הטופ מודל הבאה עונה9 הפרומו לפרק 13 +כתוביות אני הכנתי מת לראות את הפרק!!!!!!!!!!
I iqiqiq New member 7/12/07 #1 הטופ מודל הבאה עונה9 הפרומו לפרק 13 +כתוביות אני הכנתי מת לראות את הפרק!!!!!!!!!!
I iqiqiq New member 7/12/07 #3 שירשור תמונות מהפרק האחרון של עונה9 סליישה מהפרסומת הקאוור גירל שלה!! אני מקווה שהיא תזכה
I iqiqiq New member 7/12/07 #7 תמונה 5 *סלישה סלישה בוכה/משוננת את הטקסט של הפרסומת הקאוור גירל אני לי מושג הוא מבין ה 2 אני מקווה שהיא לא בוכה
תמונה 5 *סלישה סלישה בוכה/משוננת את הטקסט של הפרסומת הקאוור גירל אני לי מושג הוא מבין ה 2 אני מקווה שהיא לא בוכה
I iqiqiq New member 7/12/07 #8 תמונה 9 ג'נה בוכה בשיפוט לא ידוע למה 2 אפשרויות 1.עפה 2.הייתה שוב! בבוטום 2 וניצלה מקווה שזה הראשון
I iqiqiq New member 7/12/07 #12 תמונה 10 הטופ 3 שבוע הבא נדע מי תיהיה אמריקז נקסט טופ מודל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליישה בעזרת השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגיבו על התמונות
תמונה 10 הטופ 3 שבוע הבא נדע מי תיהיה אמריקז נקסט טופ מודל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליישה בעזרת השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגיבו על התמונות
K KrIvInE New member 8/12/07 #15 ../images/Emo58.gif הראנוואי נראה מגניבבבבבבבב [[[: שמסביבם כולם על קביים וזה והן הולכות באמצע. אמן ששאנטל תלך בטופ 3, ואז ג'נה וסלישה יישארו. ג'נה לשלטון!
../images/Emo58.gif הראנוואי נראה מגניבבבבבבבב [[[: שמסביבם כולם על קביים וזה והן הולכות באמצע. אמן ששאנטל תלך בטופ 3, ואז ג'נה וסלישה יישארו. ג'נה לשלטון!
ה הגשר הישן New member 8/12/07 #18 ../images/Emo58.gif קאוור גירל קצת מאכזבים האמת. המסלול נראה מדהים... אבל כ"כ נמאס מכל המסלולים האסיאתיים האלה.... נקווה לפרק מעניין. ותודה על התרגום!
../images/Emo58.gif קאוור גירל קצת מאכזבים האמת. המסלול נראה מדהים... אבל כ"כ נמאס מכל המסלולים האסיאתיים האלה.... נקווה לפרק מעניין. ותודה על התרגום!