאלתי אם היא מאוננת...היא הסמיקה ואמרה שפעם ניסתה לאונן אבל לא ידעה מה לעשות אז היא הפסיקה.

החלטתי להיות בוטה ושאלתי אותה בחיוך אם תרצה שאראה לה איך לאונן והיא אמרה לי שהיא מוכנה שאגע בה אבל רק מבעד לבגדים כי האיבר שלה הוא המקדש של הבעל...

מאחר ולא הבנתי למה היא מתכוונת אז שאלתי...והיא אמרה שהיא לא רוצה שיחללו את האיבר המקודש שלה כי הוא שמור לבעל...אני שאלתי לגבי שאר המקומות והיא חייכה כשהיא אדומה כעגבנייה...
בלי להסס התקרבתי אליה והרמתי אותה לעמידה וניסיתי לחבק אבל היא הסתובבה אליי ונתנה לי לחבק אותה כשהגב שלה מופנה אליי
חיבקתי בעדינות את גופה הלא צנום והרגשתי את בטנה מבעד לבגד שלבשה....משכתי אותה אליי בחיבוק חם ונשקתי קלות את הצוואר שלה מתכונן לרתיעה שלה שלא הגיעה
היא הניחה את הידיים שלה על שלי כמבקשת להתמיד בחיבוק....הרגשתי את הישבן שלה נצמד לחלציי וזה הדליק אותי מאוד...ניסיתי להגיע עם כף ידי הימנית לשדיים שלה והיא הדריכה אותי ישירות אל השד השמאלי שלה כמבקשת שאמעך אותו....
בזמן שהתחלתי למעוך את השד העסיסי, התחלתי גם להתחכך בה מאחור ושלחתי יד אל עבר המפשעה שלה מבעד לחצאית והתחלתי ללטף מבעד לבגד.
לאט לאט הגברתי את הדחיפות לכיוון גבעת ונוס שלה...מתחיל למשש וללטף אותו מבחוץ..מרגיש את נשימותיה מתגברות ועיניה נעצמות...
שאלתי אותה אם אפשר להרים לה את החצאית טיפה ולהפתעתי היא הסכימה...
הרמתי לה את החצאית הארוכה לאט, קודם מאחורה תוך אני ממשיך להתחכך לה בין הפלחים מאחור...אני נשארתי לבוש ואפילו לא פתחתי את רוכסן המכנסיים כדי לא להרתיע אותה.
כל הזמן הזה המשכתי לנשק וללקק את הצוואר שלה ואפילו נישקתי אותה ברפרוף על השפתיים כשכל הזמן הזה היא בעיניים עצומות
יד אחת המשיכה לחפון לה את השדיים ולמעוך וביד השניה התחלתי לנסות להרים לה את החצאית מקדימה..משכתי אותו לאט למעלה תוך שאני ממשיך ללטף לה את שפתי הפות שלה בתנועות מעגליות איטיות...היא לא הגיבה להרמת החצאית ואני הבנתי שהיא לא מתנגדת....
המשכתי להרים את החצאית וכשהיא הייתה כולה למעלה...הנחתי את כל כף ידי על גבעת ונוס שלה והתחלתי ללטף מבעד לתחתון שלה...
במקביל...כמובן שחיזקתי את החיבוק שלי והצמדתי אותה אליי בכל הכוח כשאני סוחט ממנה אנחות וגניחות כשאני לוחש לה באוזן לאט שתהיה בשקט...
היד המשיכה ללטף כשאני מניח אצבע בין שפתי הפות שלה ומעביר לאט, מרגיש את הרטיבות שלה מבעד לתחתונים...היא הניחה את היד שלה על היד המלטפת כמובילה אותה...
היד השניה המשיכה למולל את החזה שלה והתחלתי לפתוח לה את כפתורי החולצה ואחזתי בשד השמאלי שלי וליטפתי בעדינות את השד כשאני מחזיק בין האצבעות את הפיטמה שלה ומלטף בעדינות מסביבה,מרגיש אותה זקורה וניצבת....
השארתי את היד שלי על המפשעה שלה ופתחתי לעצמי את הרוכסן ואת חגורת המכנס
הפשלתי לעצמי רק את המכנס אבל נשארתי רק עם התחתון....מאפשר לאיבר הזקור לבלוט מבעדו..ושבתי אל עבר הישבן שלה.....מחבק מחדש....
הרגשתי אותה מתנועעת מרוגשת וניסיתי להחדיר אצבע מבעד לתחתון שלה...היא פלטה אנחה והחזיקה חזק את היד שלי כמבקשת שאעצור.....עצרתי אבל השארתי את האצבע מתחת לתחתון בלי תזוזה...מאפשר לה להירגע מעט...
שאלתי אותה אם היא רוצה להתיישב עליי והיא הסכימה...התיישבתי במהירות כדי למנוע מהחצאית ליפול...אבל להפתעתי היא החזיקה את החצאית למעלה והתיישבה על האיבר הזקור ומתנועעת כך שהוא ייסתדר לה בין הפלחים...
ברגע שהיא התיישבה שוב הנחתי את היד על הפות שלה אבל מיד הכנסתי אותה מתחת לתחתון ולא המתנתי יותר מדיי אלא הנחתי את כרית האצבע בין השפתיים התפוחות והתחלתי ללטף בעדינות תוך שאני מחפש את הדגדגן שלה...זה שוב סחט ממנה נשיפות ארוכות ואנחות ואני הבנתי שהדרך פתוחה כי היא הגיעה לריגוש עצום...היא רטטה על האצבע שלי והתנועעה מעליי במהירות....שאלתי אותה אם מרשה לי להוריד את התחתון שלי.
היא לא הגיבה אז הורדתי מבלי לשאול....
הזין הזקור, החם, הרטוב התפרץ החוצה ונצמד במהרה בין פלחי ישבנה המרקדים עליי...החיכוך הכפול הטריף את חושינו...אצבע על הדגדגן וזין בין הפלחים הביאו את שנינו לרמת ריגוש עצום...רציתי לחדור לתוכה בכל צורה, בכל תנוחה, בכל חור אפשרי ולתת לה לחוות את כל "החטאים" הללו שנמנעו ממנה....

