הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 13 -הגמר-

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 13 -הגמר-

כל הקשור פה! מי תזכה?

iqiqiq

New member
Americas Next Top Model Is...

ג'סלין!!! הזוכה השמינית של הטופ מודל הבאה

ברררר

New member
מדהימה

הכי מגיע לה לזכות שבעולם... פשוט אין מילים!!! מזל טוב

היא דוגמנית ללא ספק

אבל מבחינת יופי אין על רנה, אהבתי אותה ואת פלישה הכי הרבה בעונה הזאת מוזר שרנה לא המשיכה לדגמן אחרי התוכנית בארץ מקום 3 מספיק בשביל לעבוד חחח

בזמנו כשראיתי את העונה הזאת

הייתי בטוח שהיא תזכה... אם היא לא הייתה זוכה זה היה מה זה גרוע, כי היא ממש ברמה מעל כל הבנות שהיו בעונה הזאת...

NP16

New member
לא יעזור.. (ספוילר למי שרואה רק היום)

אפילו שג'זלין הזוכה הכי מצליחה,אני חושב שלנטשה הגיע לזכות. אמא שלי ראתה את הגמר בלי לדעת מי תזכה והייתה בטוחה שנטשה,והופתעה שבכלל רנה לא בגמר. נכון. ג'זלין שיחקה אותה בשתי התמונות הראשונות בזמן שנטשה הייתה נוראית. אבל זה היה שתי הפרקים הראשונים. מיד אחרי זה המצב התאזן ומהר מאד נטשה התעלתה עליה. נטשה המשיכה להשתפר וג'זלין די הדרדרה אפילו. הרבה פעמים בזמן התכנית שכחתי שג'זלין קיימת. ובתצוגה,אפילו שג'זלין הולכת פי מליון יותר טוב מנטשה-בתצוגה הספציפית הזאת,נטשה אכלה אותה בלי מלח. ומי נראית יותר טוב פנים מול פנים לא צריך לדבר. אבל אני מניח שטיירה פחדה שכמו פרק לפני הגמר,נטשה תפשל בסטים שאחרי התכנית..נכון שהיא עשתה שיפור עצום,אבל ג'זלין יציבה יותר. וג'זלין יודעת יותר איך לדבר ולהציג את עצמה בראיונות ודברים,ועובדה, היא מצליחה הרבה יותר מנטשה וכמעט מכל אחת. אז שיהיה לה בכיף. ונקווה שהעונה התשיעית תעלה בקרוב!

../images/Emo45.gif חבל לי על נטשה ../images/Emo10.gif

ג'זלין עצבנה אותי מההתחלה בגלל האופי..

IkMfNiY

New member
חבל ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

טוב נו, כל העונה לא הייתי בעדה וזה גם לא השתנה בסוף. לא יודעת מי רציתי שתזכה... רנה היא ממש לא עוד סתם פנים, היא אחת הבנות היפהיפיות שם. [התמונות שלה של המגזין גברים ומגזין נשים לדוגמה]. נטשה גם יפה, אבל ברור שהיא יכולה לעשות רק תמונות יותר מסחריות. יעל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif וואי,איך אני זוכר את היום הזה

כשהגמר שודר באמריקה ואני במתח היסטרי ואני כל הפרק בטוח שנטשה הולכת לזכות ואז כשטיירה אומרת: Americas next top model is... Jaelene! וואי אלוהים,תשאלו את חבר שלי איך קפצתי עליו מאושר [הוא היה שמח בשמחתי,אבל עצוב בשבילו-כי הוא ממש היה בעד נטשה.למרות ששנינו היינו הכי בעד רנה.] בקיצור,הייתי מאושר. במבט עכשוי אני מאוהב בכל הפיינל 3 של העונה הזאת.אני חושב ששלושתן מעלפות.אני בטוח שאם נטשה הייתה מתחילה חזק וטיירה לא הייתה הורסת אותה עם ה'מייק אובר' הייתי לגמרי בעדה. התמונות קאבר של נטשה ושל ג'זלין שתיהן היו גרועות.של רנה היה מהמם.אני לא אכנס שוב לנושא ה'זקנה' כי לדעתי השופטים יצאו מטומטמים בכל הנוגע לזה. רנה היא אחת הבחורות הכי יפות שהיו בעונה הזאת ובכלל בטופ מודל.היא נראית כמו סופר מודל קלאסית.לפעמים אני באמת לא מבין מה השופטים האלה רואים,למשל כשנייג'ל אמר על ג'זלין שהיא מדהימה ביופיה לדעתו והוא הרבה זמן לא ראה יופי כזה.כאילו אני מת על ג'זלין,באמת באמת,אבל הלו?היא מכוערת תיכו!מאיפה הוא רואה? ואני רק אסיים ואומר שנטשה הייתה מעלפת בתצוגה הסופית.חבל שהיא לא הייתה בזו של עונה 11 המזוויעה.

למרות שהיא יצאה פה דיי מבוגרת

הכי אהבתי את התמונה שלה. זה באמת נראה כמו פרסומת של קאברגירל והיא פשוט מהממת פה

elena20

New member
פעם ראשונה שהתמונות של שלושת הפיינליסטיות

פשוט מכוערות! הן ממש נראות מעוותות, אפילו ג'סלין יצאה מזעזעת למרות שרוב התמונות שלה היו מדהימות.

למעלה