הטבלה לא משקרת - שלב 13 הררי מהירות ממוצעת מעל 37 קמ''ש

ariasdo

New member
הטבלה לא משקרת - שלב 13 הררי מהירות ממוצעת מעל 37 קמ''ש

אתמול הערכתי שהמהירות בקטע תהייה 35-37 קמ''ש הערכה התבססה שבקטע יש ירידות שמאזנות את הממוצע .

מצורף הטבלה שלי מעודכנת ל 13 שלבים בז'ירו

סיכום קצר לקטע

המנצח בשלב - MIKEL NIEVE – נחשב כמטפס טוב מקבוצת סקי .

החולצה הוורודה - החליפה בעלות ועברה לאנדרי אמדור .
בצמרת יש צפיפות הפרשי זמן קטנים בין הרוכבים והכל יכול להשתנות כל יום

המהירות הכללית המוצעת ב13 השלבים ירדה מתחת ל 41 קמ''ש .

מחר יום נוסף למטפסים - 210 קמ' הררי 6 עליות מדורגות

ליורם א2 - בפורום זומבי אין מה להוביל אין פלטון ואפילו אין בודדים .
התחלתי את המצווה צריך לגמור נשאר עוד כשבוע רכיבה זה מאלץ אותי לראות הקלטה כל יום .

שבת שלום

אריה סדובניק

cipo 1

New member
אריה הגיע הזמן שיכבדו אתך בהדלקת משואה ביום העצמאות

בשם באי פורום אופניים/זומבי (המצאה לא שלך) .
כבוד על ההשקעה שלך.
עדין מוזמן לביקור!!
עודד צור

כל שנייה קובעת - הבעיה של ויסקונטי

שניים מהמתמודדים הבכירים הם ואלוורדה וניבאלי ויכול להיות שבסיום המאבק ביניהם יוכרע על שניות בודדות. לפני הקטע של אתמול הקדים הספרדי את האיטלקי ב-2 שניות. עכשיו, המצב הוא הפוך. איך זה קרה? ניבאלי קיבל 4 שניות בונוס בגלל שהקדים את ואלוורדה בספרינט הסיום וסיים שלישי בקטע, אחרי נייבה המנצח וויסקונטי שסיים שני.
בזמן הצפייה בקטע, בזמן שוויסקונטי רדף אחרי נייבה, אני חשבתי שכל זמן שרכבו במורד, זה בסדר שוויסקונטי מנסה לרכוב לניצחון, כי תמיד יש סיכוי שנייבה יפול באיזה סיבוב ואז ויסקונטי ינצח בקטע. אבל ברגע שהגיעו למישור של כמה ק"מ בסיום והיה פער של מעל ל-40 שניות, חשבתי שויסקונטי צריך לחכות לוולוורדה וניבאלי ולסייע לוואלוורדה ולנסות להביא אותו לנצח בספרינט ולקבל 6 שניות בונוס. זה לא קרה וזה די הפליא אותי. כנראה שהמנהל הספורטיבי שלו העדיף שוויסקונטי יסיים שני וימנע שניות בונוס מהרוכבים האחרים. הוא בנה על כך שואלוורדה ינצח בספרינט ואז יקבל 4 שניות בונוס והאחרים כלום. אבל מה שקרה זה שניבאלי ניצח את ואלוורדה בספרינט והיוצרות התהפכו. אם ויסקונטי היה מחכה וניבאלי בכל זאת היה מנצח את ואלוורדה, אז ניבאלי היה מקבל 6 שניות בונוס וואלוורדה 4 שניות, שזה עדיין טוב יותר ממה שהיה בסוף.

natyh

New member
אפשר להסביר בפשטות ...

המנהל הספורטיבי של כוכבי הקולנוע לא מחובר בכלל למה שקורה במירוץ ולא מענין אותו ...
הוא לא מגיב אהבל מושלם מי שלא יהיה הכל החל מאצוורי , שכרגע אני לא מעודכן אך רוכ הזמן היה הקובע בקבוצה .
אצוורי הוא בפשטות מנותק .

למעלה