הטבעת

סיסה

New member
הטבעת

בוקר טוב לכולם שימי סיסה ואני חדשה ברשת - עברתי את הניתוח הטבעת לפני כ-37 יום. כרגע אני במצב של שתיית נוזלים. אשמח לקבל תגובות או במידה ואני אוכל לעזור. ממתינה לתגובות שיהיה לכם יום נהדר - בת-אל בוקר טוב הייכן את - מסיסה.

היי batl , עשית לי חשק למרק חורפי

בד"כ אין לי הרבה זמן. עבודה, ילדים, ספורט (חלק מסדר היום חובה). וכו´. יחסית מזמן לא יצא לי להכין מרק. ומאז אתמול שקראתי את ההודעה שלך אני מרגישה בפה את הטעם של מרק טעים כזה. הבוקר אני מתכננת מרק כיפי כזה (דיאטטי. דיאטטי). כזה שמחמם לא רק את הגוף אלא גם את הנפש. מקווה שנהנית מההוא שהכנת אתמול.... (איך לא??) שתהיה לך שבת נעימה וחמימה, דליה.

batl

New member
היי דליה

היה יופי של מרק רוצה מתכון? גזר, תפוח אדמה, קישוא, דלורית, כרפס(אותו לא אוכלים), כנפיים של עוף הרבה אבקת מרק בצל והרבה אבקת מרק עוף מים וקדימה להעמיד לבשל שיהיה לך בתאבון

batl תשמעי, המרק שלך עשה לי...

כזה תיאבון. עשיתי מרק בערך במתכון שכתבת (אבל בלי העוף). והוספתי למנה 2-3 כפות קוטג´. (אל תגידי איחחח..... .
)) זה היה מה זה אחלה. (מכירה את המרקים שמוסיפים להם כף שמנת חמוצה? אז אני שמתי קוטג´ והיה טעיםםםםםם!!!). הכנסתי למרק גם גריסים. בקיצור באמת בסה"כ זו היתה ארוחה שלמה (פחמימות + חלבונים + ירקות). תודה על ההשראה. batl , תשמעי רעיון חמוד שכדאי להציע לרוייקו. (בוואלה הם עשו את זה). כל אחד נותן מהגורמה הדיאטטי שלו מתכון. ועושים מיני פורום כזה למתכונים טעימים. שבוע מוצלח מדליה.

batl

New member
יופי דליה!!!

אני שמחה שנתתי לך השראה אני לא אוהבת מוצרי חלב בכלל ....קאניבלית אמיתית.... בכל אופן, אשמח לתת רעיונות

gal33

New member
ברוכה הבאה, שיהיה בהצלחה רבה!

אולי תספרי קצת פרטים נוספים, אם בא לך. אני מבינה שאת עדיין בקטע של לספור את הימים, נו גם זה יעבור בסוף... לעזור את תמיד מוזמנת. גל

בת עדן

New member
סיסה ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

סיסה למה את נמצאת בכלכלת נוזלים אחרי 37 יום אני נמצאת בשבוע השני של הניתוח והדיאטנית שינתה לי את התפריט. בת עדן.

דליה.ד

New member
לפי דעתי כדאי שתעברי למוצק

בשבוע השני לניתוח אפשר לעבור כבר לכלכלה רכה ואחר כך בהדרגתיות למוצקים. כמה ירדת אם את למעלה מחודש על נוזלים? האם את מרגישה טוב?

רוייקו

New member
מישהו שכח להזכיר לך לעבור לאוכל ?

מה זאת אומרת את עדיין על נוזלים חודש ושבוע ?? לא שזה רע לירידה יפה, אבל את צריכה לאכול. האמת היא שככה ניגמלים הכי מהר מאוכל והצורך לאכול.. מלמדים את הקיבה לשבת בשקט.. כל הכבוד על המישמעת העצמית, אבל צריך גם לאכול קצת...

עדי.פ

New member
וואו, אני הייתי שמונה ימים

שמונה ימים על נוזלים ועוד שבועיים על מרוסק ומסונן וחשבתי שהגזמתי אבל את שוברת שיאים. כדאי שתתחילי לאכול אבל אל תשכחי ללעוס טוב טוב טוב ולאכול כמויות קטנות ובהדרגה !!!

סיסה אני צריכה../images/Emo53.gif

היי אני בת 26 וכרגע בשלב הבדיקות אשמח מאוד לכל עצה אפילו הכי קטנה... תודה

למעלה