החרימו לי את המסינג'ר

THE WIZARD 55

New member
החרימו לי את המסינג'ר

לא לשלוח לי הודעות במסינג'ר איזה מטומטם החליט לפרוץ לי אותו ועכשיו הוא שם ולא אני... אז לא להעביר לי הודעות!!!!

גידעון1

New member
מוחמד הלך לישון אז אני אענה את תשובתו במקומו

וויז אני בטוח שפרצו לך למייל על רקע גזעני. אנחנו רוצים רק שוויון זכויות אבל ישראל עושה הכל כדי לפגוע בנו. די לקיפוח! כשיתפסו את היהודי שפרץ לך למסנג'ר בטח המשטרה תחליט שהוא לא היה שפוי בדעתו ולא תעשה לו כלום אבל אם ערבי היה פורץ ליהודי למסנג'ר כולם היו צועקים והערבי היה מקבל 20 שנה בפנים! פשוט מדינה גזענית!

mike00

New member
היי וויז.....

קודם כל אני ממליץ להכנס לאימייל שלך ולהחליף סיסמא בהקדם האפשרי.. אחרי שתסיימי תחליפי אימייל בתפוז במידה וזה אותו האימייל,אחרת עלולים לפרוץ לך גם את הסיסמא בתפוז.. יש תוכנות שמסוגלות לפרוץ למסנג'ר,תחשבי טוב אם את מכירה מישהו שמסוגל להפעיל תוכנה כזאת נגדך.. במידה ולא אז מדובר במישהו קרוב שיכול היה לנחש את הסיסמא שלך. אף אדם זר לא יטרח לפרוץ אימייל של אדם שהוא לא מכיר,מה גם שהוא גם לא היה מגיע לאימייל שלך... בהצלחה.

THE WIZARD 55

New member
נשמה תעזור לי תיכף...

אני חייבת להחליף את הסיסמא שוב.. אני יודעת מי עשה את זה ולמה..

THE WIZARD 55

New member
מייק

דחוף, איך אני משנה את הסיסמא החזירו לי את המסינג'ר עם סיסמא אחרת ועכשיו צריכה לשנות אותה ועכשיו הולכת למחוק את כל המסרים מהתיבה שלי... יש לי 1700 מסרים לא מחוקים, כס אמו..

mike00

New member
וויז כנסי...

במסנגר את יכולה לשנות הסיסמא דרך האימייל שלך,זאת הדרך הכי קלה שיש....אם את לא יודעת איך לעשות את זה תגידי ואני אדריך אותך..

THE WIZARD 55

New member
לא יודעת, לא עשיתי את זה אף פעם

גם כאן בתפוז רוצה לשנות סיסמאות...זה דרך העולם שלי? ותגיד לי איך עושים את זה דרך המייל... היום נצליחו להרגיז אותי ברמות מטורפות, קשה להוציא אותי אותי משלוותי...היום הצליחו!!!

mike00

New member
תפוז דרך העולם שלי....זה ממש קל...

רק תיכנסי ותלחצי על עדכון העולם שלי....את כבר תראי את זה שם.. אני גם ממליץ לך לשנות את כתובת האימייל שלך שם במידה וזאת אותה אחת שפרצו.. בקשר למסנגר,באיזה אימייל את משתמשת?הוטמייל במקרה?

כן בהוטמייל...שיניתי ססמאות בתפוז..

מחקתי את כל המסרים מכל הניקים..כמעט 2000 מסרים.. איך משנים בהוטמייל...ואיך משנים את כתובת האימייל שם, אז אצטרך להחליף גם כינוי?

mike00

New member
את כתובת האימייל בתפוז את משנה דרך העולם שלי

את נכנסת לעולם שלי,יש לך שינוי סיסמא+עוד כמה אפשרויות....אם את רוצה לשנות שם משהו תשני ותלחצי למטה שמור והמשך,את עוברת לעמוד השני שוב אותו הדבר...אם את רוצה לשנות משהו תשני ואם לא אז לא,תלחצי שמור והמשך ואז את מגיעה לעמוד השלישי....שם יש לך אופציה להחליף אימייל בתפוז... את לא צריכה לשנות כינוי... בהוטמייל יש כמה גרסאות,בגדול מה שאת צריכה לעשות זה להכנס ל-home,אז תופיע לך בצד ימין[אלא אם כן יש לך גירסא עברית או ערבית ואז אולי זה בצד שמאל] המילה account,תלחצי עליה ותקבלי עמוד עם מספר אפשרויות לשינוי בחשבון שלך.. יהיה רשום לך password change תלחצי על זה ותבחרי לך סיסמא חדשה. בהצלחה.

mike00

New member
../images/Emo13.gif

שיהיו בריאים כל אלה שאינם רוצים ברעתנו....ציונים ולא ציונים באשר הם...

למעלה