החרמת ערוץ 10

*זינה*

New member
החרמת ערוץ 10 ../images/Emo46.gif

עד להודעה חדשה בקשר להחזרת זינה לערוץ, החלטתי שאני מחרימה את ערוץ 10.

shiri_b

New member
אז איפה נראה תוכניות איכות??

איפה נראה את פנינה??? יש כל כך הרבה תוכניות שאני רואה בערוץ 10, זה לא כאילו אני רואה את זה בעיקר בגלל זינה...... הסיבה היחידה שערוץ 10 (היה) פתוח זה זינה ולפעמים פנינה (חייבים לצחוק קצת....
)

ברינסלי

New member
ולא רק זינה...../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

כל רצועת הרכש של שבת אחה"צ סולקה, למרבה הזעם.
"הבלתי נראה" החביבה.
"זינוק לאתמול", קוונטום ליפ המדהימה !!!!
(כן כן, אני יודע שהשניה לא רק שממשיכה אלא גם הועברה לשידור יומי, אבל לי זה לא עוזר הרבה, בשל שעת השידור הבעייתית.) מבחינתי לאחה"צ כזה שווה לחכות כל השבוע !!! למה הם חייבים לקלקל גם את הבחירות הנכונות המעטות שהם כן עשו?

סקוט בקולה שולט!

וגם דין סטוקוול! הידעת - דין סטוקוול הולך להופיע בפרק של "אנטרפרייז"... לראות את סקוטי ודין ביחד שוב - חלום!

canimal

New member
כן לי קשה להקליט כל יום. ולראות

כי אין לי זמן. כל יום! וזה לא תוכנית של 20 דקות אבל להפסיד?? לא בא בחשבון!

אני דווקא צופה בהרבה תוכניות בערוץ

10, אבל התחלתי לצפות בערוץ בגלל שהייתי בעדו בגלל שהוא הביא את "זינה". כרגע הם נערכים מחדש אז יש המון עניינים. לפני שבועיים התלוננו שנעלמה הסדרה "אז ועכשיו" והיא חזרה. חוץ מ"זינה" נעלמה גם הסדרה "תיק סגור" שגם כל מי שירד על ערוץ 10 טען שהיא הדבר הכי טוב בערוץ, ולפי מה שהבנתי, גם ב"תיק סגור" יש להם פרקים שהם כבר רכשו, ולכן נראה לי (או לפחות אני מקווה) שהם פשוט מחפשים בדיוק איפה לשים את "תיק סגור" ואת "זינה" בלוח השידורים החדש שלהם. עדיין קשה לי להאמין שהם פשוט יורידו את התוכניות לגמרי. זה יהיה הפסד גם של הצופים וגם שלהם.

ללא ספק. גם בערוץ 3 זה היה בשבת

ב-6 ואפילו כשהייתי בצפון-קרולינה זה היה בשבת בשש (ושם בכל מדינה זה ביום ושעה אחרים).

L e g o l a s

New member
אני מסכים בהחלט../images/Emo46.gif

הם פשוט לא יכולים לעשות את זה!!!! זאת התוכנית היחידה שאני רואה בערוץ 10 הם לא יכולים להוריד אותה דווקא עכשיו באמצע!!!!! זאת ממש התעללות!!!

למעלה