החשבונית של השכיר

niceguy2

New member
החשבונית של השכיר

שלום, אני מעוניין להשתמש בשרותיה של חברת "החשבונית של השכיר" ורציתי לקבל מעט הסבר על יתרונות/חסרונות/כל מידע אחר על החברה ועל העבודה מולה. אשמח לקבל מידע גם על חברות דומות תודה!

baruch pilo

New member
חשבוניות

קיימת חברה בשם " עידן חדש לכ"א" שמשרדם בתל אביב מנכ"ל החברה אדם בשם גדעון זנדר. החברה רצינית והיחס לאנשים עמם הם עובדים הוא אישי וטוב והכי חשוב ברגע שקיבלו לידהם את התשלום מיד מעבירים לך ולא משחקים אתך כמו בהרבה חברות מהסוג הזה. וזה אחרי נסיון מר בחברות אחרות, אני אישית עובד אתם למעלה משנה ואן מילים להגדיר את מקצוענותם. מס´ הטלפון שלהם הוא 6820068 - 03 e mail [email protected] שווה לבדוק בהצלחה

פרילנסר

New member
5% - ולא יותר .

אין שום סיבה שבעולם לגבות עמלה על השירות הזה, שהיא יותר מ 5% - בכל מקרה. ובנוסף : האם, מנסיונך האישי, "החשבונית של השכיר" היא עוד אחת מהחברות ההן, שמעכבות העברת כספים בטוענות שוא?... :) בברכה,

חשבוניות מס למי שאינו עצמאי

שלום רב, מבחינת המשתמש בשירותים אלו החשוב מכל הוא עניין החוקיות . חב´ עידן חדש לכ"א בע"מ הינה היחידה בארץ (לעניות דעתי וזכרוני) עם אישור מנציבות מס הכנסה וביטוח לאומי גם יחד! בבירור שערכנו עם הקולגות שלנו אין להם אישור בכתב וחלקם אף לא הבינו מדוע צריך אישור. כמובן שאת האישור (שהוא הסוד המקצועי שלנו) אפשר לראות במשרדנו. המשך יום נעים, גדעון זנדר

פרילנסר

New member
חוקיות השירות כבר מזמן אינה השאלה..

וברור לחלוטין ומעבר לכל ספק שכל אחד העומד בסטנדרטים של הדיווחים לרשויות המס - מותר לו להפעיל שירות שכזה. טענתך שרק לך מותר לפעול כך, באופן "חוקי" הינה יומרנות, במקרה הטוב. כל אחד ואחת - מותר לו להקים שירות כזה, ובתנאי שיעמוד בסטנדרד הדיווח. שם המשחק אינו חוקיות הענין , אלא, האמינות וטיב השירות - בלבד. הלואי ויהיו עוד 200 חברות מן הסוג הזה שנותנות את השירות הזה ולוקחות אחוזים ספורים (לא יותר מ5%!), כי אין לאף אחד "חזקה" או זכויות יוצרים, או פטנט : לא לכם וגם לא ל"חשבונית של השכיר". ולתוספת - הננו מציעים את עזרתנו המקצועית לכל מי שמעונין להקים שירות שכזה. בברכה,

פרילנסר

New member
מה לעשות - אני משוחד ../images/Emo13.gif

וגם קיבלת המלצה מברוך פילו. מה אתה אומר - ללכת לקרוא לחברה´ ? :) מתי להשתמש בשירות : כשצד אחד מבקש שירות ומתנה את זה בקבלת חשבונית ואתה אינך מוכן לפתוח תיק ברשויות המס - כי זה ארעי, כי אינך יודע למשך כמה זמן זה ימשך, כי זה מתן שירות (ולא יצור או מסחר) ולכן ההוצאות על ההכנסה הן מזעריות (אחרת - זה לא כדאי). החסרונות - אם אתה מגובש בדעתך לעסוק בזה ולפתח את השירות שלך - פתח עוסק (פטור או מורשה) כבר עתה - כי זו הדרך הנכונה לעשות דברים ואין סיבה להתחיל "עקום". נקודת התורפה של השימוש בשירות הזה הוא בעצם העובדה שבינך לבין הכסף נכנסת עוד "יד" - ידה של החשבונית של השכיר. לכן - רק אם אין ברירה, השתמש בשירות הזה. בהצלחה!

AviSS

New member
חשבונית לשכירים

גם מנסיוני, עידן חדש של גדעון זנדר הם הרציניים ביותר. לי חשוב שיש גב חוקי , בעיקר של רשויות המס השונות. גדעון הראה לי אישור ממס הכנסה בכתב, לעבוד בשיטה שמדבור עליה. מבדיקה שערכתי, לאף אחד אחר אין אישור כזה בכתב (ולא משנה מה הם אומרים!) חוץ מזה, מבחינת השירות, היחס והרצינות נראה לי שאין להם מתחרים.

baruch pilo

New member
תרבות

מה לעשות ? הוכחת חלק גדול מטענותי בנסיון להתנגח וכאלה. רמה מאוד נמוכה לכתוב דברים מבלי לבדוק. 1. שים לב לשעת השאלה וזמן קבלת התשובה. 2. לא הזכרתי שמות של חברות מאחר ואן זה תרבותי לפגוע באחרים. 3. גדעון זנדר לא שלח אותי בשביל להמליץ , מה שנכתב יצא מהלב ולא מכל מקום אחר. 4. פורום כזה אמור להיות ברמה שונה מפורומים אחרים. אז המלצתי עדיין עומדת בעינה ואם לא נראה לך אז אל תגיב. ושיהיה לך בהצלחה

