הטבלה של הבסיסיות שהבאת יעלי נאה ביותר

הניה 8

New member
הטבלה של הבסיסיות שהבאת יעלי נאה ביותר

,,מתאימה לימים רגילים בימי הקורטנה לדעתי מתאים רק הסעיף האחרון בטבלה אפשר לחלוק,,זו רק דעתי

yaely222

New member
מהצריך בסך הכול הבן אדם?

שבת שלום לכולם,

כנראה שלא הסברתי טוב או שלא הבנתי טוב. הפירמידה (הטבלה) של מאסלו הבסיס שלה הוא בשורה הרחבה למטה, הכי למטה. מעליה יש שורה מעט יותר צרה ושם הצרכים שהאדם חייב אבל ברמה קצת פחות הכרחית מהשורה שלמטה.
ראו בשורת הבסיס ממש, (השורה הכי תחתונה) למטה מימין כתוב "חמצן" זה מה שהאדם צריך מרגע הלידה ועד נשימת אפו האחרונה. ככול שהשורות הופכות יותר צרות הצורך הבסיסי הוא בעל משמעות פחותה יותר.

שי1951

Member
יום חם של סופ"ש
ושבת שלום

אין לי נושא מיוחד לדון פה היום, אבל כאשר מדברים על התרחבות ההדבקה והתחלואה (בקורונה) אז שמי שהוא ינסה להסביר או להצדיק את העובדה (שאני רואה כל יום) למה אנשים מסתובבים בחוץ ללא מסכות (רובם, לא כולם) ואחר כך כולם "מתפלאים" למה יש גידול (די דרמטי) בתחלואה. מצרף סיפור על החתול שמשחק על הגג

הניה 8

New member
שי בקר טוב,אני רואה מסיכות אבל הן תלויות על הצואר

או שהן מכסות רק את הפה,את האף לא ,כמדומני שכיסוי האף חשוב לא?? אבל באמת קשה לנשום,,,אוי איזה בעיה נפלה עלינו,

גיורא26

New member
שלום לכולם,

אנחנו , כולנו פה" איבדנו את התנופה לכתוב, וחבל. לי אישית קשה לכתוב מתוך יוזמה שלי, אני אוהב להתייחס למה שמישהו אחר כתב. היום אני מתייחס לטבלה של מסלו, כי מזמן מזמן שמעתי עליה והנה עכשיו ראיתי את הטבלה וזה ממש מעניין . אני יוצא לרחוב עם מסכה על הסנטר כי הרחוב ריק מאנשים. בא מישהו ממרחק 3-4 מטרים אני מושך את המסכה למעלה וכשהאדם עובר כמה מטרים ממני אני מוריד לסנטר. באופן קבוע. מסכה במקום פתוח ללא אנשים אני לא חושב שלזה התכוון המשורר.

tamarsharoni

New member
אני יוצאת אך ורק עם מסכה , לכל מקום ובכל זמן .

אבל הגיל עושה את שלו . ביום חמישי הייתי חייבת לגשת לבנק של ביתי שגרה בחול . [יש לי יפוי כוח בחשבון שלה ] . כשהגעתי לקניון שבו ממוקם הבנק , פתאום ראיתי אנשים עם מסכות והבנתי ששכחתי לקחת את שלי .שאלתי את השומר היכן יש באזור חנות קרובה , וקניתי מסכה חד פעמית בודדת ב5 שקלים , נראה לי קצת מוגזם , אבל לא היתה לי ברירה . את ענייני בבנק סיימתי כ16 דקות אחרי שחניתי . כשבאתי לשלם על 16 הדקות דרשו ממני 20 שקלים , שזה המחיר לשעה הראשונה או חלק ממנה . זה נראה לי מאד מוגזם . אבל אין רע בלי טוב . כשהגעתי לבנק עם המסכה החדשה , עמדו כ6 אנשים לפני בתור להכנס , והשומר חילק מספרים והכניס לקוחות לבנק בכל פעם שלקוח יוצא . ביקשתי מהשומר מספר והלה ענה לי שאני לא צריכה מספר , אני אכנס בלי תור מפאת גילי . מי שצופה בחתונמי והישרדות צפייה מהנה . שבוע טוב גם לכם .

למעלה