החתול......

Chandler Rulz

New member
החתול......

אני ינסה לכתוב פה משהו..... ת´אמת זה מבוסס על איזה חיזה ששמעתי פעם אבל אפשר..... החתול: ======= טוב, שמי רוני ואני רוצה לספר לכם סיפור טראגי ביותר שקרה בגלל חתול.. קמתי בבוקר, וכמו בכל בוקר ציחצחתי שיניים, אכלתי קרונפלקס והתלבשתי לביה"ס. פתאום היה לי חם אז פתחתי את כל החלונות בבית (כולם פונים החוצה לעבר הכביש ורק החלון בחדר של ההורים שלי פונה לעבר החצר האחורית). בסביבות 7:45 באה ההסעה אז יצאתי ושכחתי לסגור את החלון בחדר של ההורים שלי (יש מולו עץ תפוחים ענק, שגנבים יכולים בקלות להכנס דרכו לתוך הבית ואסור היה לפתוח את החלון אם אין אף אחד בבית). אמנם ידעתי שההורים שלי חוזרים מהעבודה בסביבות 11 בבוקר (שניהם רופאים ועובדים במשמרות לילה..). אז העברתי ת´יום בלי שום דאגה. חזרתי הבייתה בסביבות 15:00 ונכנסי לחדר של ההורים שלי ואז ראיתי את המראה הנורא מכל: שניהם שכבו על הרצפה ערומים כביום היוולדם...מסביבם שיברי זכוכית, אבנים קטנות ונוזל.... הם היו מתים!!!!!!!!! אמרתי לאבא שלי לא לשים את האקווריום ליד החלון..... מקווה שיצא נחמד...

SaberTooth

New member
לא הבנתי משהו....

כשכתבת "המראה הנורא מכל: שניהם שכבו על הרצפה" למי אתה מתכוון במילה "שניהם" אתה מתכוון לדגים
נ.ב. שימו לה לטריק מדליק, אם עושים הדגש ולא סוגרים אותו תא הוא מדגיש גם את השורה של ה"הוספת תגובה" הנה

אולי עדיף

"היו מוטלים על הרצפה" במקום "שכבו". זה יותר מערפל את האבחנה בין ההורים לדגים לדעתי.

למעלה