החתונה של אינ´צה

galitm

New member
החתונה של אינ´צה ../images/Emo6.gif

שלום לכולן !! לצערי, בעקבות סמינר ע-נ-ק שאני צריכה להגיש לאוניברסיטה מחר, כבר שלושה ימים לא נכנסתי לפורום ואני מתגעגעת .. אבל הייתי חייבת להכנס כדי להגיד לכן שביום ג´ בערב קפצתי ל"ירוק על המים" כדי לראות את אילן הניג בפעולה ובעיקר כדי לראות את אינצ´ה. אני חייבת להגיד לכן שהיא נראתה מקסים, מאד שמחה ומאושרת. גיא היה נראה מבסוט עד השמיים ושניהם לא הפסיקו לרקוד, כמו כל שאר האורחים. היתה חתונה ממש גדולה עם הרבה אורחים שמחים. היה קטע ממש נחמד שבו אח של אינצ´ה , שהוא חבר בלהקת מחול, נתן קטע ריקוד ביחד עם חבריו וחברותיו - היה מקסים !! זהו. נראה לי שהם נהנינו מאד - אינצ´ה בטח תיכנס בקרוב ותרחיב את הדיבור ותצרף תמונות. נ.ב. - כשניגשתי אל אינצ´ה להגיד מזלטוב, היא צעקה לי באוזן: "רק אתי אלבכרי, הגדולה מכולם !!" . אז במקרה והיא לא הספיקה להגיד לך את זה בעצמה, אתי, אני מרשה לעצמי להעביר את המסר ! .. טוב, אני מקווה להכנס בשבת ולהתעדכן על כל מה שהפסדתי. נשיקות לכולם !!

ווי איזה כיף לי.. אני קודחת מחום

ואני יודעת שנפגשתם כי היא הספיקה לספר לי לפני שהיא נסעה למרמריס. עלייך ועל אג´קס שלא הבינה איך מגיעים להגיד לכלה מזל טוב והיא מכריזה על המאפרת.. אני לא ארחיב את הדיבור כי היא כבר תספר לכם את קורות יום החתונה כשהיא תחזור מירח הדבש. בכל מקרה, נורא כיף לשמוע שמישהו כל כך מרוצה ואני מרשה לעצמי לציין שהקטע של אינצה ושלי לא היה קטע של איפור. תכניסו לכם לראש בנות, עוד מאפרת, פחות מאפרת.. תבחרו אדם שנעים לכם איתו, אדם שאתם יכולים לסמוך עליו, אדם שאתם מרגישים מספיק נוח לצרוח עליו כשאתם בלחץץץץ!!!!!!! כי איפור זה שיפור אבל זה לא כל הסיפור.

galitm

New member
אתי, את צודקת 100% !!

(הבטחתי שלא אכנס לפורום, אבל קשה לי ..) הבנתי מחברה משותפת,שהיתה בחתונה, שהיא אמרה מה שאמרה עליך לא בגלל האיפור (שהיה מאד יפה, אגב, בלי קשר
) אלא בעיקר בגלל שהרבה דברים לא הסתדרו לה אותו יום אבל את היית שם והרגעת אותה ונתת לה להרגיש הכי טוב שבעולם. אז שוב עשית זאת - הצלת עוד כלה בישראל !! ...

danieli

New member
מחר אני מתחתנת איך לצאת מהלחץ ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

