החרמון יהיה פתוח גם שבוע הבא?

FiReBall

New member
שאלות:

א) מה התחזית ליום ראשון, מה התחזית לעד יום ראשון (ביום ראשון יהיה מזג אוויר טוב, ולפני זה עדיין יש סיכוי לעוד שלג?) ב) כמו ששאלו באשכול אחר, אוטובוס לחרמון: איפה יש, אפשר עוד פרטים- מחיר, נקודות מוצא וכו' ג) מחירים - אם אני בא באוטובוס, אני צריך לשלם כניסה לאתר (35 ש"ח)? כתוב באתר של החרמון שסנובורד עולה 190, ואז מגלש סנובורד ונעליים בנפרד שניהם בסה"כ 210, זאת אומרת שאם קונים קומפלט אז 190? וסקי פס - בסביבות 175 גם? אי אפשר לשלב ציוד + סקי פס? החרמון נפתח, הפורום צריך להתחיל להתעורר!!

FiReBall

New member
שאלות:

א) מה התחזית ליום ראשון, מה התחזית לעד יום ראשון (ביום ראשון יהיה מזג אוויר טוב, ולפני זה עדיין יש סיכוי לעוד שלג?) ב) כמו ששאלו באשכול אחר, אוטובוס לחרמון: איפה יש, אפשר עוד פרטים- מחיר, נקודות מוצא וכו' ג) מחירים - אם אני בא באוטובוס, אני צריך לשלם כניסה לאתר (35 ש"ח)? כתוב באתר של החרמון שסנובורד עולה 190, ואז מגלש סנובורד ונעליים בנפרד שניהם בסה"כ 210, זאת אומרת שאם קונים קומפלט אז 190? וסקי פס - בסביבות 175 גם? אי אפשר לשלב ציוד + סקי פס? החרמון נפתח, הפורום צריך להתחיל להתעורר!!

Babit

New member
מז"א בהיר עד יום ראשון כולל בלי גשם

טמפ' בין 0 ל 5 מ"צ (חבל זה די חם)
על כניסה באוטבוס מאורגן נראה לי שיש הנחה מסוימת. לגבי הציוד-כשקונים הכל ביחד זה יותר זול. סקי פס בא בנפרד. <b>וגם לי יש שאלה: באיזו שעה האתר נפתח?</b> ביום ראשון אני אהיה שם

FiReBall

New member
ד"א,

מה הדעה הרווחת כלפי נסיעה לחרמון ליום אחד בלבד בשביל לנסות סנובורד בפעם הראשונה?

Mr Peiser

New member
אממ - לא!

ביום אחד אי אפשר ללמוד לגלוש ויהיה לך סתם משעמם ומעצבן! ככה לי היה כשנסעתי לפני שלוש שנים לפני שעוד ידעתי לגלוש. חייבים לפחות יומים שלושה כדי להתחיל לגלוש בצורה מהנה.

רוזוב

New member
ללמוד ביום אחד...

זה בהחלט אפשרי עד לרמה סבירה, אבל בתנאי אחד מאוד חשוב - או מדריך אישי או חבר שיודע לגלוש טוב, יודע את הטכניקה ויש לו הרבה סבלנות ורצון ללמד. בשיעור של 1 על 1 ניתן גם בכמה שעות להבין את הפרנציפ ולהתחיל להסתדר...אבל אני בהחלט לא אומר לך ללמוד 5 דקות ולעלות למעלה במחשבה שיהיה בסדר - זה מסוכן! אבל, כן - אפשר ללמוד ולהנות גם על היום הראשון.... בקבוצה זה אכן לוקח הרבה יותר זמן.

REAL boy

New member
מי שיודע נגיד

לשלוט טוב מאוד על סקייטבורד(כאילו שיש לו שיווי משקל מעולה על סקייט ושהוא יודע ליסוע בלי ליפול,כאילו ליסוע חלק)אז זה יהיה יותר קל בפעם הראשונה למישהו מתחיל כמוני נכון? נ.ב-עוד לא ניסיתי סנובורד,ואחי הגדול יקח אותי מתישהו לעשות סנובורד,אז אני רוצה לדעת באיזה מסלולים כדאי לי להתחיל ואם כדאי לי בכלל ביום הראשון שלי לעלות ברכבל למעלה ולרדת הכול.(דווקא נראה לי שלא ממש תהיה לי בעיה עם אני יודע לשלוט מ-צ-ו-י-י-ן על סקייט כי זה נראה לי אותו עיקרון. תודה מראש לעונים!

REAL boy

New member
אם אתה יכול

אז תגיד גם למה זה לא עוזר,זה מאוד יעזור לי.

aerial

New member
סקט לא עוזר אני גם נוסע על סקט וזה

שונה לגמריי אני גם נוסע על סנובורד כבר 4 שנים וזה שני עולמות שונים חוץ מהאנשים שזה בערך אותו סיגנון של אנשים (אני מתכוון בחו"ל) בארץ יש המון גיים כאלה זקנים צפונים מסרחים של עושים סנבורד עם חליפות ורודות וכאלה

aerial

New member
הכל סנבורד זה שיווי משקל כמו של גל

גלישה גלים

רוזוב

New member
תשובות ל -REAL BOY

אהלן, קודם כל הקשר הין סקייטבורד לסנובורד הוא בכך שכנראה יש לך קוארדינציה טובה ושיווי משקל טוב - מה שעוזר כמובן בכל סוג של ספורט, אבל הטכניקה היא שונה לחלוטין בשני המקרים. לגבי התחלת למידה - אל תרוץ ישר לרכבל , יש מספיק דפוקים בראש שלא יודעים איך לעמוד בכלל , עולים ישר למעלה ומסכנים גולשים אחרים . תלמד קודם שליטה בסיסית במסלול הכי תחתון - ואתה יכול לעלות אותו ברגל ולחסוך כסף על סקי פס ( תסיים שם ואז תקנה סקי פס לחצי יום למשל ). אחרי שתלמד שיווי משקל בסיסי, תהיה לך שליטה טובה ב - SIDE SLIP ותתחיל לתפוס את העקרון של פניות , תוכל גם לנסות לעלות למעלה ולרדת לאט ובזהירות. חבר שלי שרצה ללמוד סנובורד ( גם סקייטר מצויין ) נסע ודחפו אותו ישר לעלות למעלה, לקח לו בדיוק שעה עד שהוא נפל על הכתף מספיק חזק בשביל לשבור את עצם הבריח... סתם חבל. אח"כ לימדתי אותו למטה עד שהוא קלט את הרעיון ורק אח"כ עלינו לרכבל. מצטער על ההטפה - פשוט מרתיח אותי כל פעם שאני בחרמון לראות שבערך 20 אחוז ממי שנמצא על המסלולים לא שולט בעצמו בכלל , ולא איכפת לי שהם מסכנים את עצמם אבל גם אני על המסלול. הספיק לי פעם אחת שאיזה קמיקזה על סקי נכנס בי ( לא קרה כלום במקרה אבל זה מסוכן ) ! גלישה נעימה. טל.

למעלה