הטופ מודללל הבאהה עונהה 11 פרק 9 ספויילררר

הטופ מודללל הבאהה עונהה 11 פרק 9 ספויילררר

אניייייייי בשוקקקקקקקקקקקק מההדחחההה @@@@@@ איךך טיירהה עשתהה את זהה חחחחחח כלבהה !!! כאילוו ג'וסליןן נשארתת ואזז " גוסליןן את תשרדיי את זה חחחחח פאתטט הטיירהה הזאתת אבלל היתיי בטוחח שאלינהה עפההה למהה היאא לאא העיפהה את מרגוריייייט הזוועתיתתת הזאתתתתתתתת? ישש לה שיניםם עקומותת והיאא כל כךך מכוערתתתתתתת בעע להקיאא וגםם המקיי הפאתטט הזאתת סמנתהה?? ==שרהה מעונהה 6. אותוו דברר והיאא תגיעע למקוםם 4 בדוקקק אחריי הפרקק הזהה איןן ליי ספקקקקקקקקקקקקק ששינההה היאא המנצחתת כפרעליהההההההה מגיעעע להה היא עשתהה פרסומתת מושלמממממממממתתת ונראתהה הכיי יפהה יותרר טובב מאנאליי @@ ואנאליי מקוםםם 2 או 3 ב=ד=ו=קקקקקקקקקק הלוואיי שינהה מקום 1 אנאליי 2. ואלינההה 3. אפילוו שישש מצבב שאלינהה תהיהה מקוםם 2 כיי טיירהה אוהבתותההה. אבלל מהה שבטוחח שינהה זוכההההההההה איזההה כייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף@@@

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

הייתי צריך לנחש את זה.ברגע שיש לטיירה מישהי ממוצא אחרת שהיא לא שחורה,לא תהיה לה בעיה להעיף את השחורות.ככה היה בעונה 8 [כשיש את ג'סלין,זה אבל היה מוצדק!] וככה קורה גם העונה כשיש את שינה. בכ"א,לדעתי מרג'ורי הייתה צריכה לעוף.הייתי מעדיף שג'וסלין תישאר עוד פרק. וטיירה ממש ממש הפתיעה אותי וממש אהבתי את הקטע אחרי שהלב שלי חזר למקום כשהיא אמרה לג'וסלין 'את תשרדי את זה' ונתנה לאלינה תמונה.יצאה מלכה.אלינה פשוט מושלמת!! הפרסומות של אנאלי ושינה בהחלט יצאו מדהימות.אנאלי יפה בצורה מטורפת,כ"כ מסחרית,הלוואי והיא תצליח לתת עוד איזה תמונת היי פשן מדהימה כמו התמונה בתוך המים!!כי יש לה את כל הלוק והיא יכולה להצליח בכיף.באמת היחידה שאני אשכרה אומר 'סופר מודל'! אבל לדעתי הפרסומת של שינה הייתה יותר מוצלחת וציפיתי שיהיה מן כזה קטע שטיירה תגיד 'סליחה אנאלי,אבל זו הפרסומת הכי טובה בלה בלה בלה' חחח אגב,איפה היה קטע כזה?אני לא מצליח להזכר. בכ"א הייתי רוצה לראות ככה את סדר ההדחות הבאות. מקום 6-מרג'ורי כמובן מקום 5-סמנת'ה.יש לי גם הרגשה שככה יהיה. מקום 4-שינה/אנאלי. מקום 3-מקי.כי היא פשוט עוצרת נשימה ואני מת לראות את התמונת קאבר שלה. מקום 2-אנאלי/שינה.רק כדי לראות את המקום הראשון מנצח את שינה P: מקום 1-אלינה המדהימה! כן,אני יכול להמשיך לחלום.

NP16

New member
אני חושב שההדחה מוצדקת../images/Emo58.gif

מרג'ורי רק פרק שעבר הייתה לה את התמונה הכי טובה, היא מצטלמת הרבה יותר טוב מג'וסלין. וזה שאלינה הייתה צריכה להישאר אין מה לדבר! כ"כ נבהלתי. אם היו זורקים אותה זה לחלוטין היה ההדחה הכי לא מוצדקת אי פעם. הפרסומת שלה לא הייתה כזאת נוראית!!! לפי דעתי למרג'ורי די הגיע הבוטום 2,אבל איכשהוא היא גם ניצלה מהבוטום 3, השופטים מתים עליה,ככה שכנראה סמנת'ה הבאה ללכת. אם אלינה תנצח את שינה זה יהיה הכי אדיר בעולם
למרות שאני יותר רוצה את מקי בפיינל 2 עם אלינה.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gifמה יש לכם?

אתם לא זוכרים את התמונות של מרג'ורי בכלל? אז מה אם הפרסומת שלה הייתה פחות טובה משל אחרות כמו אנאלי או שינה, אבל היא פשוט מעולה, גם אם היא קצת פחות יפה. גם ג'נה (עונה 9) הייתה פחות יפה, עם עיניים גדולות ושיניים עקומות, אבל היא הצטלמה מדהים מדהים מדהים, וידעה להיות דוגמנית, והגיע לטופ 3. לדעתי מרג'ורי צריכה לעקוף את סמנת'ה לפי המיקומים שלך. אני מקווה שהטופ 4 יהיה אנאלי, אלינה, מקי ומרג'ורי. כי אני לא באמת עד כדי כך אוהב את שינה. too hooch. התמונות שלה לא היו כאלה טובות, הפרסומת שלה בפרק האחרון הייתה טובה, אבל עד אותו פרק לא ראיתי בה שום דבר מיוחד או יותר טוב משאר הבנות. לא חושב שהיא צריכה להיות בגמר, למרות שטיירה אוהבת אותה אז סביר להניח שהיא תהיה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ההבדל הוא ../images/Emo58.gif

