הח"כים סירבו לקצץ אפילו 1% משכרם ..

הח"כים סירבו לקצץ אפילו 1% משכרם ..

"שעה קלה לאחר שוודעת המשנה המיוחדת לענין תקציב הכנסת החליטה אתמול על קיצוץ של 4,300 שקל לשנה שהם 1% בשכר חברי הכנסת , מיהרו הח"כים להפוך את ההחלטה על פיה והחליטו לא לקצץ לעצמם אפילו אגורה אחת מהשכר החודשי "... קשה לי להאמין שהיום במצב הכלכלי הנוראי , במיתון המחריף , בפיטורי העובדים .. כששכר מינימום במשק עומד על 3500 שקל חברי כנסת לא מוכנים לשמש דוגמא , לא מוכנים לתת אחוז אחד משכרם אבל הם מוכנים שיקפיאו את עליה בשכר המינימום , הם מוכנים לחוקים הפרטיים של כל מפלגה , הם מוכנים לדחות ולפוצץ ישיבות כדי לסחוט עוד ועוד כספים שבאים על חשבון האזרחים , שבאים על חשבון אותם אנשים שמרווחים בקושי את השכר המינימום . בושה , אין מילה אחרת לתאר את ההרגשה כשאתה רואה נציג ציבור , כשאתה רוצה נבחר ציבור מסרב לשתף פעולה ולקצץ את שכרם . כולי תקווה שכל אותם אזרחים יזכרו בבחירות הבאות את אותם נציגים שסרבו לעזור שסרבו לתת כתף למצב שסרבו ללהשתתף בפתרון של הבעיה וידאגו לא לבחור בהם שנים . וכמו שאתה תמיד אומר .. מבחן התוצאה וככה אנחנו בדיוק נראים - בושה

לא ברור לי מה לא מובן?

לא ברור לי כלל מה לא מובן... הרי אותם נבחרים - הם שלנו, כמובן, מי בחר בהם , וימשיך לבחור? ואח"כ , במרץ - ימשיך לנעור? אנחנו , פרח דרומי, אנחנו העם החלומי, העם הנבחר , שבהם בחר. ולא יעזור לנו שום דבר, כי גם בבחירות הבאות נבחר. אין מנהיג לעם הזה , וכל העם הזה הוזה - "שיקום מישהו אחד, שיהיה כל-כך מיוחד, וימשוך את העם מהר, ויוציאנו מהמשבר". אין אדם כזה היום , ואנחנו רק נמשיך לחלום, כי לדעתי זה המצב , שבגללו - הבית השני נחרב. "מלחמות יהודים" ושנאת חינם, זה מה שקורה לנו , עכשיו , כעם. האור בקצה המנהרה , פרח דרומי, זהו פנסו של הקטר הרצחני, שדורס אותנו כעם, ומוציא את כל הטעם, את כל הכיף בלשמוע, האחד בשני לנגוע, לתת כתף ולעזור , ו"את החודש - לגמור". אז אל תהיי נאיבית , פרח שבבחיורת הבאות - כל זה מאליו יפרח.

למעלה