הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 4 כל הקשור לפה!!
M M o n t i New member 31/1/09 #2 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif להמשך העונה. ג'נה המושלמת. הפרק הזה הוכיח רק כמה היא הייתה צריכה ולזכות וכמה להצליח.כי היא כ"כ היי פאשן.
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif להמשך העונה. ג'נה המושלמת. הפרק הזה הוכיח רק כמה היא הייתה צריכה ולזכות וכמה להצליח.כי היא כ"כ היי פאשן.
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 1/2/09 #3 חייבת לציין שהמיקאובר שעשו לפלישה מזעזע ברמות מה זה הקסדה + פאות הזו - אימאללה זוועות כאלה לא ראיתי מזמן זה ממש כיער אותה ואני חולה על הפנים המתוקות שלה, העדפתי אותה עם תלתלים ארוכים ואהבתי שהם לא עשו יותר מדי שינוי להתר כי באמת הכי יפה לך ככה!
חייבת לציין שהמיקאובר שעשו לפלישה מזעזע ברמות מה זה הקסדה + פאות הזו - אימאללה זוועות כאלה לא ראיתי מזמן זה ממש כיער אותה ואני חולה על הפנים המתוקות שלה, העדפתי אותה עם תלתלים ארוכים ואהבתי שהם לא עשו יותר מדי שינוי להתר כי באמת הכי יפה לך ככה!
Y y a m i girl New member 1/2/09 #8 פיכס, כ"כ../images/Emo82.gif ראיתי אתזה עם אחותי ורגע לפני שהראו מה הולכים לעשות לסלישה אזהרתי אותה "תתכונני לדבר ממש מזעזע"
פיכס, כ"כ../images/Emo82.gif ראיתי אתזה עם אחותי ורגע לפני שהראו מה הולכים לעשות לסלישה אזהרתי אותה "תתכונני לדבר ממש מזעזע"
Y y a m i girl New member 3/2/09 #12 קצת יותר טוב../images/Emo82.gif אבל מעולם לא הייתי יותר מידי מעריצת סלישה... ג'נה לאומת זאת היא *ה*פייבוריטית שלי לעונה ( אפילו שאני לא מתה על העונה הזאת... עונות 7 ו 11 שולטות!)
קצת יותר טוב../images/Emo82.gif אבל מעולם לא הייתי יותר מידי מעריצת סלישה... ג'נה לאומת זאת היא *ה*פייבוריטית שלי לעונה ( אפילו שאני לא מתה על העונה הזאת... עונות 7 ו 11 שולטות!)
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 4/2/09 #13 יפה מאוד חבל שזה בקטן מההיא הולכת עם פן כל הזמן?כי יש לה תלתלים ברגיל...
S S t r a w b e e r Y New member 6/2/09 #14 ../images/Emo41.gifתמונות מהפרק../images/Emo41.gif עדיף מאוחר מאשר לעולם לא