החשק המיני אצלי התחיל לחזור לצערי ...

הקטלן1

New member
החשק המיני אצלי התחיל לחזור לצערי ...

אני די נלחצת מזה כי היה לי טוב להיות א מינית בלי חשק מיני בכלל, אני לא רוצה לחזור לעשות סטוצים חס וחלילה אני לא רוצה
להימשך לגברים, אני מוצאת את עצמי פתאום חרמנית כמו פעם וזה די מלחיץ אותי , בקיצור התחלתי להוסיף לעצמי עוד כמה אנדרוקור כדי שיוריד לי מהר
את החשק המיני , אני מקווה שזה יעזור לי , אני לא מבינה מה קרה שנה אני אמינית ואין לי חשק פתאום זה חזר לי , מאיפה זה בא פתאום ?
אני לא רוצה לעשות סקס ולא רוצה לעשות סוטצים אני מפחדת מזה, זה גרם לי להיות תלותית וגורם לי להיות עצבנית , לא שהיום אני לא עצבנית חחח
טוב לי ככה בלי חשק מיני בכלל, הרבה יותר קל לי וכיף לי לדחות גברים ואפילו לשנוא אותם ההרגשה הזאת נותנת לי כוח , ככה אני לא צריכה אף אחד
גם עצם העובדה שיש לי חשק מיני כל הזמן זה מעיק עלי יש לי זיכרונות מהתקופה שהייתי עם חשק מיני ואני לא רוצה שיחזור לי החשק ,

אני מקווה שזה שאני דוחפת עוד אנדרוקור יורד לי שוב את החשק המיני מהר למה אני די נלחצת מזה ,

aliceX

New member
לא כדאי לשנות מינון על דעת עצמך

זה יכול לפגוע בך בריאותית ויכול לפגוע ברופא שלך במקצוענות שלו ובביקורת שלו,
לגבי הא- מיניות, אני חושבת שאדם נולד עם זה, שלא משנה מה קורה ומה הוא לוקח הוא תמיד א- מיני.
אבל תגדירי את עצמך איך שאת רוצה :) מקווה שיסתדר

הקטלן1

New member
אמרת לי שגם א מינים צריכים אהבה...

אבל אמינים לא רוצים אהבה בגלל זה הם נקראים אמינים ,וגם שלא נמשכים, ואני כן יעלה לי את המינון כי אני לא רוצה חשק מיני מה לא ברור פה?

aliceX

New member
הכל ברור פה, למה את עונה בתקיפה?

עירערתי על מה שכתבת? בסך הכל אמרתי שזה לא מומלץ ולא בריאותי לעשות זאתע ל דעת עצמך, אבל אם באלך תעשי, רק תקחי בחשבון את ההשלכות של הדבר.
אלו בחירות שלך, אם את רוצה אהבה או לא, גם לי ההורמונים הורידו חשק מיני עד לאפס אחוז אבל עדיין מפתחת רגש לגברים.
בכל אופן תעשי שיקולים נכונים בבקשה

orald

New member
אני ממליצה לכולם לקרוא בפורום א-מיניים...

את השאלות הנפוצות וההגדרות.

לצורך העניין, מי שלוקחת מדכאי טסטוסטרון שמורידים לה את החשק המיני אינה א-מינית. א-מיניות אינה תלויה בהורמונים ואינה קשורה לירידה בחשק המיני, או ה"חרמנות", בשפת העם.

א-מיניות גם אינה "אנשים שאינם רוצים/מעוניינים באהבה".

יו איפה

New member

יו איפה

New member
תחשבי שוב על ההבדל בין מין לאהבה.

זה לא חייב לבוא ביחד.

בכל מקרה, גם אם חוזר לך החשק המיני, אין שום הכרח שתעשי סטוצים או כל דבר אחר שאת לא רוצה.

ולגבי שינוי המינון על דעת עצמך, את כבר יודעת וקראת כאן בפורום מספיק פעמים אזהרות בנושא עדיף שתשתפי את הרופא שלך במיוחד עכשיו אחרי שעשית את זה ללא שיתופו לפני המעשה.

הקטלן1

New member
אני קבעתי לרופאה אנדו דרך הקופה ...

בתכלס לא נראה לי שהיא כזה יודעת הייתי אצלה רק פעם אחת
נראה מה יהיה בפעם השניה שלי אצלה

צופה121

New member
רציתי לשאול בבקשה

איך זה אצלך כיום? האם חווית ירידה חוזרת?
אנא עני לי כי אני בדיוק באותה בעיה... תודה!!

למעלה