החתימה שלי.. למעוניינות:) -בלעדי-

החתימה שלי.. למעוניינות:) -בלעדי-

אוקיי.. שאלתי את זואי אם היא מוכנה לתת לכם ראיון והיא הסכימה.. אבל רק אם זה בלעדי!!!!! ועוד דבר.. צירפתי פהה קובץ עם החתימה שלי, ביפנית, אנגלית ועברית.. וזה גם בלעדי!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כל הזכויות שמורות לאתר הישראלי הרשמי של טאי קמיה!!!!!!!!!!!! www.taikamiya.tipo.co.il אשמח לתגובות חיוביות באימייל שלי: [email protected] הידעתם?? ג'ושוע סת', האדם שמדובב את טאי קמיה באנגלית בעונה הראשונה הוא ממוצא... יהודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 OMG בהערכה, טאי קמיהXDDD

הופה הופה.. לא להתנפל עלי!!!

אני יכול להשיג לך עוד חתימות של הכוכבים.. זה ממש לא בעיה:) טאקויה כבר מתפנה לחתום.. בכל זאת, שמו אותנו באותה סוויטה עם טקאטו ודיוויס!!! כרגיל, TDTT4ever (טאי דיוויס טקאטו וטאקויה).. כתבו לי באימייל: [email protected]

chi12

New member
איזה התרגשות!

החתימות המקוריות! לא ידעתי שכוחבי דיגימון יודעים לכתוב בעיברית.. *קופצת מהתרגשות* תודה! *קופצת עליך דרך המחשב בחיבוק גדול*

אני יושב ליד המחשב, ומי שנמצאת איתי

כותבת.. ואני גם מכתיב לה, והיא מתרגמת לי מה שכתוב בהודעות.. טאי קמיהXDDD

Apikachu L

New member
כן...הוא נשמע יהודי...

יש לי איזה פרק באנגלית איפשהו. וטאי כל כך נשמע כאילו התפחלץ מסופגניות.

remundo

New member
גם אני ראיתי כמה פרקים שהוא שיחק בה

ם, אבל של פרונטייר (רק את השניים הראשונים! ועכשיו אני אראה את זה ביפנית, זותומרת, אחרי שיתקנו את המחשב בחדר שלי! אל תדאגו לי ^_^) והוא באמת נשמע כזה דיווידשווימרי כזה ^^"

remundo

New member
מה מוזר בזה?

למרות שאת העונות שהופעת בהן לא ראיתי ביפנית ועד כמה שידוע לי לא ראיתי גם שום סדרה אחרת שהמדובב שלך שיחק בה, אז אני לא יודעת איך הקול שלך נשמע בכלל ביפנית. (הממ ואיך קוראים למדובב שלך?) (אולי זאת בכלל אישה?)

מוזר שמבוגר עושה קול של ילד=]

קוראים לו ג'ושוע סת', והוא מדובב אותי באנגלית. והוא בן!!!!!! קראתי עליו המון בויקיפדיה (כמובן באנגלית) וראיתי גם תמונה שלו! בדיג'ימון הוא מדובב אותי (עונה ראשונה ושניה), וויזארדמון, אחיו של טומי (עונה רביעית) ואת קומבהירמון (דיג'ימון כלשהו שאני לא זוכר).. מצורפת תמונה שלו.. (השם האמיתי שלו זה גֵ'רְמָיַה פְרִידְמֶן. ג'רמיה=ירמיהו)

remundo

New member
אז את המדובב האמריקאי כן שמעתי

ודווקא יש לו קול של מבוגר (לא לכל המבוגרים יש קול באס, אתה יודע..) ואני יודעת מה זה ג'רמיה >_<" בכל אופן, תודה על המידע ^^

למעלה