כמה תובנות לגבי עונה 11 ../images/Emo58.gif
זאת העונה הראשונה שאני רואה "בקצב אמריקה" ושלא יהיו לי ספוילרים של הפיינליסטיות על הראש.. איזו התרגשות
קודם כל נדהמתי מכמות הבריטניות
וזכרתי שקראתי את השמות שלהן בפורום ובכלל לא זכרתי יותר מבריטני אחת... ואז הן שינו את השמות, נו בסיידר. הבית שלהן מדהים העונה
ונמאס לי מהטיירה מייל שכולן מקריאות ביחד ובסוף צורחות "לאאאאאאאאב, טיירה"
נתחיל מהפייבוריטיות שלי ונמשיך עם הפחות אהובות:
אנליי- אני מאוהבת בה קשות
איך שראיתי את התמונה שלה עוד לפני שבכלל ראיתי פרק, אהבתי אותה אפילו שכולם סימנו
. וצדקתי. היא פשוט חומד חומד חומד.
אלינה- פשוט מדהימה. במראה ובאישיות גם יחד. אוהבת אותה מאד
שינה- כשכולם דיברו עליה פה בפורום הייתה לי הרגשה שאני לא אאהב אותה במיוחד. אבל בוי, ווז איי רונג
נראה לי שנכון לעכשיו אני ממש מחבבת אותה ושהיא תשחק אותה בתמונות ממש. אהבתי את האישיות שלה ואת המראה שלה, נראה לי שהיא האסייאתית הכי חזקה שהייתה עד עכשיו באנטם. ותאוריית המקום הראשון של אדווה נראית לי נכונה פתאום...
האנה- אני פשוט חולה על "בנות השכן" הטובות והתמימות, היא כל כך חמודה!
לדעתי היא לא תהיה בין הדוגמניות הכי טובות אבל אני אוהבת אותה.
מקי- בתמונות ששמתם בפורום לפני התכנית ממש אהבתי אותה. כשהיא צצה באודישנים התאהבתי לגמרי, אבל קראו לה "בריטני S" ואני זכרתי שהיה כתוב מקי, ולכן חשבתי שהיא סתם דומה למקי ולא תעבור
אבל בסוף הבנתי את כל הסיפור
אוהבת אותה.
מרג'ורי- יפהפייה ברמות ונראית לי אחת שתהיה דוגמנית ממש מוצלחת. שתפסיק להיות כל כך לחוצה, הצחוק הלחוץ שלה פשוט קורע
בריטני- אין לי ממש מה להגיד עליה... חבל שהיא לא אחת הבריטניות ששינתה את השם, ככה אולי היה בה איזה משהו מעניין...
קלארק- כל כך שחצנית
והיא עצבנה אותי איך שהיא ירדה על מקי, ובסוף נדפקה כשכולם החמיאו למקי על התמונה
עוד אחת עם תסמונת השם המיוחד... שגורם לי אולי לקצת סימפתיה אליה (דוגמת ביאנקה) אבל מעבר לזה אני ממממש לא אוהבת אותה.
אייסיס- אני אומרת לכם, אם היא לא הייתה גבר בעברה אין מצב שבעולם שהיא הייתה עוברת את האודישן הזה. היא פשוט לא נראית טוב. אבל יש לה אופי חמוד.
ג'וסלין- אנצ'ל היותר מגניבה.
לורן ברי- אוי, השם שלה מצחיק
כי בסיפור שלי יש שתי אחיות שקוראים להן לורן וברי
טוב, לא משנה עכשיו. יש לה לגמרי פנים של מלאך... בינתיים האישיות שלה לא הרשימה אותי במיוחד אבל אני נותנת לה צ'אנס.
בהחלט יש בה משהו.
ניקיישה- סטייסי-אן היותר מזעזעת והפחות משעשעת (טוב נו, רק הקול המוזר שלהן דומה.) נקווה שתעוף במהרה, כי אם היא אחת מהאלו שפשוט נשארות ונשארות בלי סיבה, זה יהרוס לי הכל!
סמנתה- עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליה. מה שכן, היא נראית לי מאלו שעפות יחסית מוקדם.
שרון- איזה קטעים שטיירה שינתה את חוקי הגזע ונתנה ל-2 שחורות להיות בבוטום 2 על הפרק הראשון
לא אהבתי אותה וטוב שהלכה. ובלי קשר, "בריטני" התאים לה הרבה יותר מאשר "שרון".