החשמלית עם ארז נץ

nylon maiden

New member
החשמלית עם ארז נץ

היי. בתוכנית "החשמלית" בערוץ טבע הדברים(יס 35 הוט 48) היה ביום ראשון הזה ספיישל לד זפלין. זה פורום לד זפלין אז חשבתי שזה יעניין אתכם. בטח יהיה שידור חוזר של זה מתישהו אז כדאי לחפש.

yoyoyud

New member
אויי... אני תמיד שוכח לחפש את

התוכנית הזאת, כבר אמרו לי עליה כמה אנשים...

oribr

New member
מישהו יודע מתי היא משודרת

יוצא לי להתקל בה לפעמים והפרק על זפלין היה ממש נחמד וככה סתם לפעמים יוצא שהם מנגנים מוזיקה טוב למורות שהתוכנית נראית דלת תקציב בטירוף

Rocky Raccoon1

New member
תוכנית גרועה

התוכנית היא ככה 30% סולואים של נץ 15% נץ מדבר על סולואים של נץ 30% נץ ועוד בחור מנגנים סולואים של אנשים אחרים (ולאו דווקא כאלה מיוחדים.. היום למשל ניגנו את 'קוקאין' של קלפטון, ולא בצורה שאי אפשר לשמוע בתקליט) 15% נץ מנגן סולואים עם אחותו 5% מביאים בחור צעיר שיאלתר איזה דקה 5% נץ מלמד חבורה של נגנים צערים את הדברים הכי בסיסיים שנגן יכול לעלות על דעתו (למען השם, הוא לימד אותם לעשות A7, והוא אפילו לא הסביר את המבנה או למה האקורד הזה או כל דבר כסגנון- שום טיפת תאוריה, רק "שימו את האצבע הזו כאן ואת זו כאן", ודברים כאלה זה בערך כול מה הוא מלמד).

P o M i K i

New member
../images/Emo45.gif

די בולשיט כל התוכנית שלו... אפשר לשנות את השם ל"תוכנית הסגידה הרשמית לארז נץ"

yoyoyud

New member
נכון....

ואיזה פרוטקציות הקטע עם אחותו... אין לה בכלל קול יפה...

nylon maiden

New member
בסדר...

זה נכון שהתוכנית לא כל כך מקצועית... אבל אני אוהב לראות אותה. דווקא רוב הזמן הם מנגנים אחלה שירים והוא מביא מוזיקאים ממש טובים שיתארחו אצלו. חוץ מזה שזאת תוכנית ראשונה מסוגה בארץ שזה הופך אותה למעניינת. אם אתם לא רוצים, אל תראו. לא רציתי להפוך את זה לשירשור נגד התכנית.

yoyoyud

New member
חס וחלילה...

יפה על היוזמה אבל עם עוד קצת השקעה אולי היו יכולים לעשות את זה יותר מעניין ויפה. היה פעם בערוץ הראשון בשעה 2 בצהריים ביום שישי תוכנית, אני לא בטוח עם מי על הגיטרה הקלאסית, וזה היה באמת נחמד... הם היו מזמינים אמנים טובים והיו מבצעים קטעים קלאסיים על גיטרה, ומדברים על יצירות ואלמנטים בהם. אני לא יודע אם יש את התוכנית הזאת עוד... עכשיו עם האוליפיעדה זה בטח בלתי אפשרי למצוא את זה...

למעלה