החתמת העצומה של מחר!!

leraax

New member
החתמת העצומה של מחר!!

בנתניה!! תאריך: 5.8.07 [יום ראשון]. מקום המפגש: בכניסה לקניון השרון [בצד של מכון הכושר]. שעה: 14:00 אחראית: אורנית. אייסי: 198600332 מסן: [email protected]

Hip Hop 4 ever

New member
אני אהיה שם..

תחפשו אותי שם.. (אורנית) נחתום על העצומה, ואולי גם נסתובב שם קצת. נראה מה נעשה כבר.

rocket

New member
למה לא עושים החתמה דרך האינטרנט?

יותר יעיל, יותר מהיר ואפשר להגיע לקהל הרבה יותר גדול ....

rocket

New member
בגלל זה יותר כדאי לעשות החתמה דרך אינטרנט

Leb Die Sekunde

New member
*לא קשורה לא מצאתי קשר לשאלה*

אז רשמתי בשרשור הכי קצר מישי פה יודעת מזה פאנגירל? אמרו לי טוב שאת פאנגירל גאה מישי יודעת מזה?

rocket

New member
פאנגירל = מעריצה

זה הפירוש הבסיסי. אם נגיד אומרים עלייך שאת פאנגירל של זמר\להקה וכו' , זה פשוט אומר שאת מעריצה שלהם.

Fall Out Liel

New member
לא בדיוק..../images/Emo168.gif

פאנגירל זו מישהי שאוהבת להקה למשל רק בגלל שיש שהזמר/רקדן/נגן חתיך. לא ממש אכפת לה מהשירים, אלא רק מהחיצוניות של הלהקה, והיא מין פאקצה קטנה כזו שחושבת שאם היא תפגוש את האליל שלה הם יתאהבו ויתחתנו. זה משהו בסגנון, אבל גם.

Fall Out Liel

New member
וגם..../images/Emo168.gif

הרבה לא פותחים פורום כדי שזה לא יקרה. זה בעיקרון משהו שלילי, אף אחד לא רוצה שיקראו לו ככה- זו כמו קללה בשביל הרבה אנשים..

rocket

New member
לא ממש ../images/Emo13.gif

אם מישהי מעריצה להקה רק בגלל שהם נראים טוב ולא בגלל השירים שלהם אז קוראים לה פאןסלאט (fanslut) ולא פאןגירל (fangirл). הכינוי פאןסלאט הוא נועד למעריצות במובן ה"שלילי". ופאןגירל זה פשוט כינוי למעריצות ה"רגילות" יותר.

Leb Die Sekunde

New member
פאק זה לא נכון

אני לא פאנגירל אהבתי אותם בגלל WTTB ואז קלטתי שפראנק חתיך חח ואז התחלתי לשמוע את כל השירים ולחרוש עליהם=] אני מודה שהוא הכי הכי מביניהם אבל ביל יותר חח
*לא קשור* אני אוהבת את כל הלהקה ואת המילים והשירים אבל פראנק חמוד אין מה לעשות

למעלה