שלום לכולם! שמי רחלי אני מדי פעם נכנסת לפורום, אך עד היום לא שיתפתי פעולה , ולא השתתפתי ממש רק קראתי את אשר כותבים ונורא נהניתי באמת שממש נחמד כאן ומעלה את המורל!! מחר אני מתחתנת ובלחץ אדיר מה עושים?? הציעו לי לקחת רגיעון של הדס אבל ממש לא נראה לי אז מה בכל זאת עושים כדי לצאת מהלחץ?? לפני שעה ורבע חזרתי מהמקווה ונורא התרגשתי , מה עושים?? תודה על ההקשבה! רחלי

nikit1

New member
אמנם אני עדיין לפני החתונה

אבל רציתי לתת לך כמה טיפים שעד עכשיו תמיד עבדו כשהיתי בלחץ-לצאת להליכה, אמבטיה ארוכה וריחנית, כוס תה צמחים, ולמיטה מוקדם! תנסי לחשוב על כך שמחר היום המאושר בחייך, תכנסי לברית נישואין עם אהובך - זאת לא סיבה ללחץ אלא לשמחה...תנסי אולי לא להתרכז בכל הפרטים של מחר- מה יש לעשות וכו´, לדברים הקטנים יש נטיה להסתדר מעצמם בסופו של דבר... אגב, אני לא חושבת שרגיעון של הדס או תמצית פרחי באך זהו רעיון כ"כ גרוע -זה תמציות פרחים טבעיות שלא "מפילות" אותך ולא מרדימות אלא רק עוזרות להירגע מעט... מקווה שעזרתי. בכל מקרה- המון בהצלחה ושיהיה יום נפלא מחר!

danieli

New member
קשה להירגע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תודה על העצות אני מנסה לעשות הכל כדי להירגע אבל לא הולך לי, הבעיה שקשה לי להרדם אני מנסה הכל אבל לא יכולה, אני מרגישה הרגשה של חולשה כזו, ויש לי בחילות כל הזמן לא יודעת למה? זה יום מרגש כל כך עכשיו דיברתי עם חברה וישר אני בוכה אני ממש לא מבינה למה? לא ראיתי את החבר כבר שבוע וזה כל כך קשה אני חושבת על המפגש מחר כשאני יצא מהסלון כלות ומקווה שהכל יעבור בשלום!! רחלי

יעלי2

New member
לחץ ורוגע

יש לי רעיון ואני מבינה שחברך ואת לא התראתם שבוע. אולי תבקשי מחבר קרובה, אחות או אמא שיעשו לך מסג´ בכפות הרגלים. זה לא חייב להיות מקצועי אבל אותי זה תמיד ממש מרגיע.

shelycat

New member
רק לא רגיעון

רגיעון של הדס, כמוסות קאוה-קאוה ושאר הדברים הללו כן מפילים בפעמים הראשונות ומקהים את החושים.

רחלי1

New member
למקרה שתספיקי להגיע לסופרפארם -

קני תמצית פרחי באך שנקראת "רסקיו רמדי". מדובר בקומפלקס של טיפות טבעיות לגמרי, שהרבה מבנות הפורום המליצו עליהן בעבר, ובחום רב. מזל טוב, ובהצלחה מחר!

*שיר

New member
גם אני בעד רסקיו - אני לא יודעת אם

השפעה של זה היא אמיתית או רק פסיכולוגית - אבל לי זה מאוד עזר בימים הלחוצים שלפני.

shelycat

New member
יום החתונה

קודם כל תירגעי זה טיבעי להתרגש. דבר שני לא צריך לקחת שום כדור/תרופה/תה מרגיע במיוחד כזה שאף פעם לא לקחת ואת לא יודעת איך הגוף שלך יגיב אליו(חלקם גורמים לתופעות אלרגיות, נמנום וחוסר תחושה ריגשי וחלקם יכולים לגרום לך בחילות ושלשולים אף) אז למען הסדר הטוב פשוט תהני מהיום שלך הרי כולם יהיו שם כדי להעביר לך אותו בכיף. והכי חשוב תישני טוב הלילה ותאכלי משהו מחר בבוקר כי אחר כך אולי לא יצא לך. הייתי שם והכל עבר חלק ובכיף. תהני תהני תהני...

רחלי1

New member
איזה כייף ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo45.gif

רחלי1

New member
(התכוונתי לדיווח מחתונתה של אינצ´ה)

...התערבבו כאן שתי הודעות בנושאים שונים

למעלה