החתונה.......

dido20

New member
החתונה........./images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אוף, אני כבר לא יכולה לחכות למחר............. היום היה פרק כ"כ יפה ומרגש:):) קמילה ואדו כ"כ יפים ביחד, ובכלל לפי התוכנית הזאת נראה שבברזיל יש רק אנשים יפים..זה פשוט מדהים השילוב בין הכישרון של השחקנים ליופי שלהם... למרות שקלרה הרסה בסוף, חלק ממני די מרחם עליה, כי מנקודת המבט שלה זה באמת לא נראה טוב, שבעלה עוזב אותה לטובת נערת ליווי, ותחשבו על זה...

קלרב + פרדי - הניתוח שלי

אני חושבת ככה. פרדי לא עזב את קלרה בשביל קפיטו. קלרה פשוט דחפה אותו החוצה בגלל שהצרכים הכלכליים שלה לא סופקו. בגלל שהיא אמא ממש לא אימהית והכל נפל עליו אך עשה הכל באהבה. פרדי מצטייר כבחור בעל עומק רוחני (נדיר .נדיר) היא פשוט לא מבינה שלפעמים אין אפשרות להיות מפונקת- אל תשכחו היא גנבה היא שיקרה היא התהוללה היא ילדה-בקיצור ואז כשכלו כל הקיצין הוא חיפש חום והבנה וכל הרומן מהילדות צף למעלה ופרדי הוצף בגעגועים לחום שהיה להם וכך הוא חשב שהנה הוא מתחבר לקפיטו. ועכשיו = פדיחה של החיים אבל נראה לי שכל סידרה יש לה סופטוב וגם הם יהיו ביחד.....

יו נכון!!היא גנבה...העיקר היא אומרת

שהיא "הגונה"...נו באמת.. והיא עצבנה אותי איזה מן אמא היא לעזאזל? בפרק של אתמול איך שהיא התלוננה על זה שהיא לא יכולה לסבול את הבת שלה.. איזה מן אמא היא? איכס...והיא עוד משתמשת בנוסף לזה.

לשניה גם אני לא הבנתי למה התכוונתי

עד שנזכרתו פתאום.. היא משתמשת בבת שלה..כדי לגרום לפרדי יסורי מצפון היא גם משתמשת בבת שלה וגם לא מכבדת אותה..איזה מן אמא מתנהגת ככה לילדה הקטנה שלה?

היא בכלל לא קולטת שהיא אמא.....

פשוט צריכה ללכת לאיזו סדנא....... אני הולכת לראות אתהפרק של אתמול בלי הפרעות בבקשה

psa

New member
Patchouli-מסכימה אתך בהחלט בנושא

קלרה -פרדי .הוא עזב עקב התנהגותה של קלרה.

למעלה