הטבעות

raistlin majere

New member
הטבעות

מה הטבעות עושות במשחק? חוץ מהקטע שצריך למצוא אותם...... יש להם איזה קסם או משהו......? (במשחק....לא בספר)

חד וחלק כן.

הבעייה היא, שאם נפלה בידך טבעת מרושעת, והחלטת להשתמש בה, אין לך דרך חזרה. את טבעת האחת מספיק שתרים, ואבוד לך המשחק. את הטבעות יהיה ניתן להות באמצעות מידע שיפוזר בספריות השונות במשחק. כמו את הנזגולים. זיהוים וחולשותיהם חבויות ב-Lore שמפוזר בארץ: בספריות, בשירים ובסיפורי הטרובדורים (שחלק בלתי מבוטל מהם הם שקרנים של השר האפל...)

IC4

New member
אפשר לבוא עם טבעת משלי?

סתם לקישוט בלי כוחות מיוחדים לא הוגנים

Ranger One

New member
מצויין

אז Precious גם יכולה לבוא? מושלם. *מלטף את הטבעת האחת *

Panique

New member
?? למה ??

לא ברור לי למה ברגע שתרים את הטבעת האחת הלך לך המשחק גם לפרודו וגם לבילבו לא קרה כלום כשהם לא לבשו את הטבעת, ואפילו כאשר תלו אותה על צווארם. הם רק התחילו להשתגע כשלבשו אותה, וגם זאת בשלב מוחר (לבילבו לא קרה כלום בתחילה), כאשר הנשמה חזרה והטבעת רצתה להתאחד עם בעליה.

lightningbolt

New member
אפשר לזהות אדם שלובש את הטבעת

אני מניח שברגע שיראו אותך עם הטבעת... כל הצבא של סואורון יהיה בעיקבותך דרך אגב שאלה חשובה מאוד! אם הטבעת תיפול לידיו של סורון איזה כוחות הוא יקבל??

אלא אם כן אתה הוביט

חישול הטבעות לקח בחשבון את כל העמים המופיעים ברשימות. למזלם של בני המחצית, הם נשמטו מתשומת ליבו של השר האפל. אדם, גמד, אלף או מאייר שירים את הטבעת האחת ימצא בברוך רציני. גלדריאל, גנדלף, אלרונד, ארגורן - כולם סרבו להרים את הטבעת. למה? שים לב, שזהו מידע לשחקנים, ולא לדמויות. אצפה למשחק הוגן!

Ranger One

New member
איזה מזל...

פוסקו טריטופ לשירותך... אם מישהו במקרה צריך הוביט שירים את הטבעת האחת אני תמיד פנוי... :)

PapaMishka

New member
We´re not playing football

RPG is a little more than "kill em all", don´t you think? x Good guys just try to get on with their lives. Elves do their elven things, dwarves dig and create beautiful things. Men do what men have to do and so on We are - by definition - playing a passive side of the comflict. We react. If the "Forces of Darkness" attack - we kick their but. And we do have the means. Trust me Gandalf

Ranger One

New member
אמממ...

כהוביט אני חייב לשאול... מי אלה כוחות האופל האלה? ולמה אתה מרביץ להם? עד עכשיו לא ראיתי הרבה מעבר להחלפות לשון חלקלקות בין כמה מנהיגים, אבל שום כוחות אופל.

תחפש טוב יותר.

ותיקרא לעומק. לא כל מי שיבר הוא אכן מי שהוא אומר שהוא. השר האפל לא מחבק את ידיו.

Ranger One

New member
מה???

איזה שר אופל? זה יחסית ברור לפי דעתי שהוא לא יושב ומחבק את ידיו, הרי הוא חייו לעשות משהו אם הוא שר. אני מאוד מתבלבל מכל מה שקורה כאן. מישהו מוכן להסביר לי מי זה "שר האופל" ובאותה הזדמנות מי אלה "הכוחות האפלים" וגם למה אתם מרביצים להם?

למעלה