תשובות ל -REAL BOY
אהלן, קודם כל הקשר הין סקייטבורד לסנובורד הוא בכך שכנראה יש לך קוארדינציה טובה ושיווי משקל טוב - מה שעוזר כמובן בכל סוג של ספורט, אבל הטכניקה היא שונה לחלוטין בשני המקרים. לגבי התחלת למידה - אל תרוץ ישר לרכבל , יש מספיק דפוקים בראש שלא יודעים איך לעמוד בכלל , עולים ישר למעלה ומסכנים גולשים אחרים . תלמד קודם שליטה בסיסית במסלול הכי תחתון - ואתה יכול לעלות אותו ברגל ולחסוך כסף על סקי פס ( תסיים שם ואז תקנה סקי פס לחצי יום למשל ). אחרי שתלמד שיווי משקל בסיסי, תהיה לך שליטה טובה ב - SIDE SLIP ותתחיל לתפוס את העקרון של פניות , תוכל גם לנסות לעלות למעלה ולרדת לאט ובזהירות. חבר שלי שרצה ללמוד סנובורד ( גם סקייטר מצויין ) נסע ודחפו אותו ישר לעלות למעלה, לקח לו בדיוק שעה עד שהוא נפל על הכתף מספיק חזק בשביל לשבור את עצם הבריח... סתם חבל. אח"כ לימדתי אותו למטה עד שהוא קלט את הרעיון ורק אח"כ עלינו לרכבל. מצטער על ההטפה - פשוט מרתיח אותי כל פעם שאני בחרמון לראות שבערך 20 אחוז ממי שנמצא על המסלולים לא שולט בעצמו בכלל , ולא איכפת לי שהם מסכנים את עצמם אבל גם אני על המסלול. הספיק לי פעם אחת שאיזה קמיקזה על סקי נכנס בי ( לא קרה כלום במקרה אבל זה מסוכן ) ! גלישה נעימה. טל.