גידלתי כמה חתולים בחיי במשך 40 שנה ואף פעם לא היה לי חתול שכל הזמן מעדיף לעצום את העיניים חלקית כשהוא מסתכל. נדיר שהוא פוקח עיניים לרווחה. רק כשמשהו זז נניח חכה. אבל באופן רגיל, הוא תמיד נשאר עם עיניים עצומות למחצה וכמעט אינו מישיר מבט. אם הוא פוקח אותן לרווחה, הוא חוזר לסורו ועוצם אותן חלקית. הוא תמיד נראה כאילו הוא עומד להירדם... הוא בן שנה, ( אסופי מהרחוב בערך מגיל חודשיים וחצי) מסורס. החתול חמוד, לא מנדנד, לא סקרן, לא מתעניין בשום דבר כמעט ( חוץ מזבובים ותיקנים...). אינו פעיל מספיק. כשהוא ער - עיניו כאמור חצי עצומות רוב הזמן. לדעתי הוא רואה בסדר, עוקב אחרי תנועה, הוא בריא לגמרי.
ביקשתי מהווטרינר לבדוק את עיניו בזמן הסרוס כשהוא מורדם והוא אמר שאין שום בעיה. אני מסיקה שזה מנהג אצלו ולא בעיה. המנהג הזה מטריד אותי. החתול הקודם מיש מיש שהלך לעולמו בגיל 13, תמיד הישיר מבט ועיניו היפות תמיד היו פקוחות לרווחה. מה אתם אומרים? האם נתקלתם בחתול שמעדיף לעצום עינים למחצה, גם כשהוא ער? התמונה למטה קצת חשוכה, אבל ככה הוא נראה תמיד כשהוא ער. זה מצב רגיל.
ביקשתי מהווטרינר לבדוק את עיניו בזמן הסרוס כשהוא מורדם והוא אמר שאין שום בעיה. אני מסיקה שזה מנהג אצלו ולא בעיה. המנהג הזה מטריד אותי. החתול הקודם מיש מיש שהלך לעולמו בגיל 13, תמיד הישיר מבט ועיניו היפות תמיד היו פקוחות לרווחה. מה אתם אומרים? האם נתקלתם בחתול שמעדיף לעצום עינים למחצה, גם כשהוא ער? התמונה למטה קצת חשוכה, אבל ככה הוא נראה תמיד כשהוא ער. זה מצב רגיל.