החתך בתל אביב ירד ל- 736.20!

יעלד12

New member
החתך בתל אביב ירד ל- 736.20!../images/Emo208.gif

אמנם עדיין לא מספיק בשבילי, אבל מזל טוב לכל מי שזה רלוונטי עבורו!!! בתקווה להמשך ירידה.. כמה שיותר דרסטית כך יותר טוב. יעל

NoOoLa

New member
ירד הרבה יותר מדי ../images/Emo13.gif

עדיין לא מספיק בשבילי 730

יעלד12

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo24.gif

האמת זה קצת מלחיץ שזה לא יורד יותר, כי אם הרבה אנשים ביטלו בימים האחרונים, ואם זה ירד רק בנקודה וחצי, אז לא ברור לאן זה עוד ירד.. יעל

אל תשכחי שיש עוד אנשים בהמתנה

בבאר שבע, בירושלים ובטכניון. בטכניון בכלל אין לאף אחד מושג מה קורה עם כל הבלגן שיש בצפון, ככה שהכל עוד יכול לקרות.

Tinks

New member
המועד האחרון לתשלום הוא ה-30.7

אז אני בטוחה שמיום ראשון הבא, אחרי שכל המבטלים הפסיביים (היינו, אלו שלא שלחו פקס המודיע מראש על ויתור מועמדות) יידחו, הסכם ירד מספיק :) אופטימיות, רבותיי, אופטימיות!

dimiorr

New member
סביר שיותר לכיוון של אמצע אוגוסט

עד אז אפשר לקבל החזר מלא על המקדמה גם אם שילמת אותה. מצטרף למחזיקי האצבעות.

AbuDr

New member
מקדמה עלי, רק תתקבל כבר

שיורידו כבר את הסכם הזה, גמרו לי את הבריאות אבא

mitzipitzi1

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי...

חמוד אתה, ובהצלחה לבן, זה יהיה הרבה יותר קל עם הפרגון של אבא שלו

NoOoLa

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo13.gif

אני מתפלה ומבקשת מא' שיעזור לנו אנו הממתינים ונתקבל לרפואה בסופו של הדבר , אפילו אם דרך ההמתנה והסבל מתמשך עוד יותר ויותר כבר אני לא מצפה למה שהוא חדש בתקופה הזו אחרי כמה אכזבות של ההקפאות שנמצאות בכל האוניברסיטות אצלי הכל בטיפול אף אחד לא זז
........... אבל בטח תגיע קבלה בטחחחחחחחחחחחחחחחחחח ....... מאחלת הצלחה לכם חברים ...

נונילע

New member
../images/Emo2.gifיש מישהו שהתעדכן לו הסטטוס

אחרי שהורידו את סף הקבלה? מה שאני מתכוונת לשאול זה אם הסכם שלי עובר את הסף אם אני יכולה לסמוך על זה שהתקבלתי למרות שרשום לי כל הזמן "ביתר החוגים עדיין אין החלטה"?

rosa4

New member
אולי תתקשר ותשאל

אני כבר עברתי הסכם הראשון לפני הירידה ו עדיין לא התעדכן אצלי הסטטוס לא יודעת מה הסוד

למעלה