"החרצופים" הגיעו לחולן!

"החרצופים" הגיעו לחולן!

לאחרונה שודרה בתכנית "צינור לילה" בערוץ 10,כתבה על הזוג איציק ואילנה יהב ונסיונם למכור את תבניות היציקה של החרצופים.
למרות הכתבה – נסיון המכירה לא צלח.
בשבוע שעבר הודיעה לי אילנה יהב במפתיע, כי הם תורמים למוזיאון לאמנות תיאטרון הבובות את ראשי החרצופים שנותרו אצלם,
את ראשי המנחופים (בדמות מנחי ערוץ הילדים טל מוסרי ומיקי גבע) וכן את בובות "שקע ותקע" שבנו עבור חברת חשמל (וסופו של
דבר לא צולמו לתשדירים אלה בובות בעיצוב זהה שנבנו בחו"ל).
השבוע הבא הגיעו הבובות לחולון. כרגע הן הארגזים במשרדי (יש הצצת בונוס לכל מי שמגיע אלי לפגישה).
בתקופה הקרובה יוחלט מתי יוצגו לציבור.
בימים הקרובים יעבירו אלינו הזוג יהב גם צילומים וקטעי וידאו המתעדים את תהליכי העבודה.

לא הבנתי...

בדר"כ אני צופה מושבע של צינור לילה,גם בשידורים חוזרים ( יופי של הפוגה לראש לאחר יום ארוך וגדוש!!! )
דווקא את התוכנית הזו - החמצתי אז תודה על הקישור לקטע

כשקראתי את ההודעה שלך הרמתי גבה וחשבתי שאחרי הצפייה, תהיה לי תשובה שתחזיר את הגבה הסוררת למקומה

אבל גם אחרי, לא הצלחתי להבין מה הסיבה שאילנה ואיציק התכוונו בכלל למכור את הבובות

בכל זאת, לא מדובר פה על בובות מהשורה, בובות שנוצרו לצורך מכירה וכ'ו - אתה בטח מבין למה אני מתכוון!
גם לא נראה לי שהמטרה היתה

לתרום למוזאון (בכאב לב ובקושי רב השמטתי את ה-י
) - את זה אני לגמרי מבין ואפילו חושב שזה הצעד הכי נכון לבובות עם עבר ורזומה שכזה

למכור בובות עם היסטוריה וחשיבות לכל מי שיכול לשלם - את זה לא הבנתי בכלל, מודה.

כמו שאתה בוודאי רואה, הפורום תוסס ופעיל כ"כ עד שההודעות עוברות מהר מאוד לדפים הבאים ולכן אני אנצל את ההודעה הזו כדי להגיב גם על ההודעה הקודמת שהעלית,
בובות וגאווה ביום הבובנאות הבינלאומי - קישור למי שפספס
שני נושאים שכידוע לך, אני לגמרי מחובר אליהם ומתעניין בהם מאוד

אז למרות שדבי תשכח עד אז, אני כבר רשמתי את התאריך ביומן ( ככה אני אוכל להזכיר גם לה
)
ואם לא יקרה משהו אחר שיחייב את נוכחותי ואני אדאג שלא יהיה כזה - אני כבר מודיע לך על בואי
שמור לי מקום, אה?!
בובה של שבת

והתשובה...

הם עוברים מבית גדול לבית קטן יותר, אחרי שילדיהם בגרו ועזבו את הבית. הם כבר לא עוסקים בתחום הזה ויש גם עננה בריאותית שמרחפת שם בבית.
הם התכוונן למכור את התבניות של הבובות למקרה שמישו יחליט ליייצר שוב בובות חרצופים. אבל המציאות מוכיחה שכל תכנית רוצה את הקו הייחודי לה.
אני כמובן אודיע מתי הבובות יעברו ממצב אחסנה למצב תצוגה.
כרגע הן אצלי במשרד וכל יום כשאני פותח את הדלת אני עובר חומה של ריח עז. אבל מה לעשות, שילוב של לטקס, זיעה ושנים נותן את אותותיו.
מצ"ב תמונה של ראש עיריית חולון עם ראשו של ביבי.

עכשיו הכל ברור ומובן

עשית לי סדר בדברים!
תודה אילן ודווקא בגלל שאני יודע שאתה נבוך מזה אני אתן לך

קודם כל אני מאחל בריאות למשפחה

מוסיף איחולים למעבר קל, נעים והתאקלמות מהירה בביתם החדש

את ריח הזיעה על בובות, מסכות, ראשים ותלבושות מחומרים שונים, אני מכיר, לצערי הרב, מקרוב ולכן אני ממבין ל

חזק ואמץ

ושלום למר מוטי ששון - ראש עיריית חולון ולראש הממשלה מר ביבי נתניהו
ברוכים הבאים לפורום שלנו

למעלה