החתולה נכנסת לארגז חול ויוצאת עם שאריות בכפות הרגליים...

צוצי2016

New member
החתולה נכנסת לארגז חול ויוצאת עם שאריות בכפות הרגליים...

הבאתי חול מתגבש, וכשהיא נכנסת לעשות צרכים היא מרבה לחפור וכנראה חופרת בשאריות רטובות וזה נדבק לה בכפות רגליים והיא נכנסת הבייתה ומשאירה שאריות על המיטה והרצפה....היא לא מתמסרת לניקוי, צורחת.
יש איזה פתרון? אולי חול חלופי, מה עדיף?

אנ1נא

New member
בת כמה היא?

אם היא גורה, אולי היא תלמד עם הזמן לשמור על ניקיון.
יכול להיות שהארגז קטן מדי וקשה לה לתמרן בתוכו, ואולי גם מפלס חול גבוה יותר עשוי לעזור

צוצי2016

New member
4 חודשים...

הארגז לא קטן, אבל לגבי מפלס החול חשבתי על זה, הבחור מהחנות חיות אמר לא לשים הרבה אבל חשבתי ההיפך גם אולי למלאות יותר.
אני אנסה.

אנ1נא

New member
נסה למלא עוד, וגם - סבלנות

אמנם היא לא פצפונת אבל עדיין גורה, ומיומנויות הניקיון הן דבר שמשתפר עם הזמן והאימון. אני מאמינה שככל שהיא תתבגר המצב ישתפר.
אגב, אם מדובר בארגז בגודל סטנדרטי, סיכוי טוב שכשהיא תגדל יהיה בכל זאת כדאי להחליף אותו בגדול יותר - עבור רוב החתולים הבוגרים זה לא גודל מספק.

אגב, מפלס חול רצוי לטעמי הוא מעט פחות מ-10 סנטימטר (אני מניחה שזה תלוי גם בגודל החתול והעדפתו האישית :) )

שני דברים

דבר ראשון, אני ממליצה על חול ביוסנד, מתגבש כך שגם הפיפי הופך לגושים לא דביקים. [URL]http://www.petpoint.co.il/product-2689-%D7%97%D7%95%D7%9C_%D7%9C%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A0%D7%93.aspx[/URL]
דבר שני, קנה יריעה של דשא מלאכותי, ומקם אותה כך שכשהיא תצא מהארגז היא תצטרך לדרוך עליה, זה קצת ינקה לה את כפות הרגליים.

למעלה