הטופ מודל הבאה עונה 10 הבנות !!!(מי בטופ 13!)

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 10 הבנות !!!(מי בטופ 13!)

טוב אני לא בטוח אבל קיבלתי את 13 השמות של המתמודדות לעונה 10 אני לא בטוח שזה נכון אבל בכל זאת אז בואו נתחיל!!!! המתמודדת הראשונה היא... אמיליה (Amelia Collins) המתמודדת השניה היא... אנג'לינה(Angelina Brown) המתמודדת השלישית היא... ברוקלין(Brooklyn Johnson) המתמודדת הרביעית היא... אלה(Ella Rodriguez) המתמודדת החמישית היא... הילרי(Hailey Williams) המתמודדת השישית היא... ג'סיקה(Jessica Smith) המתמודדת השבעית היא... קיליין(Kaylee Novak) המתמודדת השמינית היא... מדלין (Madeline Carter) המתמודדת התשיעית היא... מקיילה (Makayla Herz) המתמודדת העשירית היא... מרלין(Marilyn Kleinman) המתמודדת האחת עשרה היא... רבקה "בקי"(Rebecca "Becky" Wood) המתמודדת השתיים עשרה היא... סטפני!!!!(Stephanie Nieman) ומתמודדת האחרונה היא.... שרה(Sarah Zanter) אם אני ימצא תמונות שלהן אני ישלח אני חוזר אני לא בטוח שזה נכון!!!

Manga136

New member
(סוג של ../images/Emo58.gif מעליי אאל"ט)../images/Emo142.gif

וגם פה
אכן חייבת להיות -לפחות- שרה אחת בעונה כדי שהיא תהיה עונה של ממש. :X

JoNy Boi

New member
סטפנייי../images/Emo99.gif

וגם אין לי מושג מי זאת בכלל ואם היא קשורה לתחרות פשוט ככה שמעתי שקוראים לה=]

Black Jane

New member
אהה הבנתי(../images/Emo58.gif כאן ועל כל השרשור)

היא מתמודדת בעונה העשירית. וואו!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ממתי אנחנו שונאים ביצ'יות?

לי הן רק גורמות לאהוב אותן יותר
במיוחד אם את הביץ' הכי יפה שהייתה בתוכנית [רנה-8
]

KrIvInE

New member
כלכך נכון! ../images/Emo58.gif

רנה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההה

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני דווקא שונא ביצ'יות
דווקא רנה התחילה להתנהג יפה לקראת הסוף, אבל כשהיא הייתה ביצ'ית פשוט לא יכולתי לסבול אותה... (כמובן שהיא עדיין הייתה מדהימה ומושלמת בתמונות, אבל עיצבנה אותי קשות...)

../images/Emo58.gif

היא אפעם לא הייתה ביצ'ית. זה נבע מחוסר ביטחון, וראו שברגע שהמעטפת הקשיחה שלה נפלה, התגלה בנאדם ממש טוב

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo207.gifשאלת../images/Emo58.gif

בעונה השביעית..היה דוגמנית שחור שבא לבית של הדוגמניות..זה היה במקרה טייסון? וזוכרים אולי באיזה פרק זה היה?

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifבעצם

חח זה כן טייסון..מישהו אולי זוכר איזה פרק?

למעלה