הטארדיס(
לקריסמס ספשיאל של עונה 7)

kinging123

New member
הטארדיס(
לקריסמס ספשיאל של עונה 7)

מה זה העיצוב המזעזע הזה של הטארדיס?

הרגע ראיתי את הקריסמס ספשיאל(אני מקווה שלא אכפת לכם שאני מנהל את יומן הצפייה שלי כאן, אם כן בבקשה תודיעו לי ואני אפסיק, פשוט מעניין אותי לראות מה אנשים אחרים חושבים על הפרקים האלה)...
קודם כל - ראיתי את הפרק עם הWiFi המוזר אבל זה היה קצת לא ברור, ולא ראיתי את כולו. עכשיו כשהיה את הקריסמס ספשיאל, פתאום אמרתי לעצמי "רגע, BBC מתקמצנים על שחקניות? זו אותה שחקנית כמו שם! היא לא יכולה להיות גם במאה ה19 וגם במאה ה21...!"
ואז כשהיא אמרה שהיא אוהבת סופלה, קלטתי שזה גם אותה שחקנית כמו בAsylum of the daleks, ואז כבר התחלתי להבין שמשהו מתרחש כאן... הסוף היה מדהים.
אני לא מסוגל להתאפק ולראות מה ההסבר לעובדה שאותה אישה חייה ב3 מקומות וזמנים שונים... אני מקווה שזה יהיה הסבר טוב(במקרה הזה אני מעדיף שלא תאמרו לי מה ההסבר,
ים)
ונחזור לכותרת - מה זה העיצוב הזה? ל ראיתי את העונה הישנה אבל נורא התחברתי לעיצוב הצהוב של הטוארדיס(אני יודע שזה עבר שיפוץ או שניים במהלך השנים, אבל אותו רעיון בערך) ועכשיו הם עשו את זה כל כך דיגיטלי ורובוטי. הטארדיס זה לא רובוט או מחשב, זה יצור פלאי וקדום! אני חושב שהמעצבים שלהם די הרסו את הרעיון.

ובאותה נשימה - מה דעתכם על הפתיחים של הסדרה? איזה אחד הכי אהבתם? אני אהבתי את עונה 5, ועונה 1-3. בעונה 7 הפתיח נהיה יותר מדי חייזרי. מערבולת הזמן נראית שם כמו איזה ענן, ומעולם לא דמיינתי אותה ככה.

May2112

New member
אל תתנצל - כולם פה כבר עשו את זה

חפש פה קצת אחורה תראה את הדיונים על כל פרק ותבין שאתה לא לבד XD
ובקשר למה שאמרת, מסכימה שהטארדיס נראית ממש שונה ולא קשורה (ועוד לא הסבירו בכלל למה היא השתנתה, פשוט החליפו!) וגם אני לא הכי אוהבת, אבל מתרגלים בסוף..

ועל קלרה? טוב נו.. ספויילרס ;)
זו חידת העונה הזאת חחחח

ובקשר לפתיח - האמת? אני ממש אוהבת את הפתיח החדש! לקח לי כמה שניות להתרגל אליו ולמגלומניה הזאת של לשים את הפרצוף של מאט סמית' פתאום, אבל מישהו הסביר פה שזו מחווה לסדרה הישנה ומאז אני פשוט אהבתי את זה..
אבל הפתיח של 1-3 הוא באמת הכי טוב - עם כל הקטע של הפורטלים והמערבולת זמן, שזה הכי ממחיש את הדוקטור וזה

kinging123

New member
That wasn't a leaf, that was page one

?????? חיפשתי באינטרנט ונראה שאף אחד לא יודע...

תודה על התגובה :)

BloodyRose

New member
למאט היה הרבה זמן פנוי

מה עוד הוא יכול לעשות בזמן שהוא מתחבא בענן אם לא לשפץ את הטארדיס?

kinging123

New member
אבל נניח בעונה החמישית

הוא חזר ואמר כמה פעמים שהטארדיס נבנית מחדש ואי אפשר להיכנס, ובסוף זה היו שיוים קטנים(קצת עץ, הצורה של הצינור באמצע) ופה כל העיצוב של הטארדיס השתנה לגמרי ואף אחד לא אומר מילה... קצת מרגיז.

AvivZ41

New member
אתה צודק

לא אהבתי גם כן את העיצוב הזה, אבל אם אני מסתכל על זה כלא טארדיס, אלא במבט אובייקטיבי כמשהו שאני לא מכיר זה אפילו עיצוב יפה יותר.
והפתיח של עונה 1-3 באמת הכי אדיר, אני גם ממש אוהב את עונה 4.
מה שהופך בשבילי את הפתיח של עונות 1-3 לטוב יותר מהפתיח של עונה 4 זה הצליל ב0:08 בפתיח של 1-3, הצליל הזה עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש לא יודע למה אפילו.

למעלה