הטופ מודל הבאה-עונה 4:פרק הגמר!

הטופ מודל הבאה-עונה 4:פרק הגמר!

עוד מעט ישודר בערוץ 3 פרק הגמר של עונה 4 ^^ לכל מי שיראה וגם למי שלא-שרשרו את דעותכם על הפרק לכאן
חבל לנצל"ש סתם בכל מיני שירשורים אחרים
צפייה נעימה

NATALY B כנסי---->>> ../images/Emo67.gif../images/Emo197.gif

זה הפעם הראשונה שאני רוצה להגיד דבר טוב על נאימה ואנלא מאמין אבל... בתצוגת אופנה היא פשוט שש==ל===ט==ההההה... היא נראתה יפה עם התוספת הזאת וכל התאורה פתאום הפנים שלה נהיו ישרות כאלה והעצמות לחיים והלסת נראו מדהים ונוצצות. היה לה גוף מושלם והליכה מדהימהה וממש עשו אותה נראית יותר טוב עם השיער והצבעים והכל. והיא פשוט ר=י=ס=ק=הההההההה את קיילן. ברור שמכל העונה הייתי נותן לקינייה לזכות כפרעליה:(( שאפילו ניג''ל אמר שהיא מ=ד=ה=י=מה אבל מול קיילן???* נאימה פשוט הייתה חייבת לזכות.... עם גמר כזה ברור שהיא הזוכה של עונה 4 :) חבל שלא הביאו לשם בחורות יותר שוות משתי הפאתט האלה.
XD

נכון!!

גם אני צפיתי בפרק ונאימה... בהחלט אפשר לומר שהתצוגה הזאת שלה, הייתה "אלוהית", כמו שאתה אוהב לומר
נאימה נראתה נהדר בטירוף בתצוגה... מצמררת.

../images/Emo186.gif אל תגידי תמילה אלוהייייית סתם

נאימה רחוקה מלהיות אלוהית והיא בחייםפ לא תהיה אבל היא שלטה בתצוגה ונראתה פצצצצצצצצצצצצצווותת... אלווווווווהייייית? יש רק אחת כזאת אי פעם בטופ מודל וזאת... דנייייייייייייייייייייאאאאאאאאאלליייי **סגידה** אהבת חיי

אז זהו ש

כשיגיעו עונות חדשות, תהיה לך מישהי אלוהית אחרת... אל תדאג.
נכון, דניאל תישאר תמיד אלוהית, אבל יש לי הרגשה שאתה עוד תאהב את העונות הבאות.... לפחות את עונה 8 מאוד.

נחייה ונראה :))

באמת יש לי הרגשה (סתם הרגשה כי אין לי ש=מ=ץ על העונות הבאות ) ש-8 עונה נדירה... אבל עכשיו יש את 7 אז נחכה:)) ודניאאאאאאללל?? החיים בטופ מודל זה 2: לפני דניאלללללליי ואחרי!

Nataly B

New member
אני חושבת שנאימה היא אלוהית.

אני גם חושבת שזה הגמר הכי יפה מכל העונות שראיתי עד עכשיו (6). היא ואווה (נאימה קצת יותר) הזוכות הכי אהובות עליי עד עכשיו!

../images/Emo186.gif

|עזבי לא נהרוס.. אמרתי עליה כמה דברים טובים ונשאיר את זה ככה LOLLL מה שכן אלוהיייייייית זה המילה שלי והיא רק על דניאלללללללללללללללללללל זה ה=ע=ל=ב=ה :( להשתמש בה למישי אחרת. אין עוד אחת שתגיע לרמה שלה אז תגידו מילה אחרת
ולא להעתיק מהשלמות !

זה באמת הגמר הכי טוב שהיה...

גם בעונות העתידיות (לדעתי) זה לא ברמה הזאת... גמר יפייפה.

וסופסוף הבנתי למה!!../images/Emo67.gif

בגלל שהמתמודדות באמת היו הכי גרועות שבעולם... זה הגמר עם המתמודדות הכי גרועות (חוץ מיהיה ואווה) ובגלל זה הם השקיעו כי בלי כל ההשקעה והמסלול המדהים לא היו מדברים עליו בכלל!!.. כי תכלס זה גמר של מתמודדות ג=ר=ו=ע=ו=ת. פשוט נאימה הייתה פי אלף יותר טובה אז זכתה **

יש משהו במה שאתה אומר...

גם בכוכב נולד למשל, הגמר הכי מושקע היה של עונה 3 עם כלללל הנבחרת של כוכב נולד לדורותיה. והם אמרו שזה בגלל שהמתמודדים היו על הפנים אותה שנה

../images/Emo45.gif דאאאא.. יו וכוכב נולד 3 היה באמת

העונה עם המתמודדים הכי גרועים א=ב=ר.. גמר פשוט פאתטטטטטטט.. אבל יהודה סעדו :))) ותדעי לך ככלללל!! כל מה שאני אומר תמיד נכון צריך למסגר ולתלות בחדר :)

NP16

New member
לא!!!אני ממש אוהב את התצוגה של 7!!

היא הזויה כזאת,בדיוק כמו שאני אוהב,וגם הכי מצחיקה בעולם [מי שראה יודע למה]. אני כלכך נפלתי מהסוף של התצ וגה הזאת! אני מת על זה. וגם המתמודדות לדעתי הכי חזקות אם עושים שילוב בין כל הפיינל 2 שהיו,לדעתי. למשל את ג'ואני אני יותר אוהב מהן,אבל השילוב שלהן יותר טוב של ג'ואני עם דניאל [שאני גם מאד מחבב]. ואווה הייתה נגד יה-יה,ואין מה לדבר.גם הרעיון של תצוגה איטית כמה שזה נשמע טיפשי אני יותר בעד הליכה עוצמתית

Miss Murder

New member
נאימה מדהימה

התמונות של קיילן היו באמת טובות יותר,אבל נאימה הייתה יותר מיוחדת.ובתצוגת אופנה היא הייתה פשוט מעולה!

Nataly B

New member
איזה כיף לראות שאנשים כן אוהבים את נאימה ../images/Emo13.gif

ידעתי שאני לא היחידה

sapirush001

New member
קיילן.....

קיילן כל כך חבל לי עליה אבל כשראיתי את הגמר בתצוגת האופנה נאימה הייתה יותר טובה ובולטת!! ולמישהו יש את הקטע הזה מה היה קורה אם קיילן הייתה מנצחת אם יש למישהו בקשה שישילח לי!!

Manga136

New member
את יכולה למצוא את זה בטאגליינס. ../images/Emo142.gif

(בוקר טוב, ד"א
)

למעלה