החתמה חדשה לHW.למישהו יש מושג עד כמה הוא טוב?

• פותח הנושא Vizmo
  • פורסם בתאריך

AmitNHB

New member
אני זוכר שבזמנו לפני הקרב עם אדי סנצ'ז דיברו

עליו כעל פרוספקט רציני מאוד ומאז (אחרי ההפסד והופעה מאוד לא מרשימה ב UFC) שמעתי את השם שלו בנימה צינית תמיד שדיברו על פרוספקט שהשמועות אומרות שהוא פרוספקט מבטיח מאוד... אבל צ'מע, בכ"ז 18-3... קיין ולסקז לא צריך לדאוג, בוא נגיד ככה...

elvis18

New member
נקבע לו קרב נגד סטיפה מיוצ'יץ' הקרואטי .

ביואפסי 161 , ביוני .

זאת תהיה בדיקת כוחות רצינית ...
יהיה מעניין לראות אם הוא עובר אותה בהצלחה או שלא שורד .

BeniTaz

New member
מביך

מכל הפרוספקטים בעולם דוקא אותו.. זה שוב מראה שה-UFC נוטים להחתים הביווייטס לא מוצלחים. כנ"ל ג'רונימו דוס סאנטוס שחתם לפניו. ואני אף פעם לא שמעתי שפאללי נחשב לפרוספקט.

אגב, הקרב שלו נגד אדי סאנצ'ז היה האחד המשעממים שראיתי בחיים שלי.

elvis18

New member
בעיקרון הוא ברצף של 8 ניצחונות

וכולם בTKO ...

בגלל זה נוצר להם הרושם שהוא אולי שווה משהו ..

ההפסד האחרון היה לדניאל קורמייה ב2010 במסגרת ליגה לא מוכרת

מאז היו לו נצחונות על : בוב סאפ , שון מקורקל ואחרים ..
רוב הקרבות שלו היו בליגה האוסטרלית לMMA .. לי זה לא אומר הרבה
מבחינת רמה של קרבות .. וניצחון על בוב סאפ לא תורם להערכת יכולות .

בוא נקווה שהם(UFC) לא טועים בגדול - שוב

BeniTaz

New member
פייג'או נגד טיאגו סילבה

קרב חזק נקבע ל-UFC 162. פייג'או בקרב בכורה ב-UFC.. נראה מה הוא שווה. מישהו שם ינצח בנוקאאוט רק אני מקווה שטיאגו לא ייפסל שוב על חומרים אסורים
http://www.bloodyelbow.com/2013/3/6...ago-silva-vs-rafael-feijao-cavalcante-ufc-162

BeniTaz

New member
איילין אחמיץ' החליט לפרוש מ-MMA

לא יודע כמה זה אומר כאן לאנשים אבל החליט לפרוש מ-MMA אחד הפרוספקטים הבכירים במשקל ה-HW, הלוחם הקרואטי שמגיע מרקע של ג'ודו וסאמבו. בטענה שלא הצליח להשתכר כראוי ולא קיבל זימון מה-UFC.
פירסמתי עליו לאחרונה כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1908&messageid=164818714

אני חושב שזה עצוב.. פרוספקט שני בכיר, אחרי קונראד, מחליט לפרוש. לעומתו הוא לוחם מלהיב וגם עם רקע טוב באומניות לחימה.. חבל, היה שווה להמר עליו. אני מקווה שיחזור להילחם בסוף.

עצוב

ככה זה כשיש רק ארגון אחד שאפשר להרוויח בו טוב ואותו ארגון נשלט ע"י בחור שמייבש את הHW ומתעלם מהכישרון המזרח אירופאי.
נקווה שהUFC יתעוררו..

למעלה