"החתימה שלי"

LightbuIb sun

New member
"החתימה שלי"

שכל אחד יכתוב בכמה מילים מה המשמעות שמאחורי החתימה שלו (במידה והמשמעות לא מובנת מאליה)
סתם משחק קטן:)

singlestroke

New member
יוווו איך בא לי לראות מאטריקס...........

טוב, אז המשפט הראשון בחתימה שלי הוא ציטוט של אוסקר וויילד (I have nothing to declare except my genius), וזה משפט שנכנס בי כי יש בו ניגוד מסויים (ולא במובן הכלכך ברור של המילה... תתעמקו בציטוט, אולי תגיעו למסקנות שאני הגעתי אליהן. ואם לא אז שתפו
). המשפט השני - I'm saying nothing but I'm saying nothing with feel... מההרכב שאתם כלכך מכירים, מתוך "Anesthetize". משפט שגם נכנס בי בגלל שהוא עמוק, משהו.... אני לא אומר שומדבר, אבל עושה את זה ברגש. זה פשוט מזיז בי משהו בפנים. החלק השלישי מציג בתים משיר של רודיארד קיפלינג. הראו לי אותו בפורום מתגייסים, בזמנים שהייתי צריך קצת עידוד ודחיפה למוטיבציה. השיר הזה עשה ת'עבודה. החלק הרביעי הוא "
".. וזה דיי ברור למה
וסתם להוסיף

FrecCo

Active member
עד כמה שאני יודע...

זה NOTHING REVEALED... ומצטער להרוס את המשפט שכה אהבת, אם אני צודק

Benn Is Kane

New member
אם אתה מתכוון ל-2 שורות של PTREE...

אז הוא צודק. המילים הן I'm saying nothing But I'm saying nothing with feel

handlessman

New member
טוב בשלי אין הרבה...

תכננתי מתישהו לשדרג אותה... אז כמו שאפשר לראות - מצוינים בהתחלה הפורומים העיקריים שאני נמצא בהם (יש עוד כמה שאני צריך להוסיף). אחרי זה ישנו ציטוט של טוני-קאקו (סולן להקת סונטה ארקטיקה) שמופיע בתוך האריזה הפנימית של ה-EP ששמו "Successor" (אם אני לא טועה), שאני מתחבר אליו ברמות עצומות, כי זה כל כך נכון! הוא גם בא לידי ביטוי בהרבה שירים שלהם כשמשתנה ניואנס קטן בחלק כלשהו של השיר והכל מקבל משמעות אחרת ונותן הרגשה אחרת.

R h o n e

New member
ממ

מופיע אצלי השיר "מים שקטים" של כנסיית השכל... זה מופיע כרצועה נסתרת בדקה 11:14 אאל"ט אחרי השיר "מיטות חולות" בדיסק השני של "אוטוביוגרפיה". המילים גם מופיעות בחוברת של המילים והצילומים אבל לא בתור שיר אלא בתור שורה שכתב רן אלמליח... כפרה עליו

Benn Is Kane

New member
שלי...

החלק הראשון - 2 ציטוטים של הומר סימפסון, שהחלטתי לאמץ. החלק השני - הנצחה לחבר יקר, שלא יצא לי להכיר מספיק, שנהרג לפני מספר שנים, והיה חבר בפורום היאבקות בתפוז.

עדן גפן

New member
You make me feel so low.. so low...../images/Emo190.gif|פיס|

אז החלק הראשון הוא בעצם בית משיר של בוב דילן, שיונתן תרגם בתרגום חופשי.. אין לי מה להסביר.. זה מהשיר אדוני המלחמה.. שיר מדהים כשלעצמו.. ואממ.. זהו.. זה מספיק ברור אני מקווה.. כך הרגתם את ילדיי שעדיין לא נולדו, נשמות טובות בלי קבר ושם, אתם לא שווים את הדם ההוא שזורם כעת בעורקים שלכם. - - החלק השני, המשפט הקצרצר הוא בעצם חלק ממשפט מתוך השיר "Across The Universe" של הביטלס, שג'ון כתב.. בשיר הזה יש כ"כ הרבה רגעים קסומים.. אני מרגישה כמו במסע כשאני שומעת אותו.. מדהים.. והמשפט הזה הוא אחד מהרגעים האלה.. ואולי זה הרגע הכי גדול.. -Pools of sorrow- - - אוקיי.. החלק הזה, השלישי, זה בעצם שיר של ג'ון, מי שמכיר את "הו יוקו", ופשוט שיניתי את זה ל-"הו ג'וני.." כי אני אוהבת את ג'וני, לא את יוקו:|.. In the middle of the night I call your name Oh Johnny ..my love will turn you on - - החלק הזה, הרביעי.. מאחד השירים האהובים עליי של אביב.. "הרואין".. ואממ.. זהו:] עוד מעט לא יהיה מקום בורידים אבל מה כבר אני מפסיד בחיים? בטלוויזיה כל הזמן יורים - - החלק הזה.. האחרון.. פשוטו כמשמעו! תנו צ'אנס לשלום!:] |פיס| Give Peace A Chance! ביי

למעלה