הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 11 (טופ 5)

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 11 (טופ 5)

טוב אז העונה נגמרת עוד שבועיים ונותרו לנו 5 בנות אז מי תודח היום? -מלרוז -יוג'ינה -קרידי -מישל -אמנדה עוד 2 פרקים ונדע מי... americas next top model is...?

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

האתגר~ אודישנים אצל מעצבים. הזוגות~ קארי די אינגליש+יוג'ינה וושינגטון, אמנדה בבין+מישל בבין. המתמודדת שיצאה לבדה~ מלרוז ביקרסטאף. המאחרות באתגר (לפי סדר)~ מישל בבין ואמנדה בבין. זוכת האתגר~ מלרוז ביקרסטאף. הפוטושוט~ מאטדוריות. הצלם~ נייג'ל ברקר. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2)~ 1. יוג'ינה וושינגטון. 2. מלרוז ביקרסטאף. 3. קארי די אינגליש. הבוטום 2~ אמנדה בבין ומישל בבין. המודחת~ מישל בבין.

../images/Emo58.gifלפרק

חילקו אותן לזוגות? הייתי בטוחה שהן לבד החליטו ללכת בזוגות כי זה יותר נוח להן ככה... אמנדה ומישל אחיות אז מן הסתם שהן יהיו יחד, למרות שבסוף הן התפצלו וכל אחת הלכה לבד. יוגי'נה וקארי הלכו ביחד סתם כי הן חברות, לא?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

כל מה שאני יודע זה זה שהן היו בזוגות.

Manga136

New member
התמונות מהפרק: ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

הפוטושוט: מאטדוריות.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אנייייי עדדד עכשוווו בשוקקקקקקקקקקק.... הדהימההההההההההה לייי תחיייייייייםםםם ועשתההה ליי תשבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... אחתתתתתתתתתת מהטופפפפ 5 שללל התמונותתתתתתתתתתתתת המושלמממממממממממותתת אלוהייותתת עוצרותתתתתתתתת נשימממההההההה אומנוותתת וגאוניותתתתת בתולדותתת הטופ]פפפפ מודללללל.... ואניייייי יותררר בהלםםםםםםם שזההה יוג'ייייייייייננהההה..... איןןןןןןןןן ליי מיליייייייייייםםם... עדייןןן בשוקקקקקקקקקק... כשראיתיי אתת זההה בפרקקק כמעטטט צעקקתתיייי XDD: גורג'סססססססססססססססססססססס

JoNy Boi

New member
תמיד אהבתי את יוג'ינה

היא לא הכי יפה בעולם בואו נודה..אבל תמיד ידעתי שיש לה פוטנציאל.. ישר לגמר ========>

NP16

New member
../images/Emo58.gif

תכלס התמונה הכי הכי טובה בפרק בלי ספק. אבל זה ברור שלא ישאירו אותה כשהיא לא רוצה את זה.

תמונהה מזעעעזעעתתת ברמותתת

יוגיייייייינננהה מלרוזזזזזזזזזזז וקרידייייייייי הוציאווו תמונותת מדהימוווווווותתת (שלל יוג'ינההההה אלוהייייתתתתת ) אבללל היאא ואחותתההה? פשוטטטטטט בין התמונותת המכוערותתתתתתת בעונההההה הרסוו תשוטטט לגמררריי

המלכההההההה שלללייי בעונההה 7../images/Emo99.gif

אפיייילוווו שחשבתייי היאאאאאא תעשההה תתמונההה בסגנוןןן שלל יוג'ייייננההה אבללל עדייןןן היאאאאאא מצטלממממתתת אלוהיתתתתתתתתתתתת @@@ ואנלאאאאאאאאא מאממייןןןן שאחתתת כמוו יוג'ינהה הוציאאההה תמונהה כזאתתתתתת

למרות שאני לא מחובבי מלרוז היא מדהימה פה../images/Emo70.gif

באמת תמונה קלאסית כזאת. ולא הבנתי למה צילמו אותן עם השור כשבמילא אחרי זה הדביקו אותו מי יודע אנערף מאיפה..חחח
נראה לי סתם בא להם לעשות את זה אתגרי.

למעלה