yaron522

New member
סוג של פרשנות..:)

הטיול נגמר לי באמצע

נשארתי עם רצון להמשך הטיול שלך
אתה כותב עם המון רזים וזה מותיר המון סקרנות
מקווה שהר הגעש רטט וגם התפרץ

yaron522

New member
רמזים מרגשים יותר..

נותנים לך מרחב לפנטז יחד איתי...:)

אתה משהו

מגרה את הגוף ואת הראש והדמיון הסוער שלי
כותב ככה שאני לא מעיזה לחשוב מה יקרה הלאה
בקיצור אתה מורה טוב להמראות

yaron522

New member
צריך לפעמים גם..

להנחית אחרי המראה טובה...

שרק הנחיתה לא תהיה קשה מדי..:)

JILSER

Member
עולם סגור ומיוחד

כנס לפוסט על ליל הכלולות הדתית

yaron522

New member
מכיר את העולם הזה

השתדלתי לא להביא (בנתיים) יותר ממנו אלא משהו מהמעטפת...

וונוס45

New member
האסור הזה מרגש המון!

ומתואר יפה, כאילו שאני שם לגמרי.
אין כמו לעשות משהו אסור... אין!!!

Brombit

New member
במקרה הזה, אני חושבת שזה מעבר לאיסור

אני חושבת שהרבה חרדים וחרדיות, בגלל שהנושא כל כך סגור ומסוגר, לא כל כך מודעים לזה שאפשר להנות ממין
או עד כמה אפשר להנות. כי כשעושים "כי צריך", עם מישהו שהוא לאו דוקא הפרטנר שהיינו בוחרים לעצמנו, לאו דוקא כשאנחנו רוצים, כמה כיף זה כבר יכול להיות? ולהיפך, יכול להיות הרבה סבל...
וגם הרבה חילונים בעצם. כי לא מרשים לעצמם אפילו לפנטז, לא מעלים על דעתם דברים שונים מהנורמה.

שלכם תמיד, הא-מינית עם סלט המיניוּת הקטן והמוזר

Brombit

New member
מקסים

אם זה לא היה אמיתי, אני מקוה שדבר דומה קרה במציאות
צריך המון אומץ.

וקצת פמיניזם- האיבר שלה הוא המקדש *שלה*. חבל שלא מעבירים את המסר הזה.

עד כאן האינטלקטואל הרציני

---
סיפורים כאלה הם חלק מהסלט שלי (תראה את ההודעה השניה שכתבתי בשרשור), אז חורמנתי

נראה לי שאני נהנית כל כך מהצגה (מילולית או ויזואלית) של מין מרגש, כי דרך זה אני יכולה לחוות דברים שאני לא יכולה (בינתיים לפחות) להרגיש בעצמי. קצת עצוב

yaron522

New member
זה אמיתי

והציטוטים הם שלה...

מתחבר בהחלט לאמירות שלך לגבי הקהילה החרדית אבל הם כבר פחות סגורים מבעבר...

תודה

למעלה