הטוענים שקיימים עב"מים (המאמין) - צודקים

הטוענים שקיימים עב"מים (המאמין) - צודקים

הטוענים שאין עב"מים (אתנוזם,אייני,בערעלע) - צודקים.
מאחר ואחד הצדדים טועה ( דבר והיפוכו) ראוי לבדוק על מה כל צד מסתמך. אפשר לקבוע הנחה מראש שהמסתמך על המציאות - צודק. ולעומתו המסתמך על תאוריות מדעיות (שטרם הוכחו סופית בוודאות ) - טועה . וכאן נכנסים לשאלות : מהי מציאות? מתי הוכחות בעלמה הן אמונה? האם קיימות הוכחות מדעיות (שחור על גבי לבן) או הוכחות של תאוריות מדעיות? לעניות דעתי, לאחר שקילת הנתונים, נראה לי שהמאמין (יש עבמים) - צודק. והאחרים (אין עבמים) גם הם צודקים ובלבד שאמונותיהם יוכחו בעתיד כמציאות .

בערעלע

New member
אם לא הייתי חושב שהם קיימים

פשוט לא הייתי פה,אני בהחלט טוען שהם קיימים,לא יודע אם זה בקטע של אמונה,או קטע של חלומות/ספק מסעות אסטרליים שחוויתי.
אני פשוט שונא שמתייחסים למיני פוילשטיקים ביוטיוב כאל הוכחות.

אין ספק שגם בקטע של הממשלה בתוך הממשלה,זה משהו שאני בעצמי חשבתי עליו כאפשרי,תיאורטית.
הלא אתה לא מצפה שאנשים(די נחשלים) ינהלו את העולם,אם אנשים אכן היו מנהלים את העולם.כנראה שהיינו חיים עדיין בתקופת האבן,צדים ממותות.
אני רק עשיתי את ההפרדה בין הוכחה להשערה,אני די מאמין בקטע הסוזרני הזה(ממלכה גדולה החולשת על כזו קטנה ממנה),ומאמין שלא רק שהם מבקרים אותנו,שהם ממש כאן.מתחתינו/מעלינו,OBSERVING US.
העניין הוא שמאידך אני די מאוכזב מהתוצאות עד היום,מאוכזב מהיחס שהנושא הזה זוכה לו,מהלעג הזה,אפילו אני.שאני מאובחן כסכיזופרן אגב(הפרעת אישיות סכיזוטיפלית ע"ע "סכיזופרן שפוי") וזאת רק בגלל המחשבות והדעות שלי(בנושא עב"מים/ישויות חוץ ארציות וכו').

ואגב לגבי אלו שחושבים שעב"מים לא קיימים,זכותם המלאה,ומקומם בפורום הזה כאחד האדם,אך אלו המקטרגים אותנו כ-קוקוריקו.אלו שמלכתחילה חסרי אמונה בנ"ל,ובכל זאת נמצאים כאן.די סותרים את עצמם,למעשה הם מנסים לסתור את כל ה'מאמינים' למיניהם,ובכל זאת הם בפורום "עב''מים" - food for thought.

אני לא אוהב לקטרג,לא אוהב להתייחס בזלזול לדעות של אנשים,למעשה אני סולד מזה. ושוב אלו שמתייחסים לנושא כבדיחה ויש כאן לא מעט כאלה - נאמר להם: מרבין ויצין מרבין מרעין בישין.

מקווה שעמדתי בנושא הובהרה,אני כולה מאוכזב מהיחס שהנושא זוכה לו,ומהאנשים(כנראה שיש להם סיבה טובה)שמרבים בדיסאינפורמציה,אגב לגבי ערפדים ולאד צפשים לסטטים,אנשי זאב,לוקים בליקנטרופיה,זומבים ושאר ירקות,אני מעולם לא זכיתי לצפות בדיסאינפורמציה חסרת רסן שעושים להם כישויות ''בר קיימא''.
מאידך בנושא החייזרים,כל האינטרנט ובכלל..כל העולם מרושת בדיסאינפורמציה,בניסיון להתל בנו,להתייחס לכך כאל בדיחה עצובה(דבר שמצליח להם מעבר למשוער),גם כן - חומר למחשבה.

אייני

New member
זה דיי אירוני

אם היית קורא את מה שכתבתי היית רואה שטענתי שאני דווקא חושב שסביר בהחלט שיש עב"מים - אני פשוט לא חושב שסביר שהם ביקרו בכדור הארץ. זה הכל.
יתירה מזאת - אני מודה חד משמעית שאינני יודע באמת ובתמים אם יש עב"מים או לא. כל מה שיש לי זה סבירויות - ותכלס, גם אותן אין לי ממש. פשוט במקרה האחרון - ביקור עב"מים בכדור הארץ - נדרשות כ"כ הרבה הסתברויות לדעתי (תיארתי חלק מהן באחת ההודעות למטה) שלדעתי זה פשוט כבר לא סביר במיוחד...

אם לעומת זאת אתה רוצה לדבר על הוכחות - אז הוכחות אין לשום צד, מה שגורר באופן טבעי כי ידם של אלה שחושבים שעב"מים לא הגיעו לכדה"א - על העליונה, מכיוון שקיום תמיד דורש הוכחה, בעוד אי קיום אינו דורש דבר.

Aviram Tennis

New member
מדעית.

סטטיסטית יש יצורים חיים אפילו בגלקסיה שלנו .
האחוזים מאותם צורות חיים שהם בעלי בינה גבוהה כניראה אחוזים בודדים.
ומהם האחוזים של בעלי יכולת תנועה בחלל כניראה עוד יותר בודדים אם בכלל.
ואני מדבר רק על הגלקסיה שלנו כמובן .
וגם אם האחוז הבודד קיים של בעלי בינה בעלי יכולת תנועה בחלל,
הסיכוי שהם בכלל יודעים על קיומנו אפסי, וגם אם בטעות בצורה כשלהי יודעים על קיומנו, המרחקים כל כך גדולים שיקח שנים על גבי שנים להגיע אלינו .
אז בהנחה שבאופן כלשהו יגיעו גלי רדיו עם הזמן על חיזרים בעלי יכולות .
ובהנחה של מתי שהחלו שידורי הרדיו .....
ולכן, גם אם יגיעו שידורים אלו יגיעו אליהם, והם פתאום יחליטו לבקר, זה יקח כמה מאות שנים עד שיגיעו .
אז יש לנו זמן לדמיין ולהירגע בנחת .

למעלה