החתימה והסקר...

mary lou

New member
החתימה והסקר...

אנשים נראה לי שאפשר לקבוע מנצח לסקר ושכולנו כבר נשים את המפשט בחתימה... מי שעוד לא הצביע שיצביע אבל כדאי שמשפט כבר יהיה בחתימה וזהו
<טוב האמת היא שהמשפט עם הארון בחתימה שלי הוא מהיום שאחרי הטיול השנתי הקודם שלי, מה שאומר שכבר שנה עגולה אני עם אותה חתימה, ובגלל זה אני רוצה כבר לשנות...
> <אה ואם כבר אני אסביר לכם את המשפט ההוא... זוכרים את השיר "ערומים" שנטחן ברדיו לפני שנה? "אני מעיל בארון תלוי על קולב..." אז שנה שעברה ישבנו באוטובוס חזרה מהטיול השנתי, הלכתי לרגע, אני חוזרת ופתאום החברה שלידי אומרת לי בלי שום קשר למציאות "אני לא שמה את המעיל שלי בארון" ואני כזה "מה?!?! מה את רוצה מהחיים שלי?!" מסתבר שהיא חשבה על השיר ובגלל זה היא אמרה את המשפט בלי להעלות על דעתה את האפשרות שאני לא שומעת את המחשבות שלה...
>

m o r s h

New member
חחחח כן יאללה להצביע ואז

הסקר יסגר.. מישהו עוד לא הצביע?

zionyeo

New member
אני גם חושבת שהסקר הוכרע כבר

ויעלי, חחחחח אני מזה מכירה את היציאות הלא קשורות האלה, ד"א איך היה בטיול שנתי??? לי יש ביום שני והולך להיות לי את הטיול הכי כיףףףףף EVER, אמרו לנו שמכיתה ז'- יב' (השנה בבצפר) המסלול שלנו הכי יפה! ספרי חוויות :p

mary lou

New member
אני אתן לך עצה...

מה הדבר הכי הכי חשוב לקחת לטיול השנתי? אוכל? לא בגדים? לא כובע? מים? נעלים? לא הדבר הכי חשוב הוא... <למטה> ווזלין... שפתון כאילו.... כי זה נורא לא נחמד כשכל השכבה משתמשת באותם בודדים שמישו זכר להביא
את שאר הדברים תמיד תוכלי לקחת מאחרים, כי אין מצב שמישהו ישכח אותם

למעלה