הטבים נגד הנחשים

sarit115

New member
הטבים נגד הנחשים

אני פותחת שירשור למי אתם חושבים הם הטובים והם הנחשים? אני מתחילה ברשימה שלי כי זו דעתי: הטובים בעיניי הם: לאון- עינב- יוסי- ונסה- הנחשים הם: שי- צבר- שפרה- קרן עדיין לא בטוחה: אשר- רנין- ג'ני- איתי

droriko

New member
כולם באים כדי לשחק

יש פשוט אנשים אסטריבים ומנוסים יותר (כמו שי ,צבר ויוסי) שעושים את זה בצורה טוב יותר , ויש את הטירונים שנאלצים להיגרר אחריהם בגלל חוסר בכישורי משחק אני מאד בספק אם יש שם שה תמים בין החבר'ה

ויטמיןP

New member
מבחינתי

את יכולה להוסיף את איתי לטובים
ואת יתר השלושה , לרעים.

rand10

New member
כמו שאמרו לאברם גרנט

JENNY WHO??? די כבר מהעציץ הזה שקיים שם אני לא מבין איך הדיירים לא מעיפים אותה היא לא נחשית ולא טובה היא פשוט כלום, חבל שההפקה הביאה מישהי כל כך משעממת חבל שלא הביאו כלב במקומה לפחות הוא נובח ואוכל פחות

mui mui

New member
שמתם לב שביומיים האחרונים הוא ושפרה

התקרבו? מעניין אם תהיה לזה השפעה בתהליך ההצבעה במידה ולא יהיה שינוי במערכת היחסים. ונראה לי שהוא מצביע לשפרה כי הוא מת עליה והיא לא שמה לכיוונו - אגו גברי.. שימו לב איך הוא מתנהג בסביבתה.. משחק בבגדים.. מוריד מבט.. אומר כל מני דברים ומחכה ממנה לתגובה.. ככה לי נראה.. אהל יש התקרבות מסויימת.. גם אני חושבת ששפרה פוסלת מישהו .. אז זהו.. חח מעניין אם זה ככה בחיים..

אריאל5

New member
אני

הטובים: אשר, איתי, לאון, יוסי, ונסה, שי הנחשים: צבר,שפרה,קרן, רנין לא בטוח: עינב, ג'ני

נגררים

שכחת להוסיף את קבוצת הנגררים.ג`ני רנין צבר אשר הם נחשים במסווה.הם נטולי אופי ונגררים אחרי שי הנחש.חייבים להעיף אותו אחרי מה שעשה לנעמה.אוווף חבל שהיא עזבה.והכל בגלל שי.גמ צבר התחיל לפתוח את הפה.היה עדיף שיהיה יפה וישתוק כי מרגע שפתח את הפה הוא הפך למכוער מבחינתי בכל אופן

למעלה