החרמון- שאלה למחלקת מפעלים

החרמון- שאלה למחלקת מפעלים

60 אוטובוסים לחרמון משתי מחוזות. ועדיין השביעות רצון בפניהם של כל אדם שהיה מבין מארגני הטיול. ואינני מוציא עצמי מאותם אנשים, אך האם יתכן שממספר כזה של חניכים, (שלפחות ממחוז צפון ידוע שהצתמצם בצורה רצינית משנה שעברה) תשאר הגאווה הזו? גאווה שכנראה מעוורת את הנפשות הפועלות בתנועה ויוצרת למעשה תופעה הרסנית: ההסתפקות במועט. ותופעה כזו לא יכולה להתקיים בכזו שלווה! כי גם כקומונר וגם כאדם בתנועה, לא אתן לשקיעה האיטת הזו להתרחש מבלי לעשות איזשהו מאמץ בעניין! הטיול לחרמון עלול להיות סממן למעין קיבעון כמו "אבל אי אפשר שלא יהיה טיול לחרמון!" ואם לא יתבצע איזה שינוי רציני כמו ביטול הטיול לחרמון באופן ניסיוני ולהציע טיול אטרקטיבי אחר במקום אחר, או לחילופין שינוי הפורמט של הטיול לחרמון, טיול זה עלול להיות ביטוי ל"עמידה במקום" הרסנית של תנועתנו.ניר שניידר, גרעין גמיש.

תרשו לי להוסיף...

בנוסף למה שאח שלי אמר יש לי גם כמה דברים: 1. פעם הבאה לסמן את החניכים!!!! זה יקל הרבה יותר בהמון דברים. 2. אולי כדאי שהתנועה תיקנה מיזחלות מישלה זה יכול לחסוך כסף בטיול הבא. 3. אני יודע שמחוז תיכון החלק שישן בבית ירח זרק המון אוכל, אם היו מזמינים פחות זה יכל גם להוזיל את המחיר וגם חבל על האוכל! 4. מספר החניכים די איכזב אותי למרות שהרבה היו מרוצים מהמספר יכלו להוציא הרבה יותר חניכים, זה שמחוז צפון הוציא משהו כמו חצי משנה שעברה זה עלוב למרות שמחוז תיכון הוציא יותר משנה שעברה! 5. אולי באמת כדאי לעשות הפסקה עם הטיול לחרמון, כי אני שמעתי הרבה חניכים שאומרים שקצת נמאס להם מהטיול וששנה הבאה הם לא חושבים שהם יבואו. אולי אטרקציה אחרת תעלה למחלקת מפעלים????? קן שניידר (זכרון לשעבר) שולט

אייל תקרא

לא באמת התכוונו לנדות אותך ואת מתן מהקבוצה... אתה יודע שאנחנו אוהבים אותכם. בכל אופן, מלפפון חמוץ באגרטל היא קבוצה גם שלי!!!! ואין מצב בעולם שמישהו שלא היה בה מקודם יהיה בה עכשיו ( אההההם מתן ). חולים עליכם

תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

!די לדבר ולפתוח הודעות על הערב הארדקור!!!! די!!!!!! תגיבו תיקראו עוד הודעות. היתגאנו שאנחנו לא יורדים לרמה של הפורום של הצופים אז בוא נישאר ברמה נורמלית אם תם לא רוצים להגיב תיפתחו נושא חדש ... אבל לא על הארדקור

למעלה