שאת ג'נה אהבתי,את מרג'ורי לא.היא ממש מפחידה אותי.אני חושב שהיא דוגמנית מוצלחת,אני אוהב את המראה שלה,אני אוהב את הסטייל שלה,אבל היא פשוט מוזרה בטירוף [ועוד אני הטיפוס שהכי אוהב מוזרות]אבל היא פשוט מוזרה בצורה מפחידה שלא מתחבר אליה. ובואי נגיד שג'נה לפני המהפך עם השיער האדום הקצר הייתה מדהימה לדעתי ביופי [עם העניים הגדולות ועם השיניים העקומות] המהפך קצת הרס אותה,אבל לא הצליח לגרוע ממנה כמו לדוגמא מנטשה המדהימה בעונה 8.או הדוגמא הכי טובה-סלישיה.

KrIvInE

New member
אוי נו. ../images/Emo58.gif

אתה לא צריך לאהוב את הבנאדם, ואני מצטט: "It's not America's Next Top Best Friend" (ג'ייד, עוה 6). אתה צריך לאהוב את המראה ואת הצורה שהיא מדגמנת. ותכלס, היא טובה, אין על זה ויכוח. אה, גם את נטשה וגם את סלאיכשה לא אהבתי, לא לפני המייקאובר ולא אחריו. אולי כי הייתי ממוקד מדי ברנה וג'נה שפשוט אוטומטית לא הסתכלתי עליהן לעומק. D:

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif זו תוכנית ריאליטי

וכן צריך להתחבר לבן אדם.ונעזוב את זה,דוגמנית מצליחה או סופר מודל כן צריכה להיות מודל לחיקוי ואחת שאנשים כן יתחברו אליה.אני אישית לא מתחבר למרג'ורי ולאופן שבו היא מתהגת.נקודה.נתווכח על זה?

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif אם כולכם משרשרים לכאן, גם אני...

אבל מה עם שרשור פרק מסודר? תמונות, פרטים וכו'?
הקטע עם טיירה בסוף באמת היה אכזרי |P| בכ"מ, אני מתה על העונה הזאת. באמת מעיפים את כל המעצבנות וההזויות על ההתחלה ומשאירים את כל החמודות והמדהימות לסוף! ואז כשנשארות רק בנות חמודות, מעיפים קודם את הפחות חמודות (ג'וסלין)
אני מתחילה לא לאהוב את אלינה. היא יפהפייה הורסת ומדגמנת טוב, אבל הקטע של הפריק קונטרול קצת מעצבן ועוד יותר מעצבן זה שהיא נושכת ובועטת את כל מי שרק אומר משהו. אבל בנוגע לריב עם שינה- הייתי בצד של אלינה. מה זו הטענה המטומטמת הזאת של שינה "את אתאיסטית אז אל תצטלמי לגיליון של קריסמס, זו צביעות"?! נו באמת, דוגמנות זו עבודה, רק כי היא "לא מאמינה בחגים" שינה מצפה שהיא תקום ותגיד- "תודה שהכתרתם אותי למנצחת, אבל היי, אני לא מאמינה בחגים, תנו את הפרס למישהי אחרת"?
NOT. אני מאוהבת ק ש ו ת באנלי
החלטתי שהיא הפייבוריטית שלי בעונה הזאת! יש עוד הרבה בנות שאני אוהבת בעונה, אבל היא מקום ראשון
כמובן שהיא לא תזכה עפ"י חוקי טיירה אבל אני עדיין מקווה שתגיע רחוק. הפרסומת הכי טובה בכל העונות שעשו לקאברגירל לדעתי. מקי כזאת מצחיקה ואני מתה עליה
סמנתה גם חמודה
שינה מגניבה ומוצלחת
מרג'ורי אדירה
בקיצור, אני מבסוטה.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

הקטע של הפריק קונטרול של אלינה בהחלט מעצבן,בעיקר כי זה יכשיל אותה בתחרות אבל אני לא חושב שזה אשמתה כ"כ,לא חושב שזה הופך אותה לביץ' כמו כל התגובות ביוטוב. באמת שינה היא זאת שיצאה מטומטמת בריב! וגם סמנת'ה. אבל בגלל ששינה יותר מוחצנת ויעני מגניבה,ואלינה משדרת מין קור,אז מיד שינה היא החאמודה.. אגב,חבל ששינה לא עשתה איזה משפט וויטני של"MY BEST FRIEND IS BLACK!!!!!"
אפילו שאלינה הייתה בבוטום 2 היא לא התרגשה יותר מדי! אני מקווה שזה שהיא נשארה,ואז ראו עליה קצת רגש שהבינה שמאמינים בה ,ביחד עם האווירה של אמסטרדם ישחרר אותה.

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

מקווה באמת שהיא תשתחרר קצת. אבל לא רק זה מה שמעצבן אותי בה, אלא גם הקטע הזה שהיא סגורה לדעות אחרות וכל מי שאומר משהו שלא לטעמה היא מייד מקללת אותו בחדר הוידוי
וויטני
היה גם כיף לראות אותה בפרק
אך, אני מתה עליה. זכרונות מעונה 10 היפהפייה. נראה מה יהיה... שום דבר לא בטוח...

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 1 ../images/Emo58.gif

אנלי
לגמרי מס' 1 אגב, לא היה השבוע פוטושוט, התמונות מתוך הפרסומות של הבנות לקאברגירל.

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 4 ../images/Emo58.gif

מרג'ורי איזו תמונה מצחיקה
בכלל, כל התמונות של הסט הזה קורעות, לא יכלו למצוא צילומי מסך נורמליים יותר?

למעלה