החשיבות של שמירת שבת

rrina

New member
החשיבות של שמירת שבת

בס"ד הובא ע"י רות וידאל: לקראת שבת לכו ונלכה כי היא מקור הברכה מספרים על רבנו הגאון הקדוש המקובל החפץ חיים זי"ע שבא אליו אדם לבקש ברכה לרפואה ופרנסה , שאל אותו החפץ חיים אם הוא שומר שבת ? אך משלא ענה אותו אדם , המשיך החפץ במתק לשונו בחיוך ובנועם: הרבה אנשים מחפשים ברכות וקמיעות וישועות בו בזמן שהמקור לכל הברכות הוא שמירת השבת כמו שאנו אומרים בפיוט "לכה דוד " בכל שבת בבית הכנסת: "לקראת שבת לכו ונלכה כי היא מקור הברכה" אחים ואחיות יקרים ! ********************* הצרות תוכפות את עם ישראל מידי יום ביומי , אנשים מתהלכים בחושך ומחפשים ישועה ,ובריאות , פרנסה , שמירה מעין הרע, זיווגים טובים , זרע של קיימא והצלחה , מנסים את הכל והתוצאות כאין וכאפס, הבא ננסה לעשות משהו לכבוד בורא העולם שנח ביום השביעי ושבת ממלאכתו , נשמור השבת ונתחבר למקור הברכות והישועות ובזכות זה יתקיים בנו מאמר התנא האלוקי הקודש רבי שימעון בר יוחאי זיע"א: "אלמלי משמרין ישראל שתי שבתות כהלכתן מייד הן נגאלין"

playtrip

New member
=)

מאז שאני שומר שבת יש לי יותר ישוב דעת והרבה פחות מחשבות זרות! אט אט המוח שלי הפסיק להציק לי כל כך כפי שהוא הציק מקודם... =) לשמור שבת נותן לך נחלה חופשית בלי מיצרים ובלי צוררים והכוונה היא לחשיבה חופשית יותר בלי מחשבות טורדניות... =)

מעניין שכל העניים

שומרי שבת וגרים בבני ברק או ירושלים ולא ראיתי שאיזה חרדי התעשר בגלל ששמר שבת. כולם ענייים מרודים שנוררים וחיים בזבל אז......

rrina

New member
על הרב הלפרין שמעת???

ועל ליב לוביב? יש הרבה אנשים שברוך ה' התעשרו בזכות שמירת שבת, וגם אלו שלא התעשרו, החיים של רובם מלאים עושר רוחני, וזה מה שחשוב.

לפי כמה שבועות היית

בפורום יוצאים בשאלה פתאום את מדברת על החפץ חיים? חחחחחחחחחח דפוקה

rrina

New member
כולם יחזרו בתשובה בעזרת ה'

גם היוצאים בשאלה יחזרו. ומישהו צריך לעזור גם להם, לא? אז בסך הכל ניסיתי לעזור להם... שבת שלום!!!!

למעלה