הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 1

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 1

היום הפרק הראשון כל מה שקשור לפה!

אף אחד לא ראה?

אני פיספסתי אתמול, אני אראה היום בשידור החוזר

y a m i girl

New member
יודעים מה?|מדוזה|../images/Emo82.gif

ראיתי את הפרק ( זאת הפעם השניה שאני רואה את העונה) ולמרות שיש לא מעט בנות שאני נורא לא אוהבת , העונה נראת לי מעניינת יותר ממה שזכרתי ( אולי כי בפעם הראשונה ראיתי את הסדרה ביומיים, אז לא זכרתי יותר מידי)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

העונה דווקא יחסית כן מעניינת ויש אחלה בנות.חבל רק שהפיינל 2 הוא אחד העלובים אוור.

IkMfNiY

New member
ראיתי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

עכשיו. נראה לי שאני היחידה שרואה את העונה בפעם הראשונה
בכל מקרה, למרות שהרבה מלכלכים, דווקא יש שם בנות שנראות מעניינות, אבל אני לא זוכרת בלי תמונות, אז אני אגיב על השרשור תמונות. יעל

../images/Emo9.gifחדשה..

רוני 18 מהדרום..מכורה לסדרה ראיתי את כל העונות עד ל-9 אהבתי את הבנות שבחרו! היה לי קצת עצוב שלא בחרו בזאת עם המבטא מניו ג'רזי..היא לא רואה בעין ימין! שמחתי בשביל הרבה בנות שנכנסו לנבחרת..מוזר לי שבחרו 33 בנות..זה תמיד היה ככה? והצחיק אותי לראות את זאת שניסתה להיות כלבה אבל התחילה לבכות שדיברו עליה(סיפור חיים עצוב) ובגלל שלוקח לי זמן לחבר בין שמות ופרצופים הרבה הודעות שלי יראו ככה...סליחה מראש
ואני פשוט אוהבת את מיס ג'יי ואת מר ג'יי
במציאות הם ביחד?

NP16

New member
מה פתאום יחד :O

ולא רוצה לספיילר או להרוס,אבל חכו עם העונה עוד קצת או אפילו עד הסוף ואולי תבינו את הלכלוכים :)

ראיתי היום../images/Emo13.gif

בסוף מסתבר שבדיוק מי שאהבתי בשירשור הקודם הן הבנות שהכי אהבתי אחרי שראיתי את התוכנית שאלה סלישה ושנטל!

למעלה