החתול של שירה

natyh

New member
החתול של שירה

שלום לכולם שנים ... לא ידעתי שהם חזרו ,
בפרק האחרון אותו ראיתי החתולה של שירה ( שירה גפן האחות של ...) הלכה לאיבוד .
אגב שירה שיחקה נהדר , וטב שיש פורום לסידרה , שכחתי רק את שמה של החתולה מישהו זוכר ?

ד"ש למרקוביץ .

וואוו...

הפרק הזה שאת זוכרת הוא אחד הפרקים הראשונים ב'20 פלוס', סדרה שממש לא מוזכרת בסדרת ההמשך הנוכחית. לחתולה של מיקי הופמן (שירה גפן) קראו זלדה, ובעצם היא לא הייתה החתולה שלה, היא הייתה צריכה לשמור עליה. זה היה הפרק שבו השותפים לדירה מנסים לארגן "סדר חברים" בערב פסח.

ללי 27

New member
נכון זה היה פרק ממש יפה

אם אני זוכרת נכון, החתולה שהם חיפשו היתה שייכת לדוור בשכונה או לפקח שכל הזמן שם לעידו דו"ח

אחלה פרק זה היה!

מיקי פגשה ברחוב בזמן שחיפשה את החתולה מישהו שמכיר את עידו, וכשהיא סיפרה לו שהיא השותפה שלו הוא ישר קבע שהיא וייצמן... אחרך כך הוא סיפר לעידו איזו מקסימה וייצמן.

אגב, למיקי (שירה) ולוייצמן היה סוג של רומן בסדרה, היא יותר התאימה לו מאשר סופי.

האיש שהיא פגשה

הוא שלמה הפקח, שתמיד נותן למרקוביץ' דו"חות חניה ("עידו מרקוביץ' זה קליינט ותיק שלי")

אני דווקא לא התרשמתי בסדרה ההיא שמיקי הופמן מתאימה לוייצמן, אבל כנראה שכמכלול ההתרחשויות שם היו יותר סבירות מאשר בסדרה הנוכחית

ללי 27

New member
בדיוק כתבתי למעלה על הפקח...

אני אהבתי את מיקי וויצמן כזוג. היא באמת הרבה יותר מתאימה לו מסופי.
הלוואי והיא תגיע בתפקיד אורח לסדרה החדשה

יהיה מגניב אם היא ואביב יגיעו ביחד

הדמויות של שניהם לא היו קשורות, אבל מהדמיון ביניהם אי אפשר להתעלם.

פיגאודה

New member
תכלס הם הרבה יותר מתאימים

אני ממש לא מבינה מה הוא עושה עם סופי, מה הקשר בינהם....

עוד דבר שחשבתי עליו

היה עוד שחקן קבוע ב-20+ - דורון השכן מהמכבסה, שהיה הבמאי של מסיבת הסיום בסדרה המקורית. הוא גידל את האחיין שלו שההורים שלו היו בשליחות (וייצמן דור ב'?) והתאהב במיקי. היה יכול להיות נחמד אם היו משלבים אותו בסדרה הנוכחית. אאל"ט ב-20+ הדמות שלו לא הייתה אותו מורה לדרמה (אם כי השם היה אותו שם + גם דורון מהמכבסה התעניין במחזות ואמנות).

ללי 27

New member
וכמובן אחרי ששלחתי נזכרתי בעוד משהו...

רציתי להוסיף שאהבתי מאוד את הפרק שהוא ומיקי הופמן יצאו לדייט במסעדה והם עשו כאילו הם לא מכירים אחד את השנייה והחולצה שלה התלכלכה מדובדבנים (אם אני זוכרת נכון)

גם אני נזכרתי בפרק הזה

זה היה הפרק שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה, כשלפני זה היא סיפרה לו שהיא אף פעם לא אוכלת דובדבנים בגלל הכתמים שלא יורדים.

מה שלא הבנתי

זה האם הוא הופיע ב'20 פלוס' כאוהת דמות - כמורה לדרמה שעבר לעבוד במכבסה - או שבמקרה זה היה אותו שחקן עם אותו שם, בלי הסבר.

natyh

New member
לדעתי החתולה גנבה את ההצגה

אבל המשפט של הפקח שהביא את החתולה לשירה היה בלתי נשכח :

"ישר הבנתי שהיא שייכת לך אתם כל כך דומים !"

שמח מאד לראות שעוד אנשים אהבו את הסדרה ההיא , מאד אהבתי וממש נעלבתי
בשבילם כשהורידו אותה מהמסך .

ואם אחפש סלוגן כדי להדגיש את ההזדהות אז :

כולנו וויצמן ....

הוא אכן היה בעל המכבסה

אבל לא היה ברור אם זו אותה דמות או "במקרה" אותו שחקן שגם כונה באותו שם והתעניין במחזות ובדרמה (זה היה הנושא המשותף שלו ושל מיקי). אם כן זה יכול להיתפס כסוג של עקיצה - המורה לדרמה מוצא את עצמו מנהל מכבסה כדי להתפרנס.

למעלה