החתמה אינטרנטית וחרם על ערוץ 2

החתמה אינטרנטית וחרם על ערוץ 2

הגיע אלי עכשיו מייל לרשימת תפוצה בקשר להתארגנות החתמה אינטרנטית על עצומה בעקבות שידור הפרסומת של ג´ינס פוקס, וכן ארגון חרם צרכני על שידורי ערוץ 2 ביום ששי הבא. אני הולכת להפיץ את זה עכשיו בכל פורום רלוונטי.

שלום שלום...

נעים מאוד .. פעם ראשונה בפורום... רציתי לדעת איך אתה רואה בהורדת דגם של ג´ינס מבובת ברבי סמל לאלימות נגד נשים... בתודה לילה לבן

odedg

New member
למרות שזה לא המקום

אני לא רואה את הפרסומת הזאת בעיין יפה כלל וכלל.

אוי.. אני מצטער.. ../images/Emo13.gif

התכוונתי להגיד שאני ישמח לדעת למה הפירסומת הזאת לא לרוחך

נועה´לה...

גם אם היו קוראים לך נועה לב ... הנזק לחברה הישראלית היה זהה...

dundybar

New member
אתה לא שם לב שאתה קרציה ?

אתה ממש עלוקה שמדיפה ריח רע. מה אתה עוקב אחריה לכל פורום ? אז הצהרת קבל עם ועולם שאתה שוביניסט דפוק, אז מה אתה רוצה - מדליה ? שב בשקט בכוך שלך ותעשה אהבה עם עצמך. והכי חשוב - תפסיק להעיק כי הרבה כבוד לא יוצא לך מזה.

odedg

New member
אולי תרדו שם...!

מספיק כבר לקשקש, זה לא פינה פרטית בצ´טינג!

dundybar

New member
בירה נשר

אתה רוצה שאני אביא את כל ההודעות שלך בנושא הפרסומת של פוקס שהצפת בכל פורום אפשרי ? אני יכול לעשות את זה, אבל חבל לי על הזמן. אני ואתה יודעים בדיוק במה מדובר. אז אם אתה לא שוביניסט, מה כן ? סתם מעיק ?

אינטליגנציה זה לא הצד החזק שלך...

אתה אפילו לא קלטת את הציניות שבדברי. באמת אתה חושב שאכפת לי אם תקרא לי לוי/לוין/נועה/נועהל´ה ??? עודד, אם חשוב לך לשמור על פורום מכובד (כפי שאני מתרשמת שהוא אכן כזה!), אז חבל שאתה לא מוחק את כל ההודעות של השוביניסט הזה. אני בטוחה שזה לא הסגנון שאתה רוצה לראות בפורום שלך, כפי שאמרת בעצמך. שבת שלום, נועה.

הרבה כעס את שומרת בפנים.....

ואני לא בטוח שהכעס הזה הוא ספציפית על הפרסומת ... או עלי... אני מאוד ישמח אם תסבירי (והפעם בלי התחמקויות) איך הגעתי למעמד השפל של שוביניסט? בכנות אם אפשר... ביי לילה לבן

למעלה