הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 13 סקר!

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 13 סקר!

מי לדעתכם תזכה? ולמה?!(כמו מבחן בגרות) סליישה קופר? וג'נה דאצ'ט? או שאנטל ג'ונס?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ג'נה. שאנטל היא בסדר לדעתי, אבל לא טובה כמוה, וסליישה היא פשוט אפילו יותר מכוערת מנאימה, ואם היא תזכה, היא תהיה הזוכה הגרועה ביותר בהסטורית הטופ מודל. ג'נה המושלמת לשלטון

Manga136

New member
ואם זה לפי מה שנראה לי... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אז סליישה תזכה, בגלל שכבר הפרק שבו הת'ר עפה לטיירה היה השיער של סליישה בתמונה שלה, מה שצורח "PRE SELECT". לעזאזל.

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo58.gif דעתי..

וואו הקאבר גירל של ג'ינה
אחד היפים אבר
של שנטל וסלישה יצא מכוער ><" לדעתי סלישה תנצח, כי זה פשוט שקוף כמה טיירה בעד סלישה.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

ג'נה דאצ'ט. אם ג'נה עפה שלישית, למשל, אני פשוט אעשה כמו בעונה הקודמת - אסגור את החלון. לא מעניין אותי פשוט, כשהעיפו את רנה בשמינית סגרתי את החלון ולא ראיתי את הקאטווק וההכרזה. [אחר כך ראיתי את הקאטווק כדי להחליט איזה היה הכי מגניב מכל העונות, אבל נו.] אם סלישה זוכה זה יהיה דפוק ממש, ואם שנטל זוכה אז עוד יותר. אנלא מבין איך היא הגיעה כלכך רחוק. הייתה צריכה לעוף מזמן. שמישהי אחרת הייתה נשארת במקומה, אפילו את ביאנקה יותר אהבתי. היא פשוט מעצבנת כי היא סתומה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

נראה לי שהוא התכוון לשאנטל...

../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

למרות הכל אני חושבת שככה זה ילך: שאנטל וג"נה יהיו בבוטם 2 וג"נה תצא(לא יודעת למה). אחר כך סליישה תנצח למרות שאני ממש אבל ממש בעד שאנטל(למקות שהיא די סתומה) שונאת את סליישה היא סו מכוערת.אפילו יותר מנאימה!!!! האמת היא שהיא די דומה לריאנה:(

חחחח../images/Emo58.gif

מישהו רשום ביו טיוב על איזה פרק אחד, ששאנטל מזכירה את בריטני ספירס

למעלה