החתול החדש הותקף ועכשיו הוא מפחד

roza witch

New member
החתול החדש הותקף ועכשיו הוא מפחד

היי יש לנו מספר חתולי גינה בחצר, לפני כ-3 חודשים הגיע גור חדש (היה אז כבן 3 חודשים אולי). הוא מאוד שובב ועצמאי ולכן השתלב בין חתולינו מאוד מהר. היום הגיע חתול של אחת הגינות השכנות, חתול גדול וגם קצת תוקפני, והוא תקף את הגור החדש ומילא אותו צואה. עכשיו הגור מאוד לחוץ ולא מעוניין שיגעו בו או יתקרבו אליו. אם קודם כששמתי אוכל הוא היה הראשון שבא והיה מאיים על חתולים אחרים שלא יוכלו לו, עכשיו הוא לא מתקרב לאוכל ובורח כשמתקרב אליו חתול אחר (גם החתולה הכי עדינה שיש לנו). מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו? האם אני צריכה לנקות אותו או לתת לו לטפל בעצמו?

Yukita

Active member
מנהל
עניין הפחד לא מוזר, אבל עניין הצואה מוזר מאוד

הגור נבהל מאוד, ולוקח לו זמן להתאושש - טבעי. אפשר לנסות לפתות אותו עם משהו טעים יותר מהאוכל הרגיל ולראות אם יבוא להתלטף ולהרגע.
&nbsp
עניין הצואה משונה. מה זאת אומרת "מילא אותו בצואה"? לא ראיתי קודם מקרה של חתול שמחרבן על חתול אחר, ודאי לא במצב של תוקפנות. האם ייתכן שזאת בעצם צואה של הגור עצמו, שיצאה מתוך הבהלה?

אלישבע777

Well-known member
חתולים מותקפים מחרבנים על עצמם מפחד- מניסין מר

לפני שנים גידלתי חתול במעונות הסטודנטים וחתול זר היה מצליח להכנס לדירה דרך חלון המטבח שלא ניתן היה לסגירה. החתול שלי היה צורח עד השמים ומחרבן. זה לא היה פשוט בכלל!! לימים , הצלחנו לסגור את החלון הסורר ובא השקט למעוננו.

למעלה