תשובה לפרילנסר

פרילנסר יקר. אם אינך יודע לפחות אל תטעה. החוקיות היא הדבר האמיתי מפני שללא בניה נכונה של הפעולות יכול מאד להיות שבטוח לאומי יטען שאין כאן יחסי עובד מעביד ואז הוא יפנה לכל האנשים העובדים בשיטה זו וידרוש מהם דמי בטוח לאומי כעצמאים שהווה ידוע לך גבוה מהתשלום כשכיר. עקבתי אחרי מה שכתבת. אני מפנה אותך לכתבה שפורסמה בגלובס (לא כתבת תדמית) המוכיחה כי כדאי להיות שכיר ברמות שכר הנעות עד 17,000 ש"ח לכן מה שכתבת בכל הקשור ל"עקום" פשוט לא נכון. מאחר וכתבת שאתה משחד זה מסביר מספר דברים אני לא כותב לך כי אתה מתיימר לכל מיני דברים. לכן אל תכתור לי תארים לגופו של עניין בשנת 1998 קיבלנו מנציבות מס הכנסה אישור תחת מספר מגבלות להפעיל גוף כזה. פנינו בשנת 1997 לנציבות מס הכנסה בשאלת "פרה-רולינג" במשך שנה "רבנו" עם הנציבות והוכחנו להם את החשיבות של העניין שיבנה בצורה נכונה לכן אל תצא בהצהרות שלא נבדקו עד הסוף. איני יודע מהי השכלתך המקצועית אך שלי חשבונאות-כלכלה עם עבודה הן במשרדי שלטונות המס והן אצל משרד רו"ח מבין חמשת הגדולים הקיימים היום בארץ. אז במתותה קצת צניעות ומה שלא יודעם ובודקים לא כותבים בכזה בטחון ובכזו התנשאות מפני שיש מישהו שקורא ת הדברים הללו ומסיק מסקנות שעלולות לגרום בסופו של דבר נזק שלא אתה תשלם עליהן אז חבל.

פרילנסר

New member
אני המיסד של החשבונית של השכיר,

וגם אם לא היה ברשות "החשבונית של השכיר" את מה שיש ברשותך, הרי שה"פרה-רולינג" שברשותך חל על כל אחד ואחת - אם רק יעמוד בסטנדרטים. הבעיה היא במע"מ ולא ברשויות המס שציינת, ומכיון ש"החשבונית של השכיר" עברה ביקורת עקרונית בנושא,אצל רשויות המע"מ הארציות והאיזורית, הרי שודאי שאנחנו יודעים לא פחות ממך על הענין. אין חוק שחוקק רק בעבורך ואין לך, או לחשבונית של השכיר, כל בלעדיות על נוהל עבודה שתפור רק בעבורך. אני מבין שבידול ומניית יתרונותיך על פני "המתחרים" הוא הגורם לך לאמר כל זאת, אך לא על כך תהיה תפארתך, כי עם על השירות והאמינות, ששניים מבין לקוחותיך (מול אפס משלנו),כבר העידו עליך שאתה מספק לשביעות רצונם המלאה. :) די לריב ולהתכתש. חזק ואמץ. בברכה, משה ספיר מנהל "פרילנסר"

משה

משה שלום, אני שמח על האפשרות להתכתב כך. ואין ברצוני לריב אלא להציג את הדברים בצורה כזו שתעצור לרגע ותחשוב. מאחר ומע"מ אינו נפגע כאן הוא הפחות בעייתי למרות שגם אנו "זכינו" לביקורו. אני באמת ובתמים חושב כי שני השותפים האחרים מה/בל הם החשובים מפני שאם מה יחשוב שיש כאן עניין של לחסוך מיסים אזי יש כאן עסקה מלאכותית שהיא למעשה אינה חוקית! ב"ל כפי שציינתי קודם ובעקבות פסקי הדין של יחסי עובד/מעביד יטען עי למעשה אין כאן יחסים כאלו ומכאן שעל האנשים לשלם כעצמאיים ולא כשכירים דבר שטורף את הקלפים! לכן האמן לי "קרענו" את התחת על מנת להוכיח להם את מה ששנינו טוענים ועושים. לעניין הפרה-רולינג זה לא עניין של סטנדרטים אלא עניין של מהות לא הדיווח הוא כקובע אתא המהות. כמה פסקי דין יש לגבי יחסי עובד ומעביד אשר התנאים שבית המשפט מחפש על מנת לקבוע באם באמת ובתמים נוצרו יחסים אלו? אתה צודק לעניין השירותוהאמינות אך הוא נכון בכל עסק שמקימים לטווח ארוך. קהלת פרק ז´ פסוק 1 (אם איני טועה) "טוב שם טוב משמן טוב". עליך לבנות את הבסיס כך שלא ישמט מתחת רגלי הלקוחות שלך. משה מסקנתך האחרונה היא החשובה אין טעם לריב שיהיה לך בהצלחה אשמח לעמוד לשירותך למתן כל מידע נוסף שיידרש. ערב טוב גדעון זנדר

מכיר את השרות של זנדר

ומוצא מקום להעיר כי השרות, הנועם, הלבביות, ואף המקצועניות ראויים לשבח. זנדר לא מכיר אותי ולכן הוא פטור מלהצטדק בפני מי שיטען כאילו זנדר יזם את הודעתי זו. והכל אמיתי.

תודה

אם הבנתי נכון את מי שמכיר אותי ואני לא אותו אזי ברצוני להודות לאלמוני המשך יום נעים.

למעלה