"הטבח בדרפור - על משאבי טבע"

מעניין מאוד

כצבה קצרה שממחישה בדיוק את השפעת תהליך המדבור והתחזית מדאיגה ביותר ! אני מרגישה שיש יותר ויותר עדויות יומיומיות להחמרת המצב וזה כבר לא תחזיות של " הירוקים הפנאטיים " אלה נשמע בכל כלי התקשורת במהלך היום יומי של הסקירות והתחזיות. חשוב לשים לב ש 2050 זה בערך עוד שניה וחצי ואם לא נהערך בהתאם המצב גם אצלנו יחמיר בצורה קריטית.

ללי.

למה ? כבר עכשיו. הטמפ' של מי הים התיכון עלתה ואי לכך יש דגה בישראל שאינה של עונה זו. פרט לכך יש תחזית לא נעימה לגבי צפון תל אביב. לא ראית את הכתבה ? איך הלך אצלכם הבגרות ? זו אני... מה 46 מעלות בצל

בהחלט

זה בעצם מה שאמרתי...שהמצב חמור כבר כרגע והולך ומחמיר.... איך הלכה הבגרות?... האמת לא יודעת.. התלמידים לפעמים קצת שוכחים אותך רגע אחרי שלא צריכים אותך יותר... אז לא שמעתי הרבה דיווחים. בכל מקרה נראה לי שהשאלות היו הוגנות למדי, אבל מצד שני יש תחושה שלא חשוב כמה תלמד, תמיד יש עוד פינות לא סגורות. אני מקווה בשביל אלו שבאמת השקיעו שיצליחו !

אל תקחי את זה אישי../images/Emo23.gif

ילדים הם ילדים בודדים יודעים שנכון וצריך לומר תודה. תלמיד שאינו זוכה ליחס של כבוד ממורה. ננזף או נעלב ירוץ מהר להתלונן כאשר תלמיד נוהג חוצפה או אלימות כלפי מורה הוא חש גיבור בקרב חבריו... הוראה היא שליחות ובמידת מה כפיית טובה...

לא כולם ככה..

ובקשר אני רוצה להגיב לשורה הראשונה איך הלכה הבגרות
,
. בכל מקרה נראה לי שהשאלות היו הוגנות למדי , ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש(וחוזר חלילה) לא היו הוגנות
סטיות ממש מהמיקוד.. כמה חבל.

